Browar 16.10.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Ludzie mam pilota normstahla 4-kanałowego i mogę z ręką na sercu powiedzieć że tyskie otwiera.... jeszcze nie wiem jak mu idzie z żywcem ale za godzinkę napiszę! Rewelacja normalnie z tymi pilotami... tylko farba z nich dziwnie schodzi... a niby niemieckie... ps. 3 - cie otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 hm ... nie mam pilota ... ale i tak martini na zakrętkę .... też trzeci ....kieliszek śmignął ... teraz czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 16.10.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 eee tam martini... syropki ziołowe to ja na kaszel pije wpadnij z browarkiem to ci otworzę czterokanałowym! tylko drugą stroną bo już jedną sobie zje.... starłem znaczy się Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 czteropak warki w lodówce (i pomyśleć, ze tylko ja w rodzinie pijąca jestem ) ...ale mieszać nie bede , bo się jutro nie pozbieram ... aczkolwiek wielkie dzięki za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 16.10.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 się polecam nieśmiało Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.11.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 A jeszcze jedno : aby sterowac potem takim pilotem inne urzadznie, musz od producenta bramy kupic jakies same moduly odbiorcze ? Sa to raczej uniwersalne nadajniki/odbiorniki ? Na stronie Maranteca znalazlem, ze sa kompatybilne z systeme "homelink" - cokowleik by to znaczylo. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts