aspidisca 21.10.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Pewnie znacie tę statuetkę: Trzy małpy, jedna zakrywa oczy, druga uszy, trzecia usta. "Nie widzę zła, nie słyszę zła, nie mówię o złu" Czy byłby to dobry prezent dla szefa? Szef jest bardzo fair play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.10.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 zapomnij o małpach ....... jeśli jest rzeczywiscie OK, kup SOWĘ ! pzdr J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Pewnie znacie tę statuetkę: Trzy małpy, jedna zakrywa oczy, druga uszy, trzecia usta. "Nie widzę zła, nie słyszę zła, nie mówię o złu" Czy byłby to dobry prezent dla szefa? Szef jest bardzo fair play wydaje mi się, ze nie jest to dobry prezent. Te małpy mozna zinterpretowac też tak: "nie widzę waszych potrzeb, nie słucham Was, nie dzielę się z wami ważnymi informacjami " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kibito 22.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Jeśli ma też poczucie humoru to jak najbardziej tak ale jeśli może to zinterpretować jak wyżej to tez odradzam ... statuetka fajna, nie wiem czy dobrze ale kojarzy mi się z jakimiś filmami albo programami z telewizji - "cuś amerykandżńskiego" na zakończenie się pojawiały po napisach. ma gabinet ( może podpórka fajna na książki na półkę ) ? pali ( jakaś zapalniczka klasyczna etui na "fajki" ) ? na biurko zabawka taka z kulkami albo wahadełko - z rodzaju tych długo działających tak tylko głośno myślę ale może coś więcej jaki to człowiek ? ( czym się interesuje albo jakie ma hobby? ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 22.10.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 U jednego z szefów ( nie moich ) widziałam fantastyczny wielki kubas z cyklu " nalej gorące a pokażę co mam na sobie " ze zdjęciem ekipy pracowników : wszyscy w kretyńskich beretkach z antenką lub moherkach , pozapinani pod szyję w jakieś durne marynarki i bluzeczki po ciotkach , wyszczerzeni jak debile z włosami jeszcze bardziej kretyńskimi " Kubek był podpisany " Ja nimi dowodzę " Cudne to było, oj cuudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kibito 22.10.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Tylko warunkiem jest zgrana ekipa co by za pozowała do zdjęcia a co najważniejsze "odpowiednio" się ubrała ale pomysł dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 U jednego z szefów ( nie moich ) widziałam fantastyczny wielki kubas z cyklu " nalej gorące a pokażę co mam na sobie " ze zdjęciem ekipy pracowników : wszyscy w kretyńskich beretkach z antenką lub moherkach , pozapinani pod szyję w jakieś durne marynarki i bluzeczki po ciotkach , wyszczerzeni jak debile z włosami jeszcze bardziej kretyńskimi " Kubek był podpisany " Ja nimi dowodzę " Cudne to było, oj cuudne. boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 23.10.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 U jednego z szefów ( nie moich ) widziałam fantastyczny wielki kubas z cyklu " nalej gorące a pokażę co mam na sobie " ze zdjęciem ekipy pracowników : wszyscy w kretyńskich beretkach z antenką lub moherkach , pozapinani pod szyję w jakieś durne marynarki i bluzeczki po ciotkach , wyszczerzeni jak debile z włosami jeszcze bardziej kretyńskimi " Kubek był podpisany " Ja nimi dowodzę " Cudne to było, oj cuudne. boskie No naprawdę super, fantastyczne! Musze zapamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts