Trompe loeil 22.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Edytowane 28 Października 2010 przez Trompe l'oeil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 27.10.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Pojechałabym w Bieszczady ... ja też... ja też .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.10.2010 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Pojechałabym w Bieszczady ... ja też... ja też .. To musimy zadowolić się wirtualną podróżą ... a pojedziemy faktycznie po budowie. Czy my kiedyś powiemy Po budowie ? Oby ... chociaz znam opinie, że budowa to dożywocie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 28.10.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 nie strasz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Kciuki zaciśnięte i trzymaj się mocno tych dobrych myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.10.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 A ja właśnie jadę prawie w Bieszczady. Ale tylko prawie, niestety... Aga, na pewno kiedyś będzie już po budowie. Z tej perspektywy trudno to sobie wyobrazić, miałam podobnie, ale jednak się skończyło. Tylko czasem się coś czkawką odbija, ale rzadko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Hej Jeżyca! A widzisz, Sądy, nie takie beznadziejne są. Teraz juz tylko czekamy na ta jedną, jedyną, właściwą decyzję Temidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.10.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Pojechałabym w Bieszczady ... ja też... ja też .. i ja bym pojechała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.10.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 (edytowane) A ja bym pojechala .......................................................... sama nie wiem gdzie. Edytowane 29 Października 2010 przez sipatka coś tam nabredzilam nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 29.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 to ja też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A ja bym pojechala .......................................................... sama nie wiem gdzie. to ja też... Chcecie o tym porozmawiać ? No ja to siedzę w g...e po uszy ...ale wy to macie mnie tu ... A co ja tu widzę ? ! Smarko-wypłakiwalnia się mi tu robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 29.10.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A nie wiesz Jeżykowo kochana, że w kupie raźniej się ryczy? By my wpadli do was przy okazji też odebrać co zapomnielim, ale oponki u nas letnie a na zimówki póki co kasi brak, więc tylko jazda po mieście zostaje:cry: (Łódź rozkopana, ostatnio do OBI - 3 kilosy 45 minut jechałam - o ile to jazdą można nazwać) W domku wiejskim zimno jak nie wiem co. Trza by pojechać i wodę pospuszczać, żeby nie zamarzła w rurach. I resztę krzaczków pookrywać i iglaki podlać żeby nie uschły.... A małżonek kochany w ten weekend dla odmiany pracuje od rana..... Sama nie pojadę bo.............. sama nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201010/1287423325_by_hanscastorp_500.jpg To zapraszam cie Sipatko ...do mojej kupy ... Możesz ryczeć i smarkać ! Tylko nie kichaj ...bo rozchlapiesz ... Przegonimy muchę śmierdziuchę ...już mi nie będzie potrzebna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 29.10.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 super pozdrawiam ludzi z Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2010 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 super pozdrawiam ludzi z Rzeszowa Hmmm ja też pozdrawiam ludzi z Rzeszowa ...tylko dlaczego akurat z Rzeszowa ? Bo wiesz ...my tu w Bieszczady mam tak cholernie daleko ...że wzdychamy sobie do nich dzisiaj ... Cześć - Wielkopolska się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 29.10.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 A ty coś zrobiła z postem ?! Pogodziłaś się z sąsiadem ? ...nie wierze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an.i 29.10.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Chcecie o tym porozmawiać ? No ja to siedzę w g...e po uszy ...ale wy to macie mnie tu ... A co ja tu widzę ? ! Smarko-wypłakiwalnia się mi tu robi w tym tygodniu na chlipanie zapraszam do siebie i śpieszyć się proszę, bo nie wiem co będzie w przyszłym już listopadowym... i Agę też zapraszam - do odganiania tych much..... i na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.10.2010 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Aga tyż chcem w Biesy i w tym klocku widzę swoją egzystencję, więc się przyłączam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 31.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Hej,Czując sie przywołana do tablicy- przyszłamRzeszów pozdrawia całą resztę Polski. A o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.10.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Hej, Czując sie przywołana do tablicy- przyszłam Rzeszów pozdrawia całą resztę Polski. A o co chodzi? ...A sama nie wiem ... Ale chyba wszystkich rozchandryczonych ciągnie w Bieszczady ...tak terapeutycznie ...na jesienne odstresowanie ... A że się Rzeszowiaki zlecieli to jakiś "skutek uboczny' ...czujny naród widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts