joliska 09.07.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Przeniosłam post do projektów, bo tu więcej osób zagląda niż do mieszkań Jakie funkcje ma pełnić pokój oddzielony od kuchni - salon czy pokój wielofunkcyjny (dzienno-nocny z jadalnią)? Wrzuć też dokładnie zwymiarowany plan... Obawiam się, że po rozdzieleniu aneksu i pokoju wyjdą 2 małe pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 w wątku kuchnie ktoś prezentował taki mały pokoik z aneksem. Na ścianie zrobił wysoka zabudowę do sufitu oraz wyspę. Jedna ściana była w cegle.http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami/page476 - Blue Cactus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evvelina 11.07.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Przeniosłam post do projektów, bo tu więcej osób zagląda niż do mieszkań Jakie funkcje ma pełnić pokój oddzielony od kuchni - salon czy pokój wielofunkcyjny (dzienno-nocny z jadalnią)? Wrzuć też dokładnie zwymiarowany plan... Obawiam się, że po rozdzieleniu aneksu i pokoju wyjdą 2 małe pomieszczenia Myślę, że kuchnię zrobimy w L, dość wąską aby pokój zrobić jak największy. W pokoju ma się zmieścić narożnik TV na ścianie i komoda, ale żeby było dość swobodnie a nie klitka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts