Renia 20.10.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 można było już dawno kupić jakiś domek z odzysku i mieć nawet pokój z kuchnią tylko dla siebie. Ja bym tak zrobiła. może teraz po dyskusji na forum zaczną coś zmieniać ... oby im sie powiodło. Każdy człowiek powinien mieć przynajmniej minimum komfortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 No, dość już tego. Buzi, buzi i do roboty! rela5 - dokładnie .... czas wziąć się do roboty i rozwiązać problem mieszkaniowy , a wtedy rozwiążą się i inne problemy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Mieszkam ponad 20 lat z Teściami w jednym domu. Moi goście, także ci z forum, mogą poświadczyć - jest absolutnie bezkolizyjnie. widzę takie rodziny w rodzinie męża na wsi. Tam też najpierw mieszkali dziadkowie i jak jedna z sióstr teściiowej wyszła za maż, to została z rodzicami i meżem w pełnej zgodzie. Potem nasz kuzyn (ich syn) się ożenił, żona przyszła i wzorem pokoleń przepisano gospodarstwo na młodych ale mieszkają i pracują razem. o ile wiem bezkolizyjnie. Ale nie znam w mieście. Może to ta róznica miasto / wieś? Inne wzorce, w mieście po pracy często nie ma zajęć, szczególnie u starszych. Wtedy chcą zyć życiem dzieci, a to uwiera. Gdybam, ale tak jakoś mi wychodzi... No i dzieci często też jakies takie roszczeniowe - mama nie pilnuje wnuków, to źle, a wtrąca się - jeszcze gorzej... Na wsi jakoś to idzie bardziej bezkolizyjnie, każdy robi swoje a przy okazji obiad, wnuki itd. Choć wiem, że przy decyzjach "strategicznych" też były dąsy i kuzyn musiał dobrze udowadniać, że ma gowe na karku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Być może coś w tym jest... Na wsi nie ma czasu na zastanawianie się i dąsy, pracy jest tyle, że wszyscy nie wiedzą w co najpierw ręce wkładać... Każdy więc leci do swojej roboty, a nie myśli o głupotach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Być może coś w tym jest... Na wsi nie ma czasu na zastanawianie się i dąsy, pracy jest tyle, że wszyscy nie wiedzą w co najpierw ręce wkładać... Każdy więc leci do swojej roboty, a nie myśli o głupotach... no i nie ma nadopiekuńczości wobec dzieci, przeciwnie, wymaga się od nich pomocy na bieżąco w pracach domowych. Dzięki temu tak ogromne obciążenie dziecka miejskiego jak wyniesienie raz dziennie worka ze śmieciami, dla dziecka wiejskiego jest niemal niezauważalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migotka24 23.07.2015 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Witaj mam podobny problem i skierowało mnie na twoje post minęło kilka lat nie wiem czyt jeszcze tu zaglądasz ale jeśli tak to daj znać czy Twoja sytuacja się kiedyś powtórzyła pytam Cię ponieważ martwię się o mój związek jesteśmy małżeństwem dwa lata a razem 9 mamy po 25 lat i tez mam mętlik w głowie przez takie sytuacje. Pozdrawiam i mam nadzieję że nie doświadczylas tej przykrości ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.08.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 skoro macie problem z agresją to chyba lepiej iść na terapię dla par. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kornik11 05.08.2015 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Przecież nie uderzył Cię specjalnie, nie jest damskim bokserem, takie definitywne granice "oj zawsze powtarzałam że to byłby koniec, gdyby mnie facet uderzył" są głupie, wszystko zależy od sytuacji. Wybacz mu, pogadajcie, przeproście się. Nad związkiem trzeba pracować i nie poddawać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts