Elfir 26.10.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 A dlaczego nie prysznic tylko wanna, skoro lubisz się polewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 27.10.2009 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Monah, królowo, ja też o tym myślałam! Ale nie wiem jak! Masz jakieś zdjątka albo cuś? Ta rama z czego - drewniana? Prawdziwna? Na śmietniku by sie znalazło jakie wyrzucone okno i zliftingowało, chociaż ja sobie zaplanowałam minimalizm więc może tę ramę zrobić np. z aluminium? Tylko te okiennice mi nie leżą absolutnie. no proszę znaczy się, trafiłam (i nie jak kulą w płot ) ja bym zrobiłam drewnianą, ale skoro Ci to nie leży, to może faktycznie z metalem pokombinować... tylko skąd taką ramę wytrzasnąć, to już inna sprawa co do plakatów - pełno ich. na allegro, w sklepach internetowych. jak się zdecydujesz, jaki widoczek byś widziała, to Ci podrzucę kilka pomysłów. aaa... i jakbyś znalazła gdzieś tanio ramy okienne z okiennicami, to ja chętnie przyjmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 27.10.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 A nie może być atrapa zrobiona przez stolarza? Względnie rama ze śmietnika a okiennice od stolarza - jakoś tańszy wariant mi nie przychodzi do głowy Zresztą gdyby to miała być taka okiennica z deseczkami typu żaluzja to takie skrzydła sosnowe są po castoramach, trzeba by je tylko odpowiednio podrasować. I tak są w stanie surowym. http://www.zielonaokiennica.pl/gal_light/7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 29.10.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Kaszak, wejdź na wątek opoczno organza. Mnie osobiście te płytki zwaliły z nóg - oczywiscie w pozytywnym sensie. Wcześniej byłam całkowicei zdecydowana na łazienki w kolorze kremowym ale jak zobaczyłam szarą organzę to zmieniłam zdanie. Dla ożywienia można dodać trochę czerwieni czy innego zdecydowanego koloru - to juz kwestia gustu, ja osobiście nie lubię takich mocnych kontrastów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.10.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Jutro jak posprzątam zrobię fotki mojej szarej lazience w organzie właśnie Nie dokończona co prawda ,ale coś już widać. Dodatki bedą w pomarańczowym kolorze , gdyż na jednej ścianie zagości fototapeta z akcentem pomarańczowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 30.10.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Dawaj, delfina. Znaczy dawaj na każdym etapie, mam jeszcze chwilę na dokonanie wyboru, więc chętnie zobaczę jako inspirację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 30.10.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Co to za płytki? Uważam, że szary dobrze komponuje sie z pomarańczem, ale takim"przytłumionym" Zobacz te płytki- sa dostępne w castoramie http://www.stargres.pl/pl/strona.php/module=Oferta/action=Pokaz/IDKategorii=59/IDGrupy=18 - mogłabyś ich pasek dekoru wykorzystać jak czerwony z minimala. Mogłabyś puścic go pod jedną, górną warstwą płytki (płytka, dekor i reszta płytek)Ponieważ pomieszczenie jest małe, to może połóż płytki do połowy, resztę kolorem, a nad wanną ten dekor o którym mówiła monah (rama, zdjęcie itp.) wtedy w takim kolorze jak drewno ramy powinna być ta szafka (żeby nie wprowadzać za dużo kolorów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 30.10.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 No a ja sie tyle nagadałam że nie chcę płytek. Ale dla porządku polece do casto, może mi się odmieni? I te organzę tez musze porządnie obejrzeć, podoba mi się ten zestaw białe z szarym ale białym fugom mówię zdecydowane NIE. Chyba żeby manhattanowe do tego pasowały.Ma kto białe płytki z szarą fugą do pokazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 30.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Delfina czekamy na obiecane zdjęcia organzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 31.10.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Dawaj, delfina. Znaczy dawaj na każdym etapie, mam jeszcze chwilę na dokonanie wyboru, więc chętnie zobaczę jako inspirację. Zapraszam do dziennika Co prawda do końca jeszcze trochę czasu , ale cos tam widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 01.11.2009 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Piękna ta łazