mia123 22.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Niestety układ mojej kuchni nie za bardzo pozwala na wygospodarowanie szafki w której będzie kosz na śmieci. W związku z tym musi on stać na zewnątrz. I teraz się zastawiam jaki kupić kosz, żeby nie zepsuł wystroju kuchni. Oglądałam już tego trochę to albo są to kosze za 500 zl. co jest chyba lekkim przegięciem, albo plastikowe paskudztwa. Może ktoś tez się borykał z tym problemem, albo ma jakiś pomysł. Kuchnia wenge + alu + srebrne AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 22.10.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 no a co masz w szafce pod zlewem, mia?musi być tam miejsce na kosz... zawsze jest.koszt stojący na zewnątrz to niezbyt dobry pomysł - widok, zapachy, higiena, estetyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.10.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 też jestem za tym, by jednak wygospodarowac miejsce na kosz w szafce. Może jakiś mniejszy nawet, najwyżej będzie częściej oprózniać. Kosz wolnostojący nie ejst dobrym rozwiązaniem, z tych wględów, o ktorych monah pisała: estetyka, smrodzik. Co masz w tej szafce zaplanowane - w tej, w ktorej byłby kosz ewentualnie? Moze to coś, co teraz tam jest można przerzucić do innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 22.10.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 No właśnie jest problem z tym koszem. Mam tylko 2 dolne szafki. Przy czym jedna jest bardzo mała i jest dość utrudniony dostęp do niej, a druga to narożna - pod zlewem, a trzymanie kosza tam jest bez sensu, bo reszta miejsca będzie nie wykorzystana. Myślałam o trzymaniu tam garnków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_de 22.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 U mnie w kuchni garnki mieszkają sobie z koszem na śmieci i dobrze się mają, ale to te takie z tych, co się rzadko używa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 24.10.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Ja również jestem za tym aby kosz znajdował się wewnątrz szafki pod zlewem,tak jest najpraktyczniej.Może te garnki upchniesz gdzieś indziej? Jeśli jednak muuuusisz na zewnątrz to niżej podaje Ci linki na kosze jakie wyszperałam w necie za całkiem przyzwoite pieniądze: http://www.rossi.pl/kuchenne_kosze_na_smieci.rossi http://www.megamedia.pl/kosze-na-smeci-z pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 24.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Są takie kosze które mocuje się do drzwiczek szafki wewnątrz - otwierasz drzwiczki i jest kosz jakby na zewnątrz - mały i wygodny z płaskm bokiem przy drzwiczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Też jestem za koszem w szafce u mnie był chwilowo na zewnatrz ale mój syn zbytnio się interesował jego zawartością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarulla 25.10.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 hmm.. kwestia przyzwyczajenia chyba po iluś tam latach z koszem na zewnątrz burzy moje poczucie estetyki i higieny otwarte wiaderko pod zlewem zdecydowanie wygrywa porządny kosz, zamykany, dobrany do wystroju kuchni... ikea ma coś takiego jak SÄVERN w nowościach, ale chyba malutki.. KNODD niezły ale w Twoją kuchnię chyba by się nie wpasował sprawdzałaś castoramy i inne obi? swoją ceny faktycznie niezłe, próbowałam cosik wygooglać nie wierząc że za mniej niż 500zeta nie ma kosza ale faktycznie ciężko... chyba mi dojdzie kolejna rzecz do zabrania do Polski dla porównania szybkiego - http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/8420912/c_1/1|category_root|Kitchen+and+laundry|14418476/Trail/searchtext%3ERUBBISH+BIN.htm jeśli wymyślisz jak go do polski wysłać za normalne pieniądze to moge pośredniczyć aha, i pierwszy raz uśmieliłam się mieć inne zdanie niż Królowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 25.10.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 aha, i pierwszy raz uśmieliłam się mieć inne zdanie niż Królowa nie sądź, że Ci to zostanie wybaczone, naślę na Ciebie odpowiednie służby... może nawet najsłynniejszego agenta CBA, niejakiego Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amarulla 25.10.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 kobieto, ja wózki, kołyski i śpioszki kompletuje a ty mnie tu agentem Tomkiem straszysz? litości ;)ale poczułam się przywołana do porządku, obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.10.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Dla zwolenniczek koszy na zewnatrz polecam vippa http://www.vipp.com/ ja mam białą serie do łazienki, solidna, ładna w każdym razie mnie sie podoba http://www.vipp.com/collection/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 29.07.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 A mnie sie strasznie podoba taki kosz http://gtv.com.pl/towar/kosz_na_smieci_12_l-1108.htmlwcale nie trzeba juz kupować jakiś wiader czy plastykowych koszów,tylko własnie takie które czesto i komponują sie z naszym wyposażeniem kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 29.07.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 ja miałam miec pod zlewem nawet mam takie specjalne kosze na segregacje specjalnie tak zamawialismy szuflade i wogole, ale trzymam w niej warzywka posegregowane zamiast smieci a kosz poki co na zewnatrz... ale tez poszukuje jakiegos fajnego... jakos w szafce to mi tak nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 29.07.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Hehe , ja tak jak Amarulla na wyspach mieszkam i jako, że w moim domku przyszłym nie będzie miejsca na wolnostojący kosz ( baa nawet na miskę dla psa ciężko będzie miejsce znaleźć), już boleję jak ja wszystkie śmieci ( które moje niewielkie gosp.domowe produkuje na potęgę )pomieszczę w koszu pod zlewem.. malutkim koszu:(I uważam, że znacznie częściej myje się podłogę, niż wnętrza szafek kuchennych. Więc nie rozumiem stwierdzenia o braku higieny przy zakrytym koszu wolnostojącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudy1993 25.08.2014 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Kosz niekoniecznie musi być schowany pod szafką! Jeśli jest ładny i wygląda estetycznie, warto umieścić go w widocznym dla oka miejscu. Na rynku polskim i nie tylko znajdziecie szereg produktów oferowanych przez różnych producentów. Osobiście używam kosza DUOBIN o pojemności 40L, włoskiej firmy MELICONI, który wyposażony jest w dwa wewnętrzne wiaderka, każdy wyjmowany z osobna. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie, ponieważ opróżniasz każde wiaderko nie zwracając uwagi na drugie. Dodatkowo kosz wykonano ze stali łatwej w utrzymaniu, a po dotknięciu produktu nie widać na nim odcisków palców. Niestety układ mojej kuchni nie za bardzo pozwala na wygospodarowanie szafki w której będzie kosz na śmieci. W związku z tym musi on stać na zewnątrz. I teraz się zastawiam jaki kupić kosz, żeby nie zepsuł wystroju kuchni. Oglądałam już tego trochę to albo są to kosze za 500 zl. co jest chyba lekkim przegięciem, albo plastikowe paskudztwa. Może ktoś tez się borykał z tym problemem, albo ma jakiś pomysł. Kuchnia wenge + alu + srebrne AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.08.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 i zalogowałeś się tylko po to, by podzielić się tą wiadomością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikka55 25.08.2014 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 A może kosz na czujnik ruchu? https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#newwindow=1&q=kosz+na+odpadki+z+czujnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konevka 01.09.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Na rynku dostępne są kosze wysuwane do zabudowy w szafkach narożnych, które pozostawią ci dużo miejsca na duże gary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kriszawada 22.03.2015 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2015 (edytowane) Edytowane 22 Marca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts