jamles 12.10.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czaję ale poczekam wykopać zawsze zdążysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 czaję ale poczekam wykopać zawsze zdążysz Szkoda bo takie ładniusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Od ostatniego wpisu upłynęło już trochę czasu.Co waszym zdaniem mogłoby innego wystąpić na tych jałowcach skoro wsadzone nie żółkną i igły im nie opadają.Stały podparte i przytwierdzone di kijków.Teraz stoją sztywno i mają się raczej dobrze.Po nawozie jesiennym do iglaków też nie widać by sie coś dzieło.Może za wcześnie wyrokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 28.10.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Napisz jak wyglądają 15.05.2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.10.2009 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Napisz jak wyglądają 15.05.2010 Ok.Datę zapisałem w komórce jako przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 28.10.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 mko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.11.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Nie mają już podpórek.Przechyliły się ku południowemu wschodowi.Nie tracą igieł a deszcze chyba sprawiają ,że się bardziej zazieleniły.Wiedząc ,że rady już nie otrzymam bo mus czekać do maja ale postanowiłem je ogacić.W zimie ubiorę je w światełka a co!!! niech biedaki leśne też mają swój nastrój świąteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Do 15.05.2010 już coraz bliżej a one otulone w śnieżnej bieli chylą się ku wschodowi.Jak zaglądałem na igiełki to są zielone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
egry 05.05.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No i co z tymi jałowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.05.2010 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 już piętnasty minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.05.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Jamles - przydreptałam za Tobą z wątku Elfir, przeczytałam, i też mnie z ciekawości skręca! Telefon mu się popsuł!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 19.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 ......Telefon mu się popsuł!? Widocznie bo w innych wątkach się udziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rusek007 21.05.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Też jestem ciekaw, mój ma już ok 60-70 cm i piekne przyrosty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 21.05.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Dziwicie się, na taki zmasowany atak też bym uciekła z "ogrodów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 21.05.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Tak trochę OF, ale prawie cały wątek jest OT, więc: słuchajcie, ja jestem jedną z tych osób, które miały okazję pytać o żywotniki (nie zdając sobie kompletnie sprawy, że moje pytanie jest banalne i zadawane po raz tysięczny, Elfir - dziękuję! ), ale jest to wina BEZNADZIEJNEJ wyszukiwarki FM. Wpiszcie interesującą Was frazę, np. 'żywotniki' i co? Wyskakują jakieś dzienniki budowy, fora grup lokalnych i nawet forum pana Mirka - lecz co z tego, skoro to forum ma kilkadziesiąt stron i nie jest napisane, na której znajdę pytanie o żywotniki! Oczywiście, co bardziej rozgarnięci orientują się, że jest coś takiego jak wyszukiwanie zaawansowane, ale ono też nie jest precyzyjne. Inną sprawą jest to, że czasem odpowiedzi w różnych już powstałych wątkach są sprzeczne, bo np. dotyczą czyichś specyficznych warunków. Więc każdy woli się dopytać jak to będzie w jego przypadku Rozumiem tych, do których są kierowane pytania, że się wkurzają - na maxa! - ale to Murator powinien ulepszyć swoją wyszukiwarkę. Choćby zrobić ją powered by google. Eksperci, proszę bądźcie wyrozumiali dla nas niekumatych żuczków P.S. Od jakiegoś czasu staram się nie zadawać PO RAZ KOLEJNY tego samego pytania, bo udaje mi się znaleźć informacje przez google wpisując interesująca mnie fraza+murator forum. Działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 02.06.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Już myślałem że niktspecjalny porzucił to forum, albo nie daj Bóg, świtem zaskoczony skamieniał, ale nie. W wątku o kominkach się udziela, światłe tezy śmiało głosi, a fotek jałowców jak nie było tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 03.06.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Może już jałowców nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m4rsh4ll 03.06.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Powiedzcie lepiej czy można gdzieś kupić nasionka takiego jałowca, bo nie będę kopał rośliny z lasu. Jest chroniona ale może gdzieś nasiona można kupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.06.2010 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dziwicie się, na taki zmasowany atak też bym uciekła z "ogrodów" Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.06.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Święte słowa. No toś się wysilił! No dobra - wiewiór, mów co z tymi jałowcami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts