grims 23.10.2009 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Witam. Chciałbym prosić o pomysły odnośnie urządzenia aneksu kuchennego w moim mieszkanku. Sytuacja komplikuje się poprzez komin, który wchodzi na lewą ścianę przez co ciężko jest skorzystać z typowych aranżacji. Pochodzę z małej miejscowości i nawet nie mam kogo poprosić o radę i mam nadzieje, że ktoś z Was odpowie na moją wiadomość. Załączam link ze skanem tej części mieszkania z dokładnymi wymiarami. http://www.fotoo.pl/zdjecia/files/2009-10/6287139b.jpg Muszę zmieścić na tej powierzchni lodówkę, zlew, zmywarkę, piekarnik, płytę indukcyjną i mikrofalówkę. Cały sprzęt do zabudowy.Będę wdzięczny za każdy pomysł.Proszę pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixon 24.10.2009 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Hehe... Ja bym chcial miec taki komin, mialbym wtedy pretekst zeby zrobic cos takiego http://www.e-mieszkanie.pl/zdjecia_artykul/kuchnia_Londyn_zdj.gif (kolory po mojemu nie bardzo ale chodzi o sam uklad) Czyli utworzona wneke zapelnic od gory do dolu jednolitymi szafkami kryjacymi sprzety (lodowke, piekarnik, mikrofale). A po 2-giej stronie komina zrobic na calej dlugosci rowny blat, nad nimi delikatne, nizsze niz standardowe szafeczki(np przeszklone klapowe witryny) + jakis okap kominowy dla rozbrylenia. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.10.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Dokladnie,w tej wnęce az sięprosi by zrobic wysoką zabudowę. Ja sobie taką wnękę celowo zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grims 24.10.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Czyli musiałbym zabudować ten komin karton gipsem żeby wyrównać go do końca zabudowy wnęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.10.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 musiałabyś komin obudować, by był wiekszy. Szafki mają standartową szerokośc 60 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts