Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

relax-dom

bartekkd

Recommended Posts

Witam wszystkich forumowiczów.

Chciałem zapytać czy macie jakieś informacje, tudzież doświadczenia dot firmy relax-dom, specjalizującej się w budowie domów z bala.

Z góry serdecznie dziękuje za pomoc.

Sądząc po nazwie przywiozą ze sobą leżaki, karty i coś z procentem. Grunt to relax na budowie.

bartekkd faktycznie oferta jest atrakcyjna. Dużo info na stronie http://www.relax-dom.pl/ i bardzo duża gama projektów.

Poproś firmę o kontakt z jakimś inwestorem w Twojej okolicy. Nie ma to jak wizja lokalna i rozmowa.

Jak dożyję 60-tki to jeden z tych domków postawię w górach :D

• 7 months później...

WITAM FORUMOWICZÓW

My z żoną jesteśmy zadowoleni z tej firmy ,pierwszy kontakt otrzymaliśmy od znajomego z Gniezna w 2008 roku , jest bardzo zadowolony z domku ,polecił nam tą firmę ,rozpoczeliśmy inwestycję własną w 2009. Rzeczowe podejście do klienta , sporo praktycznych i cennych uwag ,polecam

• 7 years później...
  • 1 year później...

Drogi sympatyku forum durius. Na oficjalnej stronie CEIDG czyli Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej wystarczy wpisać tylko jedno kryterium (wypełnić jedno pole) aby wyszukać wpis firmy. Może to być imię, nazwisko, adres, NIP, REGON, a najprościej wpisać nazwę firmy czyli Relax-Dom. Są tam moje dane łącznie z imieniem i nazwiskiem. Na mojej stronie internetowej w polu "kontakt" jest podany adres firmy, adres produkcji, telefon oraz e-mail . Są też filmy na mojej stronie gdzie pokazuję swoją twarz więc nie mam nic do ukrycia. Firma działa i buduje domy nieprzerwanie.Sugerowanie, że jestem złodziejem bo może nakradłam i oszustem, to niegodziwość, choć chętnie użyłbym innych słów aby określić Twój wpis.

Pozdrawiam wszystkich Leszek Krzemiński właściciel firmy Relax-Dom.

. Są tam moje dane łącznie z imieniem i nazwiskiem. Na mojej stronie internetowej w polu "kontakt" jest podany adres firmy, adres produkcji, telefon oraz e-mail .

Durius nie skarżył się na brak adresu i telefonu, ale na brak reakcji firmy na pytania mailowe i brak odbierania telefonów.

To wzbudziło podejrzenia, czy firma funkcjonuje.