Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

(...)A zdjęcie ... no rozwaliło mnie! Yetuś, przy Tobie nawet moje doły same się zakopują :D

Brazula, ale to nie mnie sfotografowali :evil:

A czytaliście jaki ktoś wkleił komentarz pod tą fotę na stronie z której pochodzi?

Nie ważne jak inni wokół Cię oceniają, ważne jak Ty widzisz siebie...

...ale ja i tak uważam, że od czasu do czasu warto się ogolić :rolleyes:

(oczywiście bez przesady ;))

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

przepraszam, ale nie wytrzymałam....

Jeżowa, więc tak:

najpierw jesli przychodzi na wsi policja-upomnienie, chyba ze trafisz jak ja i nie ma upomnienia, od razu jest mandat- 200 zł- za bieganie luzem.

Jak "pożre" sarne lub inne dzikie stworzenie lubiane przez mysliwego- sprawa w sądzie, kary ok. 5 tys. jak już do tego dochodz + koszty sądowe.

Krowa-jak własciciel się zgodzi to ok. 2 tys.

Uczep psa i zacznij chodzić z nim na smyczy, na początek 2 razy dziennie.

Aga, mnie dziś czarne zwiało w lesie na pół godziny... ale nic nie przyniosło...

A myśmy dzisiaj na wieś na chwilkę pojechali... tak jakoś zatęskniłam...

a tam koteczek do nas przyszedł i.................... mój piesek, najdelikatniejszy, najłagodniejszy i w ogóle i w szczególe i POGONIŁ KOTECZKA :eek::jawdrop::eek:

Na nic krzyki się zdały, dobrze że brama i furtka zamknięte były bo by pooszedł w pole a tak koteczek pod bramą i hyc na drzewo.

Potem stałam i czekałam czy da radę zejść, mało brakowalo a małż po drabinę by latał. Ale koteczek widać zaprawiony bo zgrabnie sobie poradził i spokojnie już poszedł do domku.