Moose 23.02.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dżizaz, co za ludzie - wszyscy się odchudzają... a ja nie mam czasu na pierdoły... jeszcze trzeba się zdrowo odżywiać... a tu brak czasu taczków załadować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 23.02.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ciebie Łośka to budowa odchudzi ! Mnie "zjadła" prawie 5 kilo ...ale juz nadrabiam ...niestety ... Na twoim etapie jeszcze działa jak dieta cud ! My mamy inną dietę cud: Żreć ile wlezie i cud jest jak schudniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ... Pod warunkiem, że zdejmiesz siodełko ... A ktoż Tobie powiedział, że w ogóle je zakładałam? Małżonek przyszedł, zobaczył i rozeźlony kazał złazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 A ktoż Tobie powiedział, że w ogóle je zakładałam? Małżonek przyszedł, zobaczył i rozeźlony kazał złazić... sam wlazł na ten rowerek bez siodełka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 23.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Eee tam koza ... Dla mnie to ty masz tylko uśmiech ...jakby za bardzo "rozbudowany" Ha ha ha.....bo całej reszty nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 OD JUTRA SIĘ ODCHUDZAM. Z przerwą na sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 23.02.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Po przerwie próbuję się wciągną w twój dziennik, ale... NIE OGARNIAM!!! Zrobiło się jakoś dietetycznie O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 23.02.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Pchełka, niech one lepiej nie myślą o żadnych dietach, bo już na okrutnie wyposzczone wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2011 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ciebie Łośka to budowa odchudzi ! Za późno... już mnie zaczęła pożerać... ale ja uwielbiam jeść dobre rzeczy więc se zara odbije te kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 U mnie biało za oknem. Znaczy zima. Znaczy na razie można się nie odchudzać. Mniaaaaammmm! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Agduś, nie torturuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.02.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Wsiadaj na ten rower bez siodełka zamiast tu się torturować! Ja mam orbitreka, ale jakoś mi się nie chce... Dziwne, bo kiedy chodziłam na siłownię, to mi się chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Wsiadaj na ten rower bez siodełka zamiast tu się torturować! Ja mam orbitreka, ale jakoś mi się nie chce... Dziwne, bo kiedy chodziłam na siłownię, to mi się chciało... A bo to wśród ludziów jakoś się człowiek mobilizuje, a w domu ................ to nuuuudneeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A ktoż Tobie powiedział, że w ogóle je zakładałam? Małżonek przyszedł, zobaczył i rozeźlony kazał złazić... A to zazdrośnik jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Z przerwą na sobotę Ani się waż Ania !!!! Jak my cię po tej diecie znajdziemy ????? W Calineczkę się chcez zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.02.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ależ kto wspominał o własnym męzu ?? O żesz ty ... roznegliżowana nimfo ! Do Jeża to się nie dobierzesz ! ... no chyba, że wiesz jak używać lejka ... A Wiolasz to roznegliżowana nimfa, roznegliżowana nimfa, roznegliżowana nimfa :lol2: i lata w tych skórkach i się w końcu przeziębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Sipatka, nie przeziębi sie, jam gorąca od środka lejka w zyciu nie używałam, moze jakiś inny sposób sie znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 24.02.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Wiolasz, już to kiedyś tu przerobiliśmy, dlatego wiemy z pewnego źródła - jeśli pozycja "na jeża", to tylko na dwa sposoby: albo z użyciem lejka, albo baaardzo ostrożnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.02.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A parasol nie będzie pożyteczny...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.02.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A zamiast jeża macie tam jakieś miękkie zwierzę futerkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts