jamles 10.02.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Kicha ... małe gooowna takie. Nie idzie wkleić większych ... dobija mnie to. Jak ten dziennik będzie wyglądał ? A widziałeś ekipę SipatkoYetoAGP-ów ... zamordują mnie jutro ( dzisiaj właściwie ) większe idzie wkleić ..... jak najedziesz w zaawansowanej edycji na zdjęcie to w lewym górnym rogu pokaże się taki ołówek, klikasz na niego i możesz wybrać wielkość zdjęcia ekipę widziałem, brakuje tylko opisu .... siedzą od lewej ...... PS. jak opiszesz to pewnikiem wyręczą byłego właściciela królików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 10.02.2012 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Z tym opisywaniem to chyba poczekam ... wszystkie kolce mnie z dooopy wyskubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 (edytowane) Z tym opisywaniem to chyba poczekam ... wszystkie kolce mnie z dooopy wyskubią przecież się udało, szybkość neta nie ma znaczenia ...... chyba ten kącik do pielęgnacji kolców mi się podoba, reszta też to się Depeś ucieszy z fotów Edytowane 11 Lutego 2012 przez jamles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2012 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Noooo udało się nawet poprawić co nie co ... ale nie pytaj ile to trwa.Zrywa mi połączenie i muszę od nowa. Pierwszego postu nie moge poprawić. Powalczę jutro ... Dzięki dobry człowieku. A tak wogóle to czemu ty nie śpisz? Ja to mam chandrę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.02.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 ... Ja to mam chandrę ... ja ..... szychtę ale Ty możesz pogadać z żubrówką, ja niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2012 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Nie ma żubrówki ... do sklepu daleko ...I topienie smutków też nie wychodzi mi najlepiej. Wtedy włączy się "płacząca" i rozwali mnie do cna ...Powalczę lepiej z tymi beznadziejnymi postami. Cholerny Łysy świeci prosto w okno ...znowu nie da spać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wypiękniała Ci chałupa I co zapachy.. oczami widać A zdjęcia większe się nie wklejają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Mi tez sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Na razie udało mi się obejrzec do łazienki, mój net dzisiaj słabiutko współpracuje. Niemniej tym, co zobaczyłam, jestem i tak zachwycona! Uwielbiam domy z bala, sa takie klimatyczne! A jakie towarzystwo na tarasie, hohoho! I jaki piesek przy drzwiach na taras! Czy to Sabcia tak niewinnie wygląda? Jakbym mogła, to od razu bym wprowadziła się do takiego domu z bala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wymyśliłam cobyś ubrała kurożerną... w jakieś zabezpieczenie np. kołnierz jak po operacji coby się nie lizała. Z takim ustrojstwem nie wylezie przez siatkę. Rozumiem, że tylko taką drogę ucieczki znalazła ...może ten kołnierz to stalowy powinien być ... albo kula u nogi Ona wyłazi tylko gdy z oka spuszczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Zdjęcia, zdjęcia :wave:Narrrreszcie!!! Ja poznaję ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Wypiękniała Ci chałupa I co zapachy.. oczami widać A zdjęcia większe się nie wklejają No jak nie ? Toć wszystko poprawiłam. Najpierw były takie małe pierdy co to trzeba se powiększyć żeby zobaczyć. Na razie udało mi się obejrzec do łazienki, mój net dzisiaj słabiutko współpracuje. Niemniej tym, co zobaczyłam, jestem i tak zachwycona! Uwielbiam domy z bala, sa takie klimatyczne! A jakie towarzystwo na tarasie, hohoho! I jaki piesek przy drzwiach na taras! Czy to Sabcia tak niewinnie wygląda? Jakbym mogła, to od razu bym wprowadziła się do takiego domu z bala... To nie Sabcia Depeś ... To Bobik. Jedyny "facet", który kocha mnie bezinteresownie i bezgrnicznie ... chociaż pozbawiłam go jajek ... Wymyśliłam cobyś ubrała kurożerną... w jakieś zabezpieczenie np. kołnierz jak po operacji coby się nie lizała. Z takim ustrojstwem nie wylezie przez siatkę. Rozumiem, że tylko taką drogę ucieczki znalazła ...może ten kołnierz to stalowy powinien być ... albo kula u nogi Ona wyłazi tylko gdy z oka spuszczona? Żywcem "na oczach" też kombinuje. O kołnierzu też myśleliśmy. Ale będzie wyglądała jak zmutowany gekon ... Zdjęcia, zdjęcia :wave:Narrrreszcie!!! Ja poznaję ekipę Jak sie cieszę, że się cieszysz Już się bałam że za demaskacje mnie oskubiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ale zmutowany gekon kur źreć nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A pokaż Sabę, ja ciekawa... Ona z kołnierzem wcześniej czy później się rozprawi. Albo ostre szkolenie, albo OE - tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 To ta kurza zaraza, co to dom nowy znalazła, ale ją oddali... może oni nauczyli ją na surowiznę polować http://img823.imageshack.us/img823/1061/dsc6409k.jpg niewiniątko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Aaaa, no widzisz - ona całkiem spora jest, daje radę z polowaniem. Szkolić, szkolić i to szybko i intensywnie, bo będzie bieda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2012 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Niestety domieszka labradora daje o sobie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2012 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Ale powiedzcie ... śliczna jest nieeee ? Im więcej rozrabia ...tym bardziej ją kocham ... ( to się leczy ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.02.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Znaczy, że Łośka też do jadłospisu może trafić ? Oooo niedoczekanie taką zawodniczkę do żubrówki mi zażreć ! Po pierwsze jestem niesmaczna... po drugie z wrodzonej wredoty pełna jadu... po trzecie zeżreć siem nie dam i już... a żubrówkę wypijemy... a bo grzyby będą dopiero po niedzieli .... księżyca ubywa a myślałam, że to ja jestem nienormalna...:rotfl: pod śniegiem som zajonczoki Taaa i mają jaj jak arbuzy Matkoboskozktóregokolwiekbądźkościoła, Aga Ty już więcej nie pij... Nie ma żubrówki ... do sklepu daleko ... Cholerny Łysy świeci prosto w okno ...znowu nie da spać ... Wszystkoś wychlała... Uwielbiam domy z bala, sa takie klimatyczne! Jakbym mogła, to od razu bym wprowadziła się do takiego domu z bala... Przyjedź dam Ci pomieszkać... Ale będzie wyglądała jak zmutowany gekon ... A co to rewia mody??? To w końcu dla jej fizycznego a Twojego zdrowia psychicznego... Ale powiedzcie ... śliczna jest nieeee ? Im więcej rozrabia ...tym bardziej ją kocham ... ( to się leczy ? ) Leczy... przyjedź to Cię wyleczę szybciorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 11.02.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Łośka ... wiedziałam, że nawet w sytuacji zagrożenia życia - można na ciebie liczyć. Nie dam cię pożreć ... zanim cię nie upiję ( ciekawe czy to możliwe ...?) A czym mnie będziesz leczyć ...? Bo właśnie spożywam ...gruszkówkę dla odmiany ... ( "południowy" produkt regionalny o niespotykanej sile rażenia ...cuś jak samogon ) Mam megacudowne wspomnienia związane z tymże trunkiem ... Idę "spożywać" . Łyk-end w końcu. Jeż i Jeżynka (czyt. siostra Jeża- przyp. autora) rodzona, jedyna) to zacne towarzytwo co by siem od rzeczywistości oderwać. A dokopała mi ostatnio owa rzeczywistość ... ooooooj dokopała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts