ziemo 17.10.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mysz nie żyje, trochę mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.10.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Mysz nie żyje, trochę mi przykro pochwal się jak zeszła .... u mnie myszków w domu i garażu niet (dwa koty , to i myszki się boją ) ...ale jakieś piernicznięte nornice mi rośliny podkopują w ogrodzie trza poczytać jak się tego pozbyć .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 17.10.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 myszolapka, a dokladnie cztery. Z 3 wyzarla chleb, z 4 nie zdazyla jakby kto pytal, mysza bierze na chleb z ziarnami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 i tak oto bycie koneserem prowadzi do niechybnej śmierci .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buttopp 18.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Myszy spaliły schronisko dla kotów @ziemo Spalą Ci dom http://autentyki.pl/wiadomosci/370/Myszy-spalily-schronisko-dla-kotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 18.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Ekstremiści są wszędzie! Jakieś komando samobójców zadziałało... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.10.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A ja z uporem maniaka – ziele i kwiaty dziewanny działają odstraszająco na gryzonie (myszy, szczury). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 18.10.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 ona żyje, ta mysz jest nieśmiertelna i wróciła żeby się zemścić nic dziwnego, że ultradźwięki jej nie ruszały, trutka nie dała rady i po co mi to było? PS oczywiście istnieje duża szansa, że mam na strychu więcej niż jedną mysz, ale wersja z nieśmiertelnym myszem dużo bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 19.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 a ja ubiłem ostatnio bestię klapkiem. Odbyło się to na blacie w kuchni. Masakra nie? 2 łapki mam zastawione ale nic się na nie nie chciało złapać więc musiałem wziąć sprawy w swoje ręce... Z tego co kiedyś czytałem dobry na przynętę w łapce jest chleb z nutellą (samą nutellę potrafią bestie wylizać) - ja zwykle dawałem jakąś pachnącą kiełbaskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malysmok 19.10.2009 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Ja też walcze z myszami. Do tej pory najlepsze (oprócz kota ) okazały się zwykłe łapki, ale uwaga, całe metalowe - podstawka też jest metalowa, a nie drewniana. Przynętą jest ser. Natomiast w ogóle nie sprawdza się pułapka tzw. humanitarna, blaszana z szybką u góry z dwoma wejściami, gdzie niby mysz może do niej wejść, ale już nie wyjdzie. Można ją kupić za około 40zł, ale odradzam, bo u mnie i u sąsiadów myszy do niej wchodzą, ale też i wychodzą bez problemów. No i rzadko się zdarzą, żeby była tylko jedna mysz. One strasznie szybko się rozmnażają - można poczytać na wikipedi Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 19.10.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Moja mysz też ma się dobrze i pozdrawia.Stoi odstraszacz, trutki dwie tony. Pułapki. I NIC. Jak tupała, tak tupie. Idę sobie strzelić w łeb, bo mysz tego najwyraźniej nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemo 19.10.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Blutka, nie rób tego, ona na to czeka jestem przekonany, że moja mnie straszy, dzisiaj w nocy tupała od 23.58 do 24.02, godzinę duchów sobie urżądza PS Wczoraj jedna, dzisiaj dwie, nie ma to jak myszołapka Lucifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtDop 30.10.2018 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Też dłuższy czas nie mogłem się uporać z gryzoniem, który ciągle mi drapał w ściany. Próbowałem różnych sposobów, ale pułapki i trutki nie poskutkowały. Pomógł taki lep na gryzonie sakarat. Tylko, że w miejscach ciężko dostępnych nie można go zbytnio położyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 30.10.2018 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2018 Na myszy najlepsze jest metalowe wiadro 10L a na nitce centralnie nad wiadrem zawieszona zanęta. Z dużego wiadra nic nie wyskoczy, hałas cię obudzi że juz czas dać w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts