bartekkd 22.10.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów.Chciałem zapytać czy macie jakieś informacje, tudzież doświadczenia dot firmy relax-dom, specjalizującej się w budowie domów z bala.Z góry serdecznie dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janekbo 22.10.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów. Chciałem zapytać czy macie jakieś informacje, tudzież doświadczenia dot firmy relax-dom, specjalizującej się w budowie domów z bala. Z góry serdecznie dziękuje za pomoc. Sądząc po nazwie przywiozą ze sobą leżaki, karty i coś z procentem. Grunt to relax na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkd 23.10.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 tiaaapytanie było poważne bo oferta ciekawa a ceny mocno konkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 23.10.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 bartekkd faktycznie oferta jest atrakcyjna. Dużo info na stronie http://www.relax-dom.pl/ i bardzo duża gama projektów. Poproś firmę o kontakt z jakimś inwestorem w Twojej okolicy. Nie ma to jak wizja lokalna i rozmowa. Jak dożyję 60-tki to jeden z tych domków postawię w górach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkd 23.10.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Juz poprosiłem o listę zrealizowanych projektów. Czekam na odpowiedź z ich strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 23.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Było, tyle że negatywnie: http://forum.muratordom.pl/relax-dom,t143964.htmNapisz do autora, zweryfikuj. Z innych postów wynika że już mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartekkd 27.10.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 juz się z nim kontaktowałem, czekam na sygnał od niego. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NORDPL 15.06.2010 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 WITAM FORUMOWICZÓWMy z żoną jesteśmy zadowoleni z tej firmy ,pierwszy kontakt otrzymaliśmy od znajomego z Gniezna w 2008 roku , jest bardzo zadowolony z domku ,polecił nam tą firmę ,rozpoczeliśmy inwestycję własną w 2009. Rzeczowe podejście do klienta , sporo praktycznych i cennych uwag ,polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
durius 07.05.2018 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2018 Ponawiam wątek.Ani słych ani dychu po nich.Czyżby nakradli i zniknęli z rynku ? Jak wielu takich oszustów ? Nie odpowiadają ani na tel. ani e-mailowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Relax-Dom 21.08.2019 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Drogi sympatyku forum durius. Na oficjalnej stronie CEIDG czyli Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej wystarczy wpisać tylko jedno kryterium (wypełnić jedno pole) aby wyszukać wpis firmy. Może to być imię, nazwisko, adres, NIP, REGON, a najprościej wpisać nazwę firmy czyli Relax-Dom. Są tam moje dane łącznie z imieniem i nazwiskiem. Na mojej stronie internetowej w polu "kontakt" jest podany adres firmy, adres produkcji, telefon oraz e-mail . Są też filmy na mojej stronie gdzie pokazuję swoją twarz więc nie mam nic do ukrycia. Firma działa i buduje domy nieprzerwanie.Sugerowanie, że jestem złodziejem bo może nakradłam i oszustem, to niegodziwość, choć chętnie użyłbym innych słów aby określić Twój wpis.Pozdrawiam wszystkich Leszek Krzemiński właściciel firmy Relax-Dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.08.2019 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 . Są tam moje dane łącznie z imieniem i nazwiskiem. Na mojej stronie internetowej w polu "kontakt" jest podany adres firmy, adres produkcji, telefon oraz e-mail . Durius nie skarżył się na brak adresu i telefonu, ale na brak reakcji firmy na pytania mailowe i brak odbierania telefonów. To wzbudziło podejrzenia, czy firma funkcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts