Gosiek33 14.11.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 tu był temat założony przez Amelię, ale jak wyżej widać poradziła sobie sama. Niemniej poczytać można http://forum.muratordom.pl/showthread.php?155532-z%C5%82y-kolor-fugi-co-mam-zrobi%C4%87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.11.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 ALe znaczy to że całkiem usunęło fugę starą czy wybieliło ją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Chyba ciemną rozjaśniło o tu http://wolewygodniej.pl/ld.php/system/ware/view.php?tem=w.php&w=72072&sW=1615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 a tu kolornik z e łazienki - http://www.elazienki.com/kolorowa-pasta-renowacji-odswiezacz-p-11965.html http://www.elazienki.com/images/kolorWimFug.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 14.11.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Niech no tylko Aga to zobaczy. Humor jej się poprawi na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.11.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Niech no tylko Aga to zobaczy. Humor jej się poprawi na bank do tego wystarczy żubrówka z jabłkowym sokiem albo wypad Karguli na Marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Niech no tylko Aga to zobaczy. Humor jej się poprawi na bank :D:D Rogala mam normalnie na sznupie ! Nigdy nie słyszałam o takim wynalazku. Człowiek dom buduje ... a "dziki" jest i tak w temacie budowlanych dupereli ... Jak tylko skończymy walczyć z sufitem zawezmę się za ten koszmarek ! Gosiulka ! Złota ! Kochana ! Dziaaaaaa aż cię pomiziam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 do tego wystarczy żubrówka z jabłkowym sokiem albo wypad Karguli na Marsa Sama żubrówka mało - Mars też musi być Nieee ...nie jest tak źle ... Dzisiaj nakręciliśmy profesjonalny film na działce, który powlokę do sądu. Skoro sąd nie przyjedzie do mnie ... ja pojadę do sądu z całą działką ... Pomysł adwokata więc mam nadzieję, że wie co robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.11.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 :D:D Rogala mam normalnie na sznupie ! Nigdy nie słyszałam o takim wynalazku. Człowiek dom buduje ... a "dziki" jest i tak w temacie budowlanych dupereli ... Jak tylko skończymy walczyć z sufitem zawezmę się za ten koszmarek ! Gosiulka ! Złota ! Kochana ! Dziaaaaaa aż cię pomiziam no to Jezyku teraz do dzieła!!!!!!! ..i koniecznie pokaż nam jaki efekt Ci wyszedł!! trzymam kciukasy:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.11.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 :D:D Rogala mam normalnie na sznupie ! Nigdy nie słyszałam o takim wynalazku. Człowiek dom buduje ... a "dziki" jest i tak w temacie budowlanych dupereli ... Jak tylko skończymy walczyć z sufitem zawezmę się za ten koszmarek ! Gosiulka ! Złota ! Kochana ! Dziaaaaaa aż cię pomiziam Aj łaskotki mam a wiesz jaka to satysfakcja móc komuś coś pomóc mam nadzieję, że ten zonk u Ameli przyda się do naprawy Twojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.11.2010 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Ja też się cieszę, że znalazł się sposób na rozwiązanie gryzącego kaflowego problemu Agi. Bardzo się cieszę, bo widać było że gryzie ją to okropnie.Teraz będzie zadowolona chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Gosiek ... zafundowałaś mi jeszcze coś ... Amelkowy dziennik do poczytania Lubie takie dowciapne pióro ! Fajnie pisze ...bedę ją podglądać. Izula - twoja koza cię pozdrawia. Obżera się od dwóch dni wąglem kamiennym ...ani nie beknie ! Jak wrzuciliśmy cztery szufelki (małe - od popiołu) pierwszego dnia ...to nam ponad 26 stopni zafundowała. Trza było tarasowe drzwi otwierać ...bo dom mruczał że mu za ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 14.11.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Kurczak, z tymi kolorami to aż niemożliwe. Jak to dobrać, żeby było jak należy? Jak się ta sama fuga może aż tak różnić, przecież powinna być TA SAMA? Życzę powodzenia w naprawianiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Azalka ...na każdym opakowaniu jest napisane co trzeba zrobić. Jak byk podane są proporcje wody ...i tu jest zagwozdka. Jak glazurnik sypie "na oko" ...to mu zaraz pod tym okiem możesz siną "cipkę" nabić ! Nie czekaj aż wyschnie fuga...będzie za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 No przylazłam, ale nie mam pojęcia o co kaman chyba najpierw polezę do dziennika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.11.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Braza wracaj ...tam nic nie ma ! W komentach foty wkleiłam bom nie kciała dziennika zapaskudzić zonkiem takim ...Ino się na poprzednią stronę przekulaj ...zobaczysz moje płytki w kuchni ... brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 15.11.2010 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 To tak na szybko ...bo malujemy z Jeżem ... trzeci dzień do pierwszej w nocy ... padniem na pyski ... Maluj, maluj:yes: - Sylwester się zbliża;) ... a płytkami się nie przejmuj - nam zupełnie nie będą przeszkadzać:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.11.2010 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Yeti ...ty to już nie wszelki duch ...ale autentyczny duch ... i jak zwykle po nocy się szlajasz Ale jak przebąkujesz o imprezie - zanczy ma ci się na życie ! To dobrze ! To będę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.11.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Co wy mówicie z tą fugą i wodą?! Myśmy z małem rozcieńczali fugę do różnych "stanów gęstości". Jedna to nawet jak zupa wyszła bo się mężuś rozpędził z wodą a tu się okazało, że fugi do dorzucenia nie było. I nawet taką jak trochę położyłam to po wyschnięciu miała ten sam kolor.Matko jedyna czy myśmy mieli tyle szczęścia ? Tych paczek fug to poszło chyba z 5. Były i w wiaderku, i woreczkach małych i dużym, na dodatek to każda w innym sklepie kupiona i inne daty produkcji. Szok. Na podłodze nie widać żadnych różnic, choć przyznam, że przy zakupie już w innym opakowaniu bałam się czy nie zmieni się odcień. Nie zmienił!. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 15.11.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Gosiek ... zafundowałaś mi jeszcze coś ... Amelkowy dziennik do poczytania Lubie takie dowciapne pióro ! Fajnie pisze ...bedę ją podglądać. Izula - twoja koza cię pozdrawia. Obżera się od dwóch dni wąglem kamiennym ...ani nie beknie ! Jak wrzuciliśmy cztery szufelki (małe - od popiołu) pierwszego dnia ...to nam ponad 26 stopni zafundowała. Trza było tarasowe drzwi otwierać ...bo dom mruczał że mu za ciepło No popatrz tylko taka niepozorna, brzydula taka a jak się spisuje ładnie. Pewnie rumieńce jej wyszły na gębuli od tego grzania co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts