stukpuk 13.10.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie trawię zazdrośników, egoistów, maminsynków i zbyt przewrażliwionych na punkcie swojego zdrowia. No i szczególnie mi działają na uzębienie osobnicy, którym sie nie chce nic robić, ale żeby nie wypaść gorzej od partnerki, we wszystkim jej przeszkadzają. Dotyczy to w sumie obu płci. Nie trawię, jak ktoś ogranicza drugą osobę w karierze, pasjach, zainteresowaniach w imię związku, rodziny, miłości itp. Mówię o sytuacjach, kidy głupszy mądrzejszego i bardziej twórczego ciągnie w dół. To jest wtedy jak mi żona zabrania na ryby jechać?!!!!!! Wypisz wymaluj...........to ona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.10.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie trawię zazdrośników, egoistów, maminsynków i zbyt przewrażliwionych na punkcie swojego zdrowia. No i szczególnie mi działają na uzębienie osobnicy, którym sie nie chce nic robić, ale żeby nie wypaść gorzej od partnerki, we wszystkim jej przeszkadzają. Dotyczy to w sumie obu płci. Nie trawię, jak ktoś ogranicza drugą osobę w karierze, pasjach, zainteresowaniach w imię związku, rodziny, miłości itp. Mówię o sytuacjach, kidy głupszy mądrzejszego i bardziej twórczego ciągnie w dół. To jest wtedy jak mi żona zabrania na ryby jechać?!!!!!! Wypisz wymaluj...........to ona. Stuku, wątek ciemiężonych jest gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 panowie już dostali my też mozemy poczytać:http://zdrowie.onet.pl/1574254,2041,0,1,,czego_mezczyzni_nie_znosza_u_kobiet,psychologia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Nie trawię zazdrośników, egoistów, maminsynków i zbyt przewrażliwionych na punkcie swojego zdrowia. No i szczególnie mi działają na uzębienie osobnicy, którym sie nie chce nic robić, ale żeby nie wypaść gorzej od partnerki, we wszystkim jej przeszkadzają. Dotyczy to w sumie obu płci. Nie trawię, jak ktoś ogranicza drugą osobę w karierze, pasjach, zainteresowaniach w imię związku, rodziny, miłości itp. Mówię o sytuacjach, kidy głupszy mądrzejszego i bardziej twórczego ciągnie w dół. To jest wtedy jak mi żona zabrania na ryby jechać?!!!!!! Wypisz wymaluj...........to ona. Stuku, wątek ciemiężonych jest gdzie indziej Ale ja szukam wszędzie pomocy!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Stuku, wątek ciemiężonych jest gdzie indziej Ale ja szukam wszędzie pomocy!!!!!!!!!! amalfi, stukpuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.10.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nie trawię zazdrośników, egoistów, maminsynków i zbyt przewrażliwionych na punkcie swojego zdrowia. No i szczególnie mi działają na uzębienie osobnicy, którym sie nie chce nic robić, ale żeby nie wypaść gorzej od partnerki, we wszystkim jej przeszkadzają. Dotyczy to w sumie obu płci. Nie trawię, jak ktoś ogranicza drugą osobę w karierze, pasjach, zainteresowaniach w imię związku, rodziny, miłości itp. Mówię o sytuacjach, kidy głupszy mądrzejszego i bardziej twórczego ciągnie w dół. To jest wtedy jak mi żona zabrania na ryby jechać?!!!!!! Wypisz wymaluj...........to ona. Stuku, wątek ciemiężonych jest gdzie indziej Ale ja szukam wszędzie pomocy!!!!!!!!!! Trza się było z syreną ożenić! Nawet by ci śpiewała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 14.10.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja to bym chciała, zeby mój tak se gdzieś jeździł ... choćby na ryby ... acha, i żeby nie zapomniał zabrać dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.10.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 ja to bym chciała, zeby mój tak se gdzieś jeździł ... choćby na ryby ... acha, i żeby nie zapomniał zabrać dzieci To dlaczego mu żona wędki nie kupi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.10.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 nie wiem ...może dlatego, ze ma dwie ręce ,dwie nogi i kasę i mógłby sam se kupić? a może dlatego, że jakby na te ryby wyjechał to na pewno dzieciaków by ze sobą nie zabrał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 15.10.