Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech no tylko Aga to zobaczy. :D

Humor jej się poprawi na bank :D

:D:D:D

Rogala mam normalnie na sznupie ! Nigdy nie słyszałam o takim wynalazku. Człowiek dom buduje ... a "dziki" jest i tak w temacie budowlanych dupereli ...

Jak tylko skończymy walczyć z sufitem zawezmę się za ten koszmarek !

Gosiulka ! Złota ! Kochana ! Dziaaaaaa :hug: aż cię pomiziam :rolleyes:

do tego wystarczy żubrówka z jabłkowym sokiem

albo wypad Karguli na Marsa :lol2:

Sama żubrówka mało - Mars też musi być ;)

Nieee ...nie jest tak źle ...

Dzisiaj nakręciliśmy profesjonalny film na działce, który powlokę do sądu. Skoro sąd nie przyjedzie do mnie ... ja pojadę do sądu z całą działką ...

Pomysł adwokata więc mam nadzieję, że wie co robi ...

Rogala mam normalnie na sznupie ! Nigdy nie słyszałam o takim wynalazku. Człowiek dom buduje ... a "dziki" jest i tak w temacie budowlanych dupereli ...

no to Jezyku teraz do dzieła!!!!!!!:)

..i koniecznie pokaż nam jaki efekt Ci wyszedł!!:)

trzymam kciukasy:):):)

Aj łaskotki mam :D a wiesz jaka to satysfakcja móc komuś coś pomóc :yes: mam nadzieję, że ten zonk u Ameli przyda się do naprawy Twojej kuchni :cool:

Gosiek ... zafundowałaś mi jeszcze coś ... Amelkowy dziennik do poczytania :rolleyes:

Lubie takie dowciapne pióro ! Fajnie pisze ...bedę ją podglądać.

Izula - twoja koza cię pozdrawia. Obżera się od dwóch dni wąglem kamiennym ...ani nie beknie !

Jak wrzuciliśmy cztery szufelki (małe - od popiołu) pierwszego dnia ...to nam ponad 26 stopni zafundowała. Trza było tarasowe drzwi otwierać ...bo dom mruczał że mu za ciepło :cool:

Co wy mówicie z tą fugą i wodą?! Myśmy z małem rozcieńczali fugę do różnych "stanów gęstości". Jedna to nawet jak zupa wyszła bo się mężuś rozpędził z wodą a tu się okazało, że fugi do dorzucenia nie było. I nawet taką jak trochę położyłam to po wyschnięciu miała ten sam kolor.

Matko jedyna czy myśmy mieli tyle szczęścia ? Tych paczek fug to poszło chyba z 5. Były i w wiaderku, i woreczkach małych i dużym, na dodatek to każda w innym sklepie kupiona i inne daty produkcji. Szok. Na podłodze nie widać żadnych różnic, choć przyznam, że przy zakupie już w innym opakowaniu bałam się czy nie zmieni się odcień. Nie zmienił!.

Gosiek ... zafundowałaś mi jeszcze coś ... Amelkowy dziennik do poczytania :rolleyes:

Lubie takie dowciapne pióro ! Fajnie pisze ...bedę ją podglądać.

Izula - twoja koza cię pozdrawia. Obżera się od dwóch dni wąglem kamiennym ...ani nie beknie !

Jak wrzuciliśmy cztery szufelki (małe - od popiołu) pierwszego dnia ...to nam ponad 26 stopni zafundowała. Trza było tarasowe drzwi otwierać ...bo dom mruczał że mu za ciepło :cool:

No popatrz tylko taka niepozorna, brzydula taka a jak się spisuje ładnie. Pewnie rumieńce jej wyszły na gębuli od tego grzania co?