Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Basiu_KRK co to za blat? widzie , że nie tylko mnie się podoba. projektuje kuchnie chce mieć podobny albo taki sam. z jakiej firmy szukać?

pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie ;) Atlas kuchnie

zgadzam się, to trochę będzie przekombinowane. Ja mam białą kuchnię na wysoki połysk a blat szary mat super to wygląda.. zobaczymy w dalszym użytkowaniu. półki oczywiście białe (zawsze możesz wymienić lub dać ze szkła)

miałam na myśli coś takiego jak tu jest http://i663.photobucket.com/albums/uu353/CoolaTT/Budowa/TM21.jpg Boczne ściany nie są białe tylko w innym kolorze

Edytowane przez joliska

Arbea - wszystko zależy od tego co Tobie samej odpowiada. Jeśli chcesz mieć wszystko na biało, to tak zrób. Ja mam białą kuchnię z szarymi bokami i wnętrza szafek są szare. Mnie się podoba :)

to też ciekawe rozwiązanie :) Zresztą zdam się na opinię fachowca z biura projektowania kuchni

ja wybrałam projekt białej kuchni, ale nie jest ona zimna, bo ma dodatki w drewnie. dostałam niedawno projekt wybranego wnętrza i, za trzy dni zaczynamy remont, na razie jestem pelna optymizmu. Jak tylko skończymy na pewno prześlę zdjęcia.

o tu przesyłam wizualizacje:

K_071_05.jpg

K_071_01.jpg

K_071_02.jpg

Edytowane przez joliska

skorlaje nie zwróciłam uwagi, że zdjęcia się nie powiększają.

Poniżej podsyłam raz jeszcze , mam nadzieję, że tym razem już je dobrze wstawiam.

zdjęcie.jpg

zdjęcie-1.JPG

Co do lamp to nad barkiem jeszcze nie zdecydowałam co ma być, natomiast druga to ma być szyna do sufitu ok 4 halogenami takimi w industrialnym klimacie.

zdjęcie-1.JPG