jamles 14.02.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Ale dowody zbrodni są... to Aga ma pierze we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.02.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Pierze Lesiu wyzbieraliśmy co do pypcia ! Rude kury to baaardzo widoczne były ... Wszystkiego najlepszego zakochanym !!! Jeż mi wyemigrował ... więc co mi pozostało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.02.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Też Cię kocham! A Sabcia wcale tych kur nie morduje, ona je tak z miłości ... mocno przytula ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.02.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Też Cię kocham! A Sabcia wcale tych kur nie morduje, ona je tak z miłości ... mocno przytula ... Yyyyhy ... podobno mnie też bardzo kocha (Jeżyk twierdzi). Myślisz, że powinnam być ostrożniejsza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 na jej jaśniutkiej sierści to dowody zbrodni widać doskonale, ostrożności nigdy za wiele:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.02.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Yyyyhy ... podobno mnie też bardzo kocha (Jeżyk twierdzi). Myślisz, że powinnam być ostrożniejsza ? Może odrobinę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.02.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 yyyyhy ... Podobno mnie też bardzo kocha (jeżyk twierdzi). Myślisz, że powinnam być ostrożniejsza ? zachowaj czujność socjalistyczną, tak na wsiaki słuciaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.02.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Yyyyhy ... podobno mnie też bardzo kocha (Jeżyk twierdzi). Myślisz, że powinnam być ostrożniejsza ? Jeża nie ruszy, nie bój się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Oj nie byłabym taka pewna. A jak przeszła szkolenie "Jak Jeżom wejść na głowę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.02.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 nie ma opcji igły zrobią swoje, przecież mają "futro ochronne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Najważniejsze, żeby Sabcię wyszkolić, bo Jeże to dadzą radę, ale kury to już nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.02.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dzień dybry, ja za Łosicą tu przylazłam, schowałam się za rogami czy za dooop.... nie ważne, przylazłam i już i przeczytałam od dechy do dechy, a właściwie od bala do balai zostanę bo mi się tu podoba posuńcie się trochę ludziska. A Jeżykowej szacun na maksa, za niepoddaniesie i za determinację baby budowniczej. Ukłon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 16.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No, przejścia to ona ma. Jak nie z Karguowej to z psiej flankiSię posunęłam ale wiesz, że w kupie raźniej co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.02.2012 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Dziewczyny ... w kupie to i raźniej i ...cieplej ( mucha mi mówiła) Witam Myometis ! Zostań kochana i pośmiej się z nami. Bo u mnie im więcej problemów ... tym weselej ( taka "patolgia" trochę - ale za to skuteczna ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.02.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Zróbcie miejsce przy kominku, doopa mi zmarzła zanim prze te zaspy się przedarłam ... Jeżyca, mogłabyś pośmigać od czasu do czasu na łopacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.02.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Śmiga, z Sabcią koło kur sąsiedzkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.02.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.02.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Dzień dybry, ja za Łosicą tu przylazłam, schowałam się za rogami czy za dooop.... nie ważne, przylazłam i już hmmm.... ( taka "patolgia" trochę - ale za to skuteczna ! ) Oby wszędzie taka patologia się szerzyła... Jeżyca, mogłabyś pośmigać od czasu do czasu na łopacie ... Óna jeno na mietle... Śmiga, z Sabcią koło kur sąsiedzkich... Sabcia tyż na mietle pomyka...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.02.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Dzień dybry, ja za Łosicą tu przylazłam, schowałam za dooop.... o to Ty jesteś ..... bardzocieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.02.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Tego czy Sabcia na mietle to nie stwierdzono, ale Sabcia jest Jeżowa, więc wszystko możliwe, wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts