hubaaga 07.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam serdecznie, pod koniec roku odbieramy mieszkanie i nadal nie możemy się z żoną zdecydować jak rozplanować rozkłat łazienki - ma trochę nietypowy kształt.Zwracam się więc do Was z propozycjami zaplanowania tego pomieszczenia. Dodam, że chcemy mieć jedynie kabinę prysznicową, WC, umywalkę, pralkę oraz przydatne szafki. http://i35.tinypic.com/10mohgg.jpg Z góry dziekuję za wszelkie podpowiedzi, sugestie i propozycjePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 08.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A czy jest już zrobione przyłącze pod grzejnik drabinkowy - czy jest jeszcze możliwość manewru? Jeśli jest juz to w którym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.10.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja bym widziała to mniej wiecej tak:http://images41.fotosik.pl/207/19f94031232e5962.jpg Przy czym pralka posadowiona byłaby tak, aby nie trzeba było się schylać przy wyciąganiu rzeczy. Pod pralka mozna zrobić uchylne lub wysuwane pojemniki na brudne rzeczy lub na worki z proszkami do prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 08.10.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja bym widziała to mniej wiecej tak: Świetnie super pomysł z zabudowaniem w szafce pralki na takiej wysokości! I do tego kabina dwuosobowa, a właściwie ścianka i same drzwi, najlepiej bez brodzika .. aż się rozmarzyłam Jeszcze tylko mi się kołacze po gowie - czy z sedesem nie dałoby się coś zrobić? tzn czy ze względu na pion można go dać w inne miejsce? Bo gdyby jednak coś pokombinować i wsadzić kibelek w miejsce kabiny (żal trochę, bo ona tam fajnie pasuje), to wtedy byłby bardzo fajnie niewidoczny na wejściu.. Tylko wtedy burzy się Twja piękna koncepcja Chyba jednak tak jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubaaga 08.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Bardzo dziękuję za pierwsze ciekawe propozycje. Co do grzejnika to jest on zaplanowany i wykonane są już podejścia do niego zaraz po prawej stronie po wejściu do łazienki. Prysznic 90x110 to mimo wszystko trochę mało na dwie osoby To teraz zaprezentuję jedną z moich wersji: http://i36.tinypic.com/2r2pu80.jpg Po prawej stronie blatu przy umywalce zaplanowałem pralkę, pod umywalką szuflady na pierdoły i po lewej małe cargo na brudne ubrania. WC z podłączeniem do pseudo bidetu - podtynkowa bateria + słuchawka GROHE Hygenica. Prysznic z centralnym zestawem podtynkowym i po bokach z półkami na chemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts