glacjusz 07.10.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Drodzy ForumowiczePomozcie!!! Czy mozna posadzic cos, jakas roslinke, ktora w zamysle w wiekszej ilosci bylaby niewielkim zywoplotem? Tylko ten czas sadzenia: nie ma mnie teraz w domu, bede w listopadzie a chcialbym to zrobic, zeby sie na wiosne przyjelo. Czy moze odpuscic sobie i dopiero na wiosne? Moze byc iglak. Prosze o pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 W zasadzie z pojemnika mozesz sadzic rosliny przez cały rok, o ile gleba nie jest zamarznięta (z małymi wyjątkami - rosliny wrazliwe na mróz lepiej sadzic wiosną).W listopadzie mozesz tez posadzic zywoplot z gatunków liściastych "kopanych" (gdy zrzuca liscie) - liguster, ałycza, pęcherznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 07.10.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glacjusz 08.10.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Podciagam temat: a co z iglakami, mozna tez posadzic, jezeli w listopadzie nie bedzie mrozu, sniegu? Przyjma sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 08.10.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja bym nie ryzykowal, przymrozki przyjda lada dzien.Juz jakies dwa tygodnie temu bylo rano skrobanie szyb w samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 08.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Sadziłem w grudniu, styczniu, lutym... Ważne,żeby ziemia zamarznięta nie byla- źle się kopie Co im niby te przymrozki zrobic mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts