madmegs 10.06.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Są pierwszorzędne, jak mawiał dziadek mojego małża... Mimo iż drugiego gatunku.. Jakoś bez żalu mogę sobie wyobrazić pożegnanie z pierwszą klasą za niemal stówkę za każdy metr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.06.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Czesć, nie cofam sie bo nie mam czasu ale wpadłam, a co Zagłosuj na Tatry co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.06.2010 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Czesć, nie cofam sie bo nie mam czasu ale wpadłam, a co Zagłosuj na Tatry co? Cze spoko, mogiem zagłosować Ale że na niedźwiedzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.06.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 No dobra, zagłosowałam na krokusa Primo biedaczek niedoceniany, na szarym końcu, secundo lubię szafran i wiosnę w tatrzańskich dolinkach Sorry, ale miś mi lotto. Wolałabym go nie spotkać w górach Teraz możecie mnie opluwać Za brak poprawności politycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 już nie wnikam, na co głosujesz, ważne jest zainteresowanie ps. ja na kozice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 16.06.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Są pierwszorzędne, jak mawiał dziadek mojego małża... Mimo iż drugiego gatunku.. Jakoś bez żalu mogę sobie wyobrazić pożegnanie z pierwszą klasą za niemal stówkę za każdy metr... Cześć szaybo Ja mam signum-y w drugim gat. na balkonie - są super, zupełnie jak pierwszy. Ani jedna płytka nie była niewiadomojaka. Zdecydowanie polecam ten drugi gat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Czesc Szajbiasta. Mialas do mnie wpasc... Daj znak kiedy, bo ja sie do Wrocka wybieram w przyszlym tygodniu, cobysmy sie nie minely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cześć Anusia Dzięki za najlepszą wiadomość dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Czesc Szajbiasta. Mialas do mnie wpasc... Daj znak kiedy, bo ja sie do Wrocka wybieram w przyszlym tygodniu, cobysmy sie nie minely... Cze Małgo Wpadnę, wpadnę nie bój żaby, tyle że na razie nie. Jedź se do tego Wrocka, wrócisz to będzie pewnie AKURAT Bo nie na bardzo długo jedziesz na te gościnne występy? A swoją drogą, Ciebie to nosi... Karton se do torebki na drogę weź Bo daleko trochę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Cze Małgo Wpadnę, wpadnę nie bój żaby, tyle że na razie nie. Jedź se do tego Wrocka, wrócisz to będzie pewnie AKURAT Bo nie na bardzo długo jedziesz na te gościnne występy? A swoją drogą, Ciebie to nosi... Karton se do torebki na drogę weź Bo daleko trochę... Zebys wiedziala, ze wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 16.06.2010 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 no ba Paliwo to podstawowy czynnik sprawczy podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 21.06.2010 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A jednak marzenia się spełniają... Powolutku, ale zawsze Mam wreszcie szarą kuchnię. Dokładnie rzecz biorąc dwie ściany, ale i tak czuję się z tym bosssko Najważniejsze że małżon jak już gotowe zobaczył, to musiał, aczkolwiek z oporami , przyznać że ładnie to wygląda. Alleluja! jest nadzieja zatem na więcej szarości w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.06.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A jednak marzenia się spełniają... Powolutku, ale zawsze Mam wreszcie szarą kuchnię. Dokładnie rzecz biorąc dwie ściany, ale i tak czuję się z tym bosssko Najważniejsze że małżon jak już gotowe zobaczył, to musiał, aczkolwiek z oporami , przyznać że ładnie to wygląda. Alleluja! jest nadzieja zatem na więcej szarości w nowym domku Czy będę zbyt nachalna jak poproszę o zdjęcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Noooo pokazuuuuuuuuuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.06.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 NO WAY jak mawiał...Alf To jest mieszkanie, tymczasowy syf w którym się gniotę, ani czym się chwalić, ani czego zazdrościć Poza tym cały czas próbuję pozostać anonimowa, miej to na uwadze.... ja Cię bardzo proszę Kto na zdjęciu zobaczy to co jest u mnie na - teraz - szarej - ścianie w kuchni - będzie wiedział że to u MNIE. A tego bym sobie nie życzyła... Otwarty raczej dom prowadzę... Uwierzcie...dużo mi lepiej z ta bielą i szarościami teraz niż tymi ciepłymi kolorami wcześniej... Małgoś, Asia, fotę - jak zrobię - mogę Ci wysłać na prywatnego maila, jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.06.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dla wszystkich którzy tu zaglądają i czasem ciepło o mnie myślą... http://alesssia.wrzuta.pl/audio/0BDn8HZWXxg/04._florence_the_machine_-_heavy_in_your_arms Moja ostatnia miłość i natchnienie do trwania. W obliczu ogólnej beznadziei we wszystkich innych aspektach Zwróćcie proszę uwagę na fakt że Jej (mojej ukochanej Flo )miłość na concrete feet - znaczy chyba butki, jak się to u nas i sycylijczyków mówi Ale może co źle zrozumiałam i kto bardziej biegły mnie uświadomi? Proszę? Ważne że betonowe są i beznadziejnie nostalgiczne... Cała ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.06.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Czy będę zbyt nachalna jak poproszę o zdjęcia Kochana jasne ale na prywatną pocztę, z powodów jak opisałam w TU SIĘ GADA. Poślij maila. Buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.06.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 hejka przeczytałam taki fajny kawałek tzn nie wiem czy dla Ciebie fajny , że nie dostałaś pozwoleństwa na szare okna od wew. no wiec chcialam Ci powiedzieć, że ja tez nie i dlugo nie czekalam jak moja druga połowa pożałowała tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.07.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 witaj malmuc w tym dziwnym i opustoszałym ostatnio miejscu Nooo, ja WIEM że moja druga połowa również pożałuje niewydania pozwoleństwa Nie wiem tylko czy zadowala mnie taka mściwa satysfakcja... Hmmm... zadowala Wiesz, co do mnie, to jak jadę na budowę i widzę te białe okna, to szlag mnie rzetelny trafia.... Co będzie jak się wprowadzę? Life is hard and full of zasadzkas... pozdrawiam cieplutko m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Gdzie te foty na mailu? A w ogole, w ogole to... Biale tez jest piekne, daj spokoj, szkoda zycia na pierdoly. Zaslonisz firaneczkami i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts