firewall 11.08.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 j-j rozumiem Twoją decyzję, choć szkoda Twoich wpisów. Pewnie zrobiłbym to samo gdyby z mojego wątku forumowicze zrobiliby takie gówno, jak przez ostatnie strony(oj wiele ich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 11.08.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 najgorsze ze moderatorzy maja to w nosie, a co jak za chwile jakis nawiedzony przeciwnik kopul zacznie mi wypisywac bzdury w dzienniku? zapewne bede musial skasowac blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 11.08.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 j-j, skoro wykasowałeś swoje posty, może podasz powód? Jedna kropka... posty można nabijać. Za takie coś powinieneś dostać bana. Lider forum, NAJLEPSZY DORADCA OD ENERGOOSZCZĘDZANIA za TABULA RASA? To jakieś NIEPOROZUMIENIE! ...., ale nie tylko kropki rozumiesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.08.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) czy w tym wątku nie wolno wpisywać uwag krytycznych autor wątku jak każdy święty nie był jak miał ochotę kogoś uszczypnąć to się nie hamował aha warto było analizować wnioski jj pamiętam jak zawsze krytykował pod względem ekonomicznym robienie skomplikowanych systemów grzewczych ja po swoim domu widzę że w domach 3-4 litrowych najtansze będzie ogrzewanie elektr plus ewntualnia pompa ciepła do samej wody za 4-5 tyśu mnie być może cop na pompie nie nadrobi odsetek od lokaty-nie ważne czy w sko czy amber goldzie Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 12.08.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 u mnie być może cop na pompie nie nadrobi odsetek od lokaty-nie ważne czy w sko czy amber goldzie Akurat w amber goldzie da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RK1719508166 12.08.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 zaraz sie okaże że j-j podobnie jak inni zniknie i nie będzie się już udzielał na forum - tak było z HenioKiem, Piczmanem innymi .... wiec może korzystając z okazji że jesteś jeszcze online - chciałem CI podziękować za pomoc i wszlkie rady ...moja budowa już niemal zakończona , we wrześniu się przeprowadzamy , wiec pełny sezon grzewczy pokaże .... co wybudowałem DZIEKUJĘ CI J-J za Twój wątek ... za to że mogłem go przeczytać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 12.08.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 to ja też muszę powiedzieć wielkie dzięki, przeczytałem(jak było) wyciągnąłem wnioski i myślę ze zbuduje lepszy dom niż gdybym tego nie przeczytał. DZIĘKI. A Piczman żyje, mam z nim kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 12.08.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) W moim poście krytykującym j-j zadałem pytanie (bez odpowiedzi). Skoro zlewa wszystkich, jak również mnie (czym zawiniłem, zawiniliśmy?), cały temat poprzez usunięcie swoich postów, mam prawo do krytyki. Nie powiem, zaglądałem tu często.Ale takie działanie niestety nie jest przeze mnie do zaakceptowania.MY skorzystaliśmy, a inni?Może i moderatorzy zawalili, ale idea powinna pozostać i nie powinniśmy przez kilku awanturników zabierać wszystkim po NAS, NASZEGO doświadczenia.j-j poświęcił kilkaset godzin. Szkoda by było wymazać ten czas i poświęcenie.Nie będę się więcej rozpisywać. Zrób, jak uważasz za stosowne. Edytowane 12 Sierpnia 2012 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 13.08.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 W moim poście krytykującym j-j zadałem pytanie (bez odpowiedzi). Skoro zlewa wszystkich, jak również mnie (czym zawiniłem, zawiniliśmy?), cały temat poprzez usunięcie swoich postów, mam prawo do krytyki. Nie powiem, zaglądałem tu często. Ale takie działanie niestety nie jest przeze mnie do zaakceptowania. MY skorzystaliśmy, a inni? Może i moderatorzy zawalili, ale idea powinna pozostać i nie powinniśmy przez kilku awanturników zabierać wszystkim po NAS, NASZEGO doświadczenia. j-j poświęcił kilkaset godzin. Szkoda by było wymazać ten czas i poświęcenie. Nie będę się więcej rozpisywać. Zrób, jak uważasz za stosowne. Klaudiusz, jeśli czytałeś na bieżąco to przecież wiesz dlaczego. Jeśli ktoś skorzystał z moich wpisów i całego tematu- cieszę się i pozdrawiam Was. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zgłosiłem do moderatora apel o wykasowanie tematu. Wszystkie nasze posty przy tych kropkach wyglądają idiotycznie. Od kilku miesięcy nie było tu żadnej zadymy (sól forum), a jednak ktoś ewidentnie z nas zakpił. Buractwo i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 13.08.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) oczywiście że korzystaliśmy z tego tematuszkoda tylko że czasami reagowałeś niepotrzebnie histerycznieto mieliśmy tylko chwalić a a uwag krytycznych nie umieszczać mnie podsumowałeś w dziedzinie w której sprzedałem towaru za kilkanaście milionów złotych że pewnie u siebie na budowie to montowałem a teraz się wymądrzampotrafiłeś chamsko napisać żebym się nie odzywał bo pewnie domu pasywnego na oczy nie widziałema tak się składa że kilka razy do roku jeżdze na budowy do szwecji i danii to trochę się naoglądałem budownictwa energooszczędnego rzecz się sprowadza do tego że należy docenić wyniki zap. cieplnego twojego budynku - natomiast twoje reakcję na uwagi że nie wszystko robiłeś porządnie były przesadzone czasmi jakieś takie ch... moja córka czasmi się tak zachowuję , że się obraża jak jej się zwróci uwagę i stoi w pokoju obok i czeka aż ktoś ją zaczepi . Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.08.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 najgorsze ze moderatorzy maja to w nosie, a co jak za chwile jakis nawiedzony przeciwnik kopul zacznie mi wypisywac bzdury w dzienniku? zapewne bede musial skasowac blog Gdyby ktoś zgłosił jakiś wpis do moderacji to może nie mieliby w nosie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 13.08.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Szkoda ciekawego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 13.08.2012 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) kropki dotyczą tego co merytoryczne a dalsze resztę celowo zostawiłem. Po co tu dalej niektórzy się tłumaczą??? Przecież po to zostawiłem resztę aby można było poczytać prawdę. Ale wg niektórych może lepiej dalej nabijać obecny bajzel. Gdyby ktoś zgłosił jakiś wpis do moderacji to może nie mieliby w nosie? Elfir, część usunełaś Ty i zabroniono Ci się wtrącać, ja na bieżąco zgłaszałem ten bajzel i nic ... i nic.... . W końcu nawet udowodniłem swoje racje i dalej nic...... nic ...... wobec powyższych łączeń mało sprzyjających warunków kontaktów forumowych stało się jak się stało. Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez j-j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 13.08.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 (edytowane) nieodwracaj kota ogonemzachowujemy się jak dziecinie chciałes się ze mną bawić to zabieram swoje zabawki a kuku Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.08.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Czasem tu bywałem...Dziękuję Ci j-j za wkład jaki wniosłeś w moje przemyślenia!Właśnie, niepotrzebnie, po raz kolejny udowodniono twierdzenie Heraklita z Efezu - Panta rhei !Nie ma bytu, jest tylko stawanie się....I... się stało! Każdy ma swoje własne zabawki...A podobno TERAZ własność to RZECZ ŚWIĘTA!!! Ja - rozumiem.No coments.... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 13.08.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 13.08.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 an-bud Się stało...Pozdrawiam! Adam M. (będziesz?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia242 14.08.2012 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A co tak patetycznie? Pogrzeb jakiś? Dziennik był własnością j-j i mógł z nim robić co chciał (chodzi o wpisy),i tak powinno być.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 14.08.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 TEGO tu nikt nie neguje!Ale...Jeżeli jeszcze nie zauważyłeś, to zwrócę Ci uwagę na fakt, że forum poniosło pewną stratę.Zastanów się - czemu! Mnie, i jak czytam, nie tylko mnie, jest z tego powodu smutno. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts