Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jeżykowa chatka - komentarze

AgaJeżyk

Recommended Posts

Kochani ...jestem ...

...ale nie będę się na razie rozpisywać bo muszę się z szoku otrząsnąć ...

Wczoraj Jeżyk miał 40-e urodziny i ...zwolnili go z pracy...

Teraz sobie razem posiedzimy ... mam nadzieję, że się podźwigniemy i ... nie stracimy domu ...

Dajcie mi chwilkę na pozbieranie myśli ...

• Odpowiedzi 6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Współczuję - będzie Wam przez jakiś czas bardzo trudno.

Wiem, jak to jest, bo przeszliśmy przez to, oboje straciliśmy pracę w ciągu roku.

Powstała agroturystyka, z której żaden szef nas nie zwolni.

Może i Wy znajdziecie jakiś sposób na to, aby samemu sobie stworzyć własne godziwe miejsce pracy, w którym nikt Was nie potraktuje jak zużytą część machiny firmowej.

Przytulam i życzę "sportowej" złości - wierzę, że pokażecie IM wszystkim, że dacie sobie radęi że już nikt i nigdy Was znikąd nie zwolni.

Przytulam, Kochana, nie dajcie się!!! :hug:

Aguś-ja też przechodziłam przez to........

najpierw mąż stracił pracę a nieźle zarabiał, potem ja..a w domu dwoje dzieci do wykarmienia i co? i trzeba żyć, nie poddawać się, ktos kiedyś powiedział i tego się trzymam: jak jedne drzwi się zamykają to po to, aby drugie mogły się otworzyć!

mi gdy się nie otworzyły dzisiaj nie miała bym m.in.domu-TRZYMAJCIE SIĘ!!!

Jeżyki Kochane, wiem, trudno wykrzesać z siebie optymizm i tryskać humorem, ale psia krew nie macie wyjścia!!!! Musicie!!! Popłaczcie sobie jeszcze tak ze dwa dni, poprzeżywajcie, poprzeklinajcie, może nawet uda Wam się coś rozpieprzyć (tylko dyskretnie,żeby Was nie przyskrzynili) i wracajcie do życia!!! Z ziemi Was nie zepchną, wszystko się ułoży, zobaczycie, tylko nie poddawajcie się!!!!