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A mnie mąż dziś bardzo rozczarował. Pozwoliłam pójść na pokera na całą noc - poszedł, ale wrócił bez dodatkowych pieniędzy, a na alkohol to wydał. To ja nie wiem co to za hobby. No mąż mi się zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Zapomniałam jesczze dodać.Nie znoszę upodobania mężczyzn do dłubania w nosie.Zjawisko to obserwuję szczególnie stojąc na światłach lub w korku.Czasem to aż się boję spojrzec w lusterko wsteczne.Bleeeee!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.10.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 ja to bym chciała, zeby mój tak se gdzieś jeździł ... choćby na ryby ... acha, i żeby nie zapomniał zabrać dzieci Mój raz pojechał na jakiś pięciodniowy zjazd. Dziecko na obozie, ja wolne, koleżanki sie zjechały i już zaczęłyśmy nakrywać..... a tu stoi na drugi dzień w drzwiach i mówi, że go hotel denerwował Od tej pory sie nie rusza z domu i nawet nie mam jak zaległego wieczoru panieńskiego urządzić (zalega od kilkunastu lat). Trzeba by sie zacząć po knajpach włóczyć, a zakup wędki nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie toleruje panów pijanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Nie wiem czy było unikanie dentysty - tego nie znoszę, a u panów częste niestety... A tak to klasyka - szowinizm, cwaniactwo, osobnik próbujący się wobec mnie zachować protekcjonalnie ginie marnie w 30 sekund, idiotycznych prób "podrywu" i załatwienia czegoś w ten sposób, braku higieny, zarostu typu wąsy i broda - zwłaszcza wąsy - wrrrr..... Gaci o "bieliźnianym" - czyli krótkim i obleśnie obcisłym kroju na basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Zapomniałam jesczze dodać. Nie znoszę upodobania mężczyzn do dłubania w nosie. Zjawisko to obserwuję szczególnie stojąc na światłach lub w korku. Czasem to aż się boję spojrzec w lusterko wsteczne. Bleeeee!!!!! I robią z nich.....zielone kuleczki........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 16.10.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja to bym chciała, zeby mój tak se gdzieś jeździł ... choćby na ryby ... acha, i żeby nie zapomniał zabrać dzieci Mój raz pojechał na jakiś pięciodniowy zjazd. Dziecko na obozie, ja wolne, koleżanki sie zjechały i już zaczęłyśmy nakrywać..... a tu stoi na drugi dzień w drzwiach i mówi, że go hotel denerwował Od tej pory sie nie rusza z domu i nawet nie mam jak zaległego wieczoru panieńskiego urządzić (zalega od kilkunastu lat). Trzeba by sie zacząć po knajpach włóczyć, a zakup wędki nic nie da. Jak taki sprawdzony sposób nie może zadziałać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 17.10.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja dodam do tego wszystkiego co wymieniliście smarkanie bez użycia chusteczek(przytykanie jednej dziurki nosa i odjazd ) oraz charchanie.To powoduje u mnie odruch wymiotny...beeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 17.10.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja dodam do tego wszystkiego co wymieniliście smarkanie bez użycia chusteczek(przytykanie jednej dziurki nosa i odjazd ) oraz charchanie.To powoduje u mnie odruch wymiotny...beeeee mój tato tak robił zawsze w lesie na grzybac.... FUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.10.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 -nie lubię gdy beka facet na cały głos i się smieje z tego przy kumplach, że tak "zaryczał" -jeleń jeden... - cwaniakarstwa, chamstwa... - kiedy facet o sylewtce koguta - wypina klatkę do przodu i zarzuca ramionami a ręce gdy idzie to trzyma jakby arbuzy niósł - jeżeli broda i wąsy -to ładnie przystrzyzone, - plucia...itp. tez nienawidzę No i faktycznie niektórzy faceci dziwnie wyglądają z tymi portkami naciągniętymi powyżej pasa Chyba tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.10.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Dobijacie mnie baby z tym pluciem . Czy Wy wiecie że My faceci produkujemy do kilku razy więcej śliny niż Wy . Myślicie że ciągłe łykanie to taka przyjemność i samo zdrowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts