skorlaje 26.06.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Basia _KRK piękna kuchnia, mi tez bardzo podoba się blat. Widać dopracowanie w każdym szczególe. SUPER! Zazdroszczę kawiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tytusek 26.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Basiu_KRK co to za blat? widzie , że nie tylko mnie się podoba. projektuje kuchnie chce mieć podobny albo taki sam. z jakiej firmy szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 26.06.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 (edytowane) Basiu_KRK co to za blat? widzie , że nie tylko mnie się podoba. projektuje kuchnie chce mieć podobny albo taki sam. z jakiej firmy szukać? pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie Atlas kuchnie zgadzam się, to trochę będzie przekombinowane. Ja mam białą kuchnię na wysoki połysk a blat szary mat super to wygląda.. zobaczymy w dalszym użytkowaniu. półki oczywiście białe (zawsze możesz wymienić lub dać ze szkła) miałam na myśli coś takiego jak tu jest http://i663.photobucket.com/albums/uu353/CoolaTT/Budowa/TM21.jpg Boczne ściany nie są białe tylko w innym kolorze Edytowane 27 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 26.06.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Arbea - wszystko zależy od tego co Tobie samej odpowiada. Jeśli chcesz mieć wszystko na biało, to tak zrób. Ja mam białą kuchnię z szarymi bokami i wnętrza szafek są szare. Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa72_krakow 26.06.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Arbea - wszystko zależy od tego co Tobie samej odpowiada. Jeśli chcesz mieć wszystko na biało, to tak zrób. Ja mam białą kuchnię z szarymi bokami i wnętrza szafek są szare. Mnie się podoba Kama_, podrzuc zdjecia swojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arbea 27.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Arbea - wszystko zależy od tego co Tobie samej odpowiada. Jeśli chcesz mieć wszystko na biało, to tak zrób. Ja mam białą kuchnię z szarymi bokami i wnętrza szafek są szare. Mnie się podoba to też ciekawe rozwiązanie Zresztą zdam się na opinię fachowca z biura projektowania kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 27.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 No to i ja się pochwalę, kuchnię już trochę użytkujemy, tylko jakoś zebrać się nie mogłam żeby zdjęcie wstawić. Na lampy proszę nie zwracać uwagi w tej chwili brak finansów na właściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 27.06.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Basia_KRK PRZEPIEKNA KUCHNIA:) moja 8lipca beda zakladac wdomku tez juz se ne moge doczekac jej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.06.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a ja chciałam powiedzieć, że te lampy wyglądają bajerancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaniutka 27.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 (edytowane) ja wybrałam projekt białej kuchni, ale nie jest ona zimna, bo ma dodatki w drewnie. dostałam niedawno projekt wybranego wnętrza i, za trzy dni zaczynamy remont, na razie jestem pelna optymizmu. Jak tylko skończymy na pewno prześlę zdjęcia. o tu przesyłam wizualizacje: Edytowane 28 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Witam , niedawno było pytanie odnośnie różnych kolorów wyspy i blatu . Właśnie w tym przypadku zastosowałem dwa różne kolory . Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 27.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a ja tak z ciekawości - czy ten słupek z piekarnikiem to '60'? jakiś chudy się wydaje i nie wiem czy aby nie tylko złudzenie fajna realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 a ja tak z ciekawości - czy ten słupek z piekarnikiem to '60'? jakiś chudy się wydaje i nie wiem czy aby nie tylko złudzenie fajna realizacja Witam , oczywiście słupek z piekarnikiem ma 60 cm , Dziękuję , Miłego , Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.06.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 kaniutka i nataly piękne realizacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorlaje 27.06.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Madzialenka T daj większe zdjęcia lub możliwość powiększania, bo takie maleństwa, że nic nie widać A z tego co widać jest pięknie. kaniutka śmierdzi mi reklamą jak nic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 27.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Bardzo fajna i przyjemna kuchnia,choć jak dla mnie zbyt mało blatu roboczego zrezygnowałabym ze słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nataly Design 27.06.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 kaniutka i nataly piękne realizacje! Dziękuję fajna Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadzialenkaT 27.06.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 skorlaje nie zwróciłam uwagi, że zdjęcia się nie powiększają. Poniżej podsyłam raz jeszcze , mam nadzieję, że tym razem już je dobrze wstawiam. Co do lamp to nad barkiem jeszcze nie zdecydowałam co ma być, natomiast druga to ma być szyna do sufitu ok 4 halogenami takimi w industrialnym klimacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 27.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 nataly więc jaki jest blat na wyspie? kolor mebli to czysta biel? czy swiatlo go tak ociepla? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 kaniutka i nataly piękne realizacje! Przecież to wizualizacja i w dodtku reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts