Moose 17.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Jest nadzieja ... od 1-go kwietnia idę do pracy ... Ja ... Właśnie dzisiaj się wykluło ( właściwie wczoraj ) Jeżyk będzie obiady gotował ... i "trzodę" oprzątał ... Damy radę ( wierzę ) OCZYWIŚCIE, że dacie radę. Zadzwoń, Jeżowa, poopowiadasz, co...? Nie będę po Depsi powtarzać... Kciuki trzymam, coby Cię Jeżyk nie otruł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.03.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Teeee! Żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.03.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No chyba ... nie wiem Zrobię badania to będziemy wiedzieć. Teraz mnie ganiają po doktorach i znowu się będę tłumaczyć gdzie "posiałam" moją ... hemoglobinę ... Wyglądam jak gąska wyścigowa a mam coś w rodzaju "upartej anemii" Rzuciliśmy się z Jeżem do ...łopaty... Znaczy ogródek ogarniamy i całe obejście. Jak się człowiek tak stytła to mu głupie myśli z potem wyłażą ... wtedy pod przysznic ... a wtedy słyszę jak w mojej oczyszczalni bakterie ciamkają moje ... głupie myśli Będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Oczywiście, że będzie dobrze, tylko odrobiny czasu Wam trzeba. Wracaj szybko do nas, jak szybko dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 będzie dobrze , u mnie paszki jakoweś robią wiosenne porządki i wywalają z budki ubiegłoroczne pozostałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Rzuciliśmy się z Jeżem do ...łopaty... No dobra, skoro jedna była, to kto był kierownikiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 21.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No jak to kto, ten wolniejszy z jeży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No dobra, skoro jedna była, to kto był kierownikiem?? Jak to kto... Saba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 pewniejsza chyba Kluska, Saba organizowała obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 pewniejsza chyba Kluska, Saba organizowała obiad Fakt... ktoś musi czuwać coby Jeże nakarmić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 21.03.2012 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 No i uczepiwszy się ... że łopata jedna ! Łopat u nas dostatek - ale ja i tak grabie wolę. Takie subtelniejsze jakby ... Saba ( na chwilę obecną ) zaprzestała polowań. Jak kury w telewizorni wrzeszczą też nie reaguje. Od noszenia kiełbasy w kieszeni ... wszystkie psy we wsi mnie z daleka "kochają" ... ale chyba warto było. Aaaa - jak się czasem nie odzywam podejrzanie długo to znaczy, że mam napis "Odbywa się uwierzytlenianie" ... a potem w piz.....u ... netu niet. I nie wiem o co chodzi. Komp sprawny - to chyba Orange mnie w balona robi... ale się nie przyznają szuszfole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Jeżowa miałm net z plusa całe 6G Przez ostatnie 2 miesiące myślałam, że jajko zniosę - prawie nie działał, podobnie jak net od sąsiadów z TPSy Tepsa twierdziłą, że u niej wszystko w porządku, ale dopiero od tygodnia, gdy w końcu ktoś ruszył d... i do skrzynek w okolicy przyjechali i zaczęli coś dłubać ożył ten tet. Natomiast w plusie wzięłam na próbę ,,najszybszy na rynku" LTE... i ten też nie działał, do czasu gdy dokupiłam antenkę, teraz śmiga przyzwoicie, więc umowę podpisałam może wszystkie problemy to przez te wybuchy na słońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.03.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 No może to być prawda z tym Słońcem, może... Super, że udało się Sabcię podszkolić, jednak dla chcącego to zawsze nic trudnego, prawda? I antenka zewnętrzna poprawia sytuację, też mam i potwierdzam. A właściwie po co Wam tyle łopat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 przypomniało mi się jeszcze, że jest antena na dach - też można najpierw wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 (...)wtedy pod prysznic ... a wtedy słyszę jak w mojej oczyszczalni bakterie ciamkają moje ... głupie myśli Zacznij się rozglądać za nowymi szczepami bakterii, bo te już na bank niestrawności dostały :lol2: Strach pomyśleć, co będzie jak się ta głupota spontanicznie w oczyszczalni namnażać zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.03.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A właściwie po co Wam tyle łopat? bo nie mają sztachet w płocie, a Kargule za miedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Strach pomyśleć, co będzie jak się ta głupota spontanicznie w oczyszczalni namnażać zacznie Yetek, sądząc po tym co się dzieje na świecie, że o kraju dyplomatycznie nie wspomnę to to namnażanie trwa już dość długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.03.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Yetek, sądząc po tym co się dzieje na świecie, że o kraju dyplomatycznie nie wspomnę to to namnażanie trwa już dość długo... I to niestety wcale nie w szambie co gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Jeżysia, jak tam - szykujesz się do nowej pracki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.03.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Jeżowa, gratuluję postępów w nauce Psicy. Tylko pamiętaj, ze od czasu do czasu trzeba jej przypomnieć co i jak, a tak znienacka żeby nie myślała że już Was przechytrzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts