AgaJeżyk 28.02.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Kochani ...jestem ... ...ale nie będę się na razie rozpisywać bo muszę się z szoku otrząsnąć ... Wczoraj Jeżyk miał 40-e urodziny i ...zwolnili go z pracy... Teraz sobie razem posiedzimy ... mam nadzieję, że się podźwigniemy i ... nie stracimy domu ... Dajcie mi chwilkę na pozbieranie myśli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.02.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.02.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 O ja .......................I Tomasz też jeszcze dosadniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 o żesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.02.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 http://emoty.blox.pl/resource/blink.gif szok totalny, to nazywa się trafić w moment Ale wiesz, już kilka osób z forum w podobny sposób straciło pracę... i wiesz co - wszystkim wyszło na dobre Czego i Wam życzę i uszy do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 28.02.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Jeżyku, strasznie mi przykro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.02.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Noż kurwa!!!! Trzymajcie się mimo wszystko! Wiem, że łatwo kłapać gebą, gdy nie dotyczy to osobiście, ale .... nic mądrzejszego nie przychodzi mi do głowy. Po prostu, trzymajcie się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.02.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Współczuję - będzie Wam przez jakiś czas bardzo trudno. Wiem, jak to jest, bo przeszliśmy przez to, oboje straciliśmy pracę w ciągu roku. Powstała agroturystyka, z której żaden szef nas nie zwolni. Może i Wy znajdziecie jakiś sposób na to, aby samemu sobie stworzyć własne godziwe miejsce pracy, w którym nikt Was nie potraktuje jak zużytą część machiny firmowej. Przytulam i życzę "sportowej" złości - wierzę, że pokażecie IM wszystkim, że dacie sobie radęi że już nikt i nigdy Was znikąd nie zwolni. Przytulam, Kochana, nie dajcie się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Aguniu, strasznie Wam współczuje... Trzymajcie się Kochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.02.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 i co tu powiedzieć ....... Braza napisałamam tylko nadzieję, że nie dlatego, że ......... za stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.02.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 współczuję prezent trafiony niech to szlaktrzymajcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.03.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Aguś-ja też przechodziłam przez to........najpierw mąż stracił pracę a nieźle zarabiał, potem ja..a w domu dwoje dzieci do wykarmienia i co? i trzeba żyć, nie poddawać się, ktos kiedyś powiedział i tego się trzymam: jak jedne drzwi się zamykają to po to, aby drugie mogły się otworzyć! mi gdy się nie otworzyły dzisiaj nie miała bym m.in.domu-TRZYMAJCIE SIĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 01.03.2012 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Obawiam się właśnie by te drzwi nie otworzyły się za późno.W kiepskiej kondycji jestem ...jesteśmy ... Jeżyk przeżywa ...i nie dziwię mu sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 trzymaj się http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-KiCqkXEO4edc8rF6VpVRmBicNN50IyTou8T_LkY3WwwpS2Vp3Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.03.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Agusiu jesteśmy cały czas z wami. Nie poddawajcie się, wszystko jeszcze się na dobre odmieni. Głowa do góry, pierś do przodu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.03.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Nie dawajcie się - najlepsze jeszcze przed Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ja trzymam kciuki, żeby szybko coś znalazło, choćby na przetrzymanie. I optymizmu życzę w tym ciężkim okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Jeżyki Kochane, wiem, trudno wykrzesać z siebie optymizm i tryskać humorem, ale psia krew nie macie wyjścia!!!! Musicie!!! Popłaczcie sobie jeszcze tak ze dwa dni, poprzeżywajcie, poprzeklinajcie, może nawet uda Wam się coś rozpieprzyć (tylko dyskretnie,żeby Was nie przyskrzynili) i wracajcie do życia!!! Z ziemi Was nie zepchną, wszystko się ułoży, zobaczycie, tylko nie poddawajcie się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Halooooo!!!! Bo ja tu czekam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 i jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts