Elfir 25.10.2009 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 znaczy - dobre stanowisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 25.10.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 http://img229.imageshack.us/img229/1223/p1010013resize.th.jpg Wyhodowałem z jednej galązki, dużo mniejszej niż ta pokazana na początku postu. Wsadziłem od razu do doniczki, podlałem i zakryłem z góry foliowa torebką. Gdy odkryłem po tygodniu roślinka miała zółte kwiatki. To było na wiosnę. Czy to jest to o czym piszecie? Czyżby udało mi się dokonać rzeczy niemożliwej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 25.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Możliwej. Gdyby nie- to by nigdzie nie rosło.. Trafiłeś w termin, widać dobre warunki miało- to i rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 26.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści. Moja roślina przez pół roku niewiele urosła. Nadal stoi w doniczce na balkonie i obecnie wygląda tak: http://img225.imageshack.us/img225/4458/pa260006resize.th.jpg Mirku, czy mogę ją w listopadzie posadzić do gruntu?(dopiero wtedy przywiozą mi ziemię do ogrodu). Jeżeli to za późno, to jak ją przechować przez zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.10.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Co prawda ja amator-ogrodnik, ale ja bym poczekała do wiosny. Co Ci szkodzi przetrzymac doniczkę w domu, dużo miejsca nie zajmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof54 28.10.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Co prawda ja amator-ogrodnik, ale ja bym poczekała do wiosny. Co Ci szkodzi przetrzymac doniczkę w domu, dużo miejsca nie zajmuje Niby nie, ale ja mam kilkanaście doniczek z różnymi roślinami. Jesień zapowiadają łagodną, więc jakby można było posadzić, to do wiosny może by się dobrze ukorzeniły. Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts