Elfir 11.05.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 mam wyśniony blat granitowy i jest rewelacyjny Do tego zlew podwieszany i ociekacz wykuty w kamieniu, ale nie w formie rowków tylko nachylonej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abunia 12.05.2015 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 Elfir a można gdzieś zobaczyć zdjęcia Twojego blatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2015 jeszcze nie robiłam zdjęć kuchni. Musze zrobić wyprawki malarskie na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caliope 14.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2015 U nas blat jest drewniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 15.05.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 zgodze się że blaty granitowe są trudne w utrzymaniu czystości. nie mają one gładkiej struktury dlatego gromadzi się tam osad który ciężko jest doszorować Zupełnie się z tym nie zgadzam - powiem więcej - BZDURA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.05.2015 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2015 U nas blat jest drewniany No i jaki to ma związek z tematem wątku? Zupełnie się z tym nie zgadzam - powiem więcej - BZDURA. Widać, że nigdy nie widział kamiennego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Granmarys 17.05.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2015 Oczywiscie ze tak. Moja zona twierdzi ze nie zamieniła by go na żaden inny, chociaż mamy czarny, czyli teoretycznie najgorszy do utrzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deysi 13.09.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Oczywiscie ze tak. Moja zona twierdzi ze nie zamieniła by go na żaden inny, chociaż mamy czarny, czyli teoretycznie najgorszy do utrzymania. gdzie na śląsku można zamówić blat kuchenny granitowy -z polecenia. Dziekuje za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts