kamlotek 06.05.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No zyje, cholera jedna, żyje :D ja fotki jak fajne też chętnie obejrzałabym Ja też,ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.05.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie przychodzą do mnie powiadomienia o nowych wpisach do szarej:???: Dlaczego,skoro zaznaczyłam ,aby przychodziły:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.05.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No nareszcie...juz myslałam, że się naprawdę obraziłaś na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 06.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No to teraz opowiadaj, gdzie byłaś i co robiłaś, jak Cię nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.05.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No zyje, cholera jedna, żyje :D ja fotki jak fajne też chętnie obejrzałabym no Ciebie tam nie ma, to nie posyłałam... Czy fotki fajne? No z Edzią na pweno, nie wiem tylko jak ze mną bo ja generalnie niewyjściowo wychodzę Jak chcesz to daj na priva ludzkiego maila Mogę Jej Edzia posłać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.05.2010 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Nie przychodzą do mnie powiadomienia o nowych wpisach do szarej:???: Dlaczego,skoro zaznaczyłam ,aby przychodziły:bash: cze kochana nie wiem czemu nie przychodzą Może ja zbanowana za skandaliczne zachowanie jestem albo co? Powiem Ci tylko że mnie tez nie przychodzą różne rzeczy Tyle, że ja juz przestałam się dziwić .... A wogóle to co słychać laseczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.05.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No nareszcie...juz myslałam, że się naprawdę obraziłaś na forum... hejka Anetka miło że zaglądasz tu jeszcze Nie obraziłąm się, tylko nadal nie ogarniam tej kuwety Co słychać w szerokim świecie położonym troszkę dalej na północ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 06.05.2010 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 No to teraz opowiadaj, gdzie byłaś i co robiłaś, jak Cię nie było Moja droga imienniczko Nazbyt wiele żądasz. Życia by mi nie starczyło Powiem tyle, że praca, praca, praca. Blisko, daleko, czasem zdalaczynnie. I niestety pieniędzy z tego nie tyle na ile liczyłam Z tego wniosek, że albo muszę wyjść bogato za mąż, albo pracować jeszcze więcej. Ewentualnie znaleźć zwierzę dzikie leśne porośnięte rozgałęzionym porożem (występujące w Polsce ) które zgodzi się finansować moje budowlane zachcianki Tak czy siak przesrane... PS Fajnie ze ciągle tu jesteś Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2010 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 no Ciebie tam nie ma, to nie posyłałam... Czy fotki fajne? No z Edzią na pweno, nie wiem tylko jak ze mną bo ja generalnie niewyjściowo wychodzę Jak chcesz to daj na priva ludzkiego maila Mogę Jej Edzia posłać, nie? Jestem, czy nie, pooglądać chcę :D ale mi się zrymowało, hihihi [email protected] ps. pozdrów Chłopa swego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 07.05.2010 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Cze skowronku tak wcześnie wstajesz, czy oglądałaś wschód słońca niejako od tyłu - kończąc noc? Poślę, poślę i pozdrowię. Dzięki w małżowinowym imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.05.2010 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 O 6 rano ja już po kawce, jestem typem skowronka, no dobra, skowrończycy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 cze kochana nie wiem czemu nie przychodzą Może ja zbanowana za skandaliczne zachowanie jestem albo co? Powiem Ci tylko że mnie tez nie przychodzą różne rzeczy Tyle, że ja juz przestałam się dziwić .... A wogóle to co słychać laseczka? już dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena74 07.05.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 O 6 rano ja już po kawce, jestem typem skowronka, no dobra, skowrończycy :D przez kilka lat pracowałam od 6 rano, pobudka była o 5.30 bo nie miałam daleko do roboty, plusy takiego wstawania sa takie, ze sie nam fajnie dzień wydłuża, mamy poczucie że można więcej zrobić, ale ja jestem śpiochem i to niepoprawnym, byłam ciągle zmęczona, wiecznie ziewałam, przed spotkaniami towarzyskimi co do których miałam pewność że się przedłużą do późnych godź wieczornych, albo nocnych musiałam golnąć sobie red bula, a czasami i dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 cze skowrończyce i niepoprawne sowy Co do spania - to jest to jedna z moich namiętności Uwielbiam Tak jak leżenie z zimnym drinkiem nad gorącym morzem czy łażenie po górach i dzikich ostępach z fajnymi ludźmi i plecakiem pękającym w szwach od Żywca... No, ale to, że uwielbiam nie znaczy, że bez przerwy uprawiam K sażaljeniju ... No bo co? Bo najpierw przymusowe przedszkole, z uwagi na fakt rodzice mieli aspiracje zawodowe , potem szkoła, instytucja nie wiedzieć czemu uważająca, że wiedza wchodzi dzieciom do głowy o jakiejś koszmarnej godzinie świtania. Później własne dzieci budzące się między 2 a 6 rano ze strasznym rykiem, domagające się karmienia, zmiany pieluch czy niewolniczego noszenia... Studia też wybrałam sobie koszmarne - bo zaoczne. Dzięki temu, po całym tygodniu wstawania rano do pracy, w weekendy zafundowałam sobie sprint na pociąg w ciemności ledwie rozproszonej obietnicą poranka... Teraz, kiedy dzieci odchowane co nieco, a ścieżka edukacji zaliczona w całej rozciągłości przyszło mi pracować od siódmej rano. A że jestem sową nieuleczalną, żądną nocnych rozrywek, świętego spokoju i blasku księżyca przy książce, TV, necie, sprzątaniu i czym tam jeszcze - to teraz mam Chroniczne niewyspanie, zmarchy pod oczami i codzienny poranny stres kończący się zmułą i zmęczeniem materiału około godziny jedenastej. Potem jest już trochę lepiej, zaczynam przypominać człowieka, yyy, znaczy się kobietę , ale to tylko dzięki makijażowi, przemysłowym ilościom kawy i adrenalinie jaką uprzejmie dostarcza mi szefostwo . No... to tyle a propos prób życia zgodnie z własnym ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Czesc Szajbo. Od razu powialo optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ty to jesteś w stanie wszystko opisać w niebanalny sposób.:DNie wiem czy Cię to pocieszy ale ja też pracuję od 7, czasem wcześniej.:hug:Egipskie ciemności zima mamy do ok 10:bash:i o 15 znowu ciemno, teraz natomiast jasno jak diabli i niebawem wogóle nie bedziemy miec nocy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Czesc Szajbo. Od razu powialo optymizmem. "Chyba ty! ";) To Ty kochana widzisz wszytko w różowych kolorach Ściągnij se różowe szkła kontaktowe, bo post, dla Twojej informacji, jest totalnie pesymistyczny hyhy Fajnie, że jesteś. Jeszcze nie dotarłam do Ciebie Utknęłam u Rasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Noooo jasne, ze nie jade na tour to nikt mnie juz nie lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Noooo jasne, ze nie jade na tour to nikt mnie juz nie lubi. Wiesz co? Możesz tu być ale nie pierd..ol! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 10.05.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 o kurna 23:57! Musze się ewakuować do łóżka zgodnie z instrukcją: "jak nie przemienić się w stare tracące zbutwiałą trumną próchno" Zostały tylko trzy minuty na umycie zębów i nakarmienie kremem czyhających na rozpasanie po mojej twarzy zmarszczek Ożesz! Niedoczekanie! Będę pierwsza Pa kochane! Albo ja albo zmarchy. Trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts