Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Przeleciałam cały wątek:rolleyes: i jestem pod wrażeniem pięknego domu z bala.

Nie zazdroszczę Karguli , bo niezłe świństwo Wam robią, a może to zazdrość?

A jeszcze mocniej nie zazdroszczę wyceny do banku , no nieźle pod górkę macie. Mam nadzieję ,że wszystko ułoży się dobrze. Sama jestem po bankowości ,ale to chyba pomyłka była , bo jak sama teraz łażę do banku to mnie skręca. Powodzonka:bye:

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kolczasta, ja to na modrzew sobie wpełznę, po co ma mie tam wiatr wwiewać??? A cegły w kieszeniach to ja nosze i bez Twojego przypominania - jak mną kiedyś furtnęło to mi na dach katedry z helikopterów żarcie 2 dni zrzucali, bo nie wiedzieli jak mnie stamtąd zgarnąć .... Fajnie było, cicho to i się nie garnęłam do schodzenia, jeno w końcu zmarzłam trochę i sama zlazłam ...

A parasol nie będzie pożyteczny...?

Nie będzie ... ja jeżyk jestem nie lama ...

Pluć nie będę

A zamiast jeża macie tam jakieś miękkie zwierzę futerkowe?

Skunksik ?;)

Przeleciałam cały wątek:rolleyes: i jestem pod wrażeniem pięknego domu z bala.

Nie zazdroszczę Karguli , bo niezłe świństwo Wam robią, a może to zazdrość?

A jeszcze mocniej nie zazdroszczę wyceny do banku , no nieźle pod górkę macie. Mam nadzieję ,że wszystko ułoży się dobrze. Sama jestem po bankowości ,ale to chyba pomyłka była , bo jak sama teraz łażę do banku to mnie skręca. Powodzonka:bye:

Aaaa powitać w skromnych progach ...

Dziennik "nieco" zaniedbany bo muza natchniuza opuściła chwilowo - ale jak się zawezmę to w mig nadrobię

Zonk kosztorysowy dokucza cały czas ...ale przetrwamy.

A banki ...cóż ...ja stary bankowiec to znam to "bagienko" od podszewki. Ty bankowiec z wykształcenia czy taki sponiewierany praktycznie też ?

Teee, Gospodynia!

Ciebie też wcięło?

Te ! A tobie to też tak net śmiga jak mnie i głupie pytania zadajesz :mad:

Wczoraj to ja z foruma tylko czerwone paski na monitorze oglądałam ... a nie lubię tego koloru

Zamarzł mi czy co ?

Kolczasta, ja to na modrzew sobie wpełznę, po co ma mie tam wiatr wwiewać??? A cegły w kieszeniach to ja nosze i bez Twojego przypominania - jak mną kiedyś furtnęło to mi na dach katedry z helikopterów żarcie 2 dni zrzucali, bo nie wiedzieli jak mnie stamtąd zgarnąć .... Fajnie było, cicho to i się nie garnęłam do schodzenia, jeno w końcu zmarzłam trochę i sama zlazłam ...

To co my się tu męczymy ? Poczekaj na na północo-zachodni wiatr, weź parasol ( dla lepszego niesienia) i właź na drzewo. Za dwie godziny bede cie łapać ( dłużej nie polecisz ) :D

Aaaa jak zobaczysz drzewo to zadrzyj tył parasola a jak zobaczysz mnie to opuść przód ( to tak w temacie sterowania )

A mniej pachnące niż skunksik? nie chce wybrzydzać ale jakis misio, piesio czy coś? chociaż kota jakaś?

No dooobra - będzie Bobik. Uwielbia wkładać głowę ...między nogi ( nie swoje)

Może być ? ;)

Nie męczta się, jak już furtnie to jakowyś parasol chycę, będę się mocno drzeć, żeby wszyscy przygotowani byli i lądowiska przygotowali - a wiadomo, gdzie mi się uda spaść ...????

Zaczyman się obawiać że wylądujesz na Placu Czerwonym ... a tam za takie numery to aresztują ...

Będę ci robić paczki z cebulą i papierosami ...

Może zostanie gwiazdą tamtejszego reality szoł i zarobi kupę kasy.

Te, a sprawdzałas może, jaka antena zewnętrzna jest potrzebna, żeby net lepiej śmigał?

Bo ja nijak połapać się w tym nie mogę, przerasta mnie temat. :oops:

Ruja i porubstwo! Zoofilia się szerzy!...

...

...

...

... będę częściej wpadać...

Braza, może lepiej samochodem jednak, bo u nas wiatry zachodnie przeważają, więc mam marne szanse Cię ujrzeć. Co innego Depsię, ino czy ma taki duży parasol?

Spadam!

Braza, może lepiej samochodem jednak, bo u nas wiatry zachodnie przeważają, więc mam marne szanse Cię ujrzeć. Co innego Depsię, ino czy ma taki duży parasol?

Spadam!

Kiedyś Cię utłukę. I będę miała dowód na to, że miałam prawo w amoku być! http://1.1.1.1/bmi/www.cosgan.de/images/smilie/boese/u075.gif

a net jest na antenę zewnętrzną??

a nie zależy to od nadajnika operatora w okolicy?

Wiolaszka, zalezy, tylko jak sygnał słaby (nasza wieś w kotlince leży), to mozna ponoc se poprawić antena zewnętrzną jakąś.

Ino jaką? :rolleyes: