PaulinaPk 18.06.2016 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 Ja się przygotowuję do małego remake’u mojej białej kuchni i spodobała mi się taka wysepka z wysokimi krzesłami jak tutaj https://goforpro.pl/blog/nowoczesna-biala-kuchnia-na-3-sposoby/. Ktoś ma i może się wypowiedzieć jak się sprawdza? Zwasze chciałam mieć taki jakby barek z krzesłami, ale zastanawiam się na ile to jest praktyczne, w sumie obiadu raczej przy takim nie zjem... Będę wdzięczna za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 25.06.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2016 Witam, właśnie zrobiliśmy projekt kuchni - chcemy białą z połyskie... Wklejam 2 wizualizację - i proszę Was o opinie , rady;) Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 26.06.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Strasznie ciasno przy płycie, nie dałoby się przenieść strefy gotowania na drugą stronę? Pokaż rzut z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 26.06.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 no ciasno niestety tam jest okap - gereralnie mało miejsca - a któy wariant lepszy? rzut z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.06.2016 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 bardzo ciasno przy płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek570 26.06.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2016 Ciężko cokolwiek doradzić bez choćby jednego wymiaru. Ogólnie rzec biorąc sprzęty kiepsko rozplanowane... Może lodówkę przenieść na przeciwległą stronę? Czy to jest w ogóle zamknięta przestrzeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 27.06.2016 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Luksziza, ergonomicznie jest, gdy układ jest taki, że zlew jest pomiędzy lodówką a płytą grzewczą. Skoro płyty grzewczej nie można przesunąć, bo tam jest okap, to przestaw lodówkę na drugą stronę (by była po lewej stronie od zlewu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasziza 28.06.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 no właśnie sie nie da bo jest połączona z salonem....na lewo od okna jest juz salon 25m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooosiaczek 07.07.2016 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) Kuchnia w białym odcieniu jest chyba najbardziej w moim guście Nie byłabym jednak sobą, gdybym nie przemyciła do niej odrobiny koloru. Co powiecie na np. czerwone akcenty w kuchni? Ostatnio spodobały mi się lampy takie jak te: http://www.spotlight.pl/var/cache/image/resources/images/a/500x500/1185106.png. Oryginalne i w typowo kuchennym klimacie, dlatego zastanawiam się teraz nad wprowadzeniem nieco większej ilości akcentów kolorystycznych w mojej małej kuchence Edytowane 7 Lipca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 07.07.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 tragedia te lampy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaC 23.07.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 (edytowane) To co powiecie na białą z czarnymi akcentami, taką jak ta http://mobilianidesign.pl/wp-content/uploads/2016/01/elegancka-designerska-kuchnia-projektowanie-wnetrz-mobiliani-design-001.jpg ? Mam podobną - chodzi mi głównie o czarne kafelki i jasne meble - i w przypadku podłogi nie ma aż takiego problemu z czyszczeniem, a jak się znajdzie dobry płyn do podłóg, który nie będzie zostawiał smug, to naprawdę jest ok. Zresztą dla mnie nie ma tego złego, bo jestem zmobilizowana do sprzątania na bieżąco, a nie jestem entuzjastką tej czynności Edytowane 23 Lipca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaroM 30.07.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Zdecydowanie nie przepadam za pokojami w których są jakieś czarne elementy. Nie mam ochoty codziennie spędzać czasu na przecieraniu tego i polerowaniu, bo jak wiadomo na czarnym bardzo wszystko widać... Ale właśnie marzy mi się taka biała kuchnia, piękny jest ten styl Problem w tym że mój mąż nie chce zgodzić się na białą kuchnie uparł się na kuchnie w odcieniu żółci i drewniane meble - jak go przekonać do tej wspaniałej bieli ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.07.2016 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Gdyby mój zaproponował drewniane (brązowe) meble w żółtej kuchni, zaproponowałabym rozwód Kto u Was gotuje? Kto spędza czas w kuchni? Kto sprząta w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niewiadomek 30.07.2016 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Spotkaliście się może z meblami, które mają białe fronty i boki, a w środku są brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 31.07.2016 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Podglądam, bo moja kuchnia też będzie biała Jeszcze do końca nie wiem, jaka - tzn. wiem, jak będzie zrobiona zabudowa, ale nie wiem jeszcze jakie fronty. oprócz tego, ze półmat. Rozważam jedne z następujących: W sumie podobne. Czyli tak trochę skandynawsko Rozważałam też inne opcje kuchni - fronty drewnopodobne, blaty beton (czy raczej "betonopodobne") lub białe (wiem, niepraktyczne) - ale chyba zostanie wersja mniej oryginalna, czyli biała. Dzisiaj wstępnie szukałam AGD do kuchni - nie chciałabym czarnego...ale jak na złość płyta gazowa, którą chcę, czyli Solgaz, jest właśnie czarna I nie bardzo wiem, jak to rozgryźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 31.07.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Gaja białe sprzęty wbrew pozorom wcale tak ładnie nie wpasowuja sie w meble, czesto różnią sie odcieniem i ostatecznie wygląda to gorzej niz z czarnymi sprzetami. Miałam robione wizualizacje- biały -czarny piekrnik no i z czarnym wyglada lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejkoziol11 01.08.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 My mamy szafki stojące w kolorze ciemnego orzecha, natomiast szafki wiszące mają korpus ciemny a front w kolorze wanilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.08.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 dlaczego mi się wydaje, że karolka i maciej to pracownicy firmy, którzy robią sobie reklamę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 05.08.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Nie tylko Tobie tak sie wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gagatka01 07.08.2016 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam,Czy może mi ktoś polecić biały okap do kuchni? Zależy mi żeby był faktycznie biały a nie siny.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts