szczukot 12.10.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 WitamJak ogladam posty w IE to widze czas ich wpisania przesuniety w godzine stecz. Np jest 10.00, napisze post i pokazuje mie, ze jest napisany o 9.00. JAk ten sam post zobacze teraz w Firefoxie to widze, ze byl napsiany o 10.00. W ustawieniach muratora oczywiscie mam ustawione GMT + 1. Jak odpalam w IE to na dole mam napis (na stronie muratora) :"Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)"A jak w FireFoxie to "Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)" O co tu biega ? Czemu sa pokazywane rozne godziny ?? Na jakiej podstawie strona wybiera mi inna strefe czasowa czy cos ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 12.10.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 No i juz cos wiem. Nie zalezy to od przegladarki tylko od tego czy bylem zalogowany. Po zalogowaniu pokazuje mie neiprawidlowe czasy. Zle dzialaja ustawienia GMT w profilu ? Fantomps. No i chyba domyslnie (bez logowania) tez powinna byc nasza strefa czasowa ustawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts