kordzina 11.10.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 paną wkleiłam to nam też...z przesłaniem: może czasem za dużo chcemy.... http://i.demotywatory.pl/uploads/1253829556_by_sadisticson_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 11.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nie trawię w mężczyznach:1. Cwaniactwa2. Lekceważącego stosunku do innych ludzi - chodzi mi o taką pogardę dla innych którzy np. mniej zarabiają/słabiej są wykształceni/ gorzej się ubierają / nie jeżdża na Karaiby/Teneryfę czy inną Dominikanę3. Przeginania z alkoholem.4. Agresji5. Przeginania z wulgaryzmami.6. Megalomanii7. Przepoconych koszul, ogólnego śmierdzielstwa8. Malowania paznokci, balejażu na głowie itp.9. Dwóch lewych rąk jeśli chodzi o zrobienie kolacji, sniadania, herbaty itp.10. Brudnych, zapuszczonych paznokci. Strasznie mnie draznią mężczyźni, którzy nie okazują szacunku swojej partnerce - zwłaszcza w obecności innych ludzi. Nie cierpię też takich, dla których wazniejsi sa koledzy (imprezy itp) niz żona/partnerka, dzieci - nie znoszę tego, brrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 11.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 a z przyziemnych.... sama nie wiem .... po prosu wiem, ze nie ma facetów idealnych no, a ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Tinek .... kurde ... musiałabym z Toba z pół roku pomieszkać coby sie przekonać, ale nie wiem czy się Twoja żona zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 11.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 pytałem, powiedziała, że na 3 miesiące się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orionisko 11.10.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Moja żona nie lubi kiedy puszczam bąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nie lubię u Panów, jak:1. śmierdzą, bo nie wiedzą do czego służy mydło2. mają brudne paznokcie (nie chodzi mi o sytuację, kiedy przed chwilą skończyli jakieś brudne prace domowe, majsterkowanie, murowanie itp. itd.)3. znają się na wszystkim najlepiej4. głupkowato żartują i myślą że są dowcipni5. palą (niestety mój tata pali i nie mogę tego strawic...)6. mają lepiące włosy od żelu7. takich, którzy kobiety mają tylko na 1 noc tzn. do seksu. jak mi się coś jeszcze przypomni to napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.10.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Moja żona nie lubi kiedy puszczam bąki jej się to nie zdarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Orionisko 11.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 zapytałem i odpowiedziała czy się nudzę. szczerze to chyba chodzi o to że za często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 11.10.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 pytałem, powiedziała, że na 3 miesiące się zgadza powiedz żonie, ze przez wzgląd na Twoją psychikę wycofuję się z propozycji .... po prostu ze mną wytrzymują tylko osobniki o stalowych nerwach .... a już 3 miesiące to naprawdę nie wisz na co się porywasz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 11.10.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Do tych już wymienionych dołożyłabym jeszcze malkontenctwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 11.10.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 nie cierpię, jak faceci za swoje niepowodzenia i frustracje obwiniają cały świat i najbliższe otoczenienie cierpię tych, którzy silne kobiety swoją ignorancją, niewybrednymi komentarzami, próbują obrazić i sprowadzić do niższego poziomu od tego na którym sami stoją..którzy gnoją, bo są tchórzami..udają kogoś kim nie są..są nieomylni i wszystkowiędzącynie tolerują sprzeciwu i odmiennego zdaniaw swych rodzinach stosują przemoc fizyczną i psychicznąa na zewnątrz grają dobrych mężów, ojców, wujków, braci, kolegów, pracowników... nie cierpię fałszu wśród mężczyzn i kobiet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.10.2009 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 udają kogoś kim nie są.. .... nieprawda. a agent Tomek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 12.10.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie cierpie hipohondryków. Takich co to nowalijki nie zje bo brzuszek rozboli, ciasta z proszkiem do pieczenia nie - bo zgaga, ciepła czapeczka przy plus 10 celcjusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 13.10.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 , tudzież malowania paznokci i innych jaj Kurcze to można je malować cały rok nie tylko w Wielkonoc Muszę małża namówić na ładny wzorek może być zabawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.10.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 , tudzież malowania paznokci i innych jaj Kurcze to można je malować cały rok nie tylko w Wielkonoc Muszę małża namówić na ładny wzorek może być zabawnie Jaaaasneeee!!!!! Trza se życie upiększać, a nie utrudniać, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.10.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 - głupoty - chamstwa - nadmiernej tuszy - nadmiernej chudości - sandałów i skarpetek w połączeniu - braku polotu zarówno umysłowego jak i w kwestii ubioru - mężczyzna w chodakach z bazaru a'la skóra, spodniach podciągniętych prawie pod pachy i swetrze wpuszczonym w te spodnie nie jest dla mnie mężczyzną, sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 13.10.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 do tego dopiszę jeszcze:- spóźnianie się, - niedotrzymywanie słowa,- obgryzanie paznokci,- rzucanie brudnych skarpetek akurat tam gdzie się w danym momencie stoi (czy zaniesienie ich do łazienki tak bardzo boli ???)- stawianie własnej kariery wyżej niż kariera żony,- stosowanie niecenzuralnych przerywników w wypowiedziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 13.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Baby, są przyczyną przewlekłych depresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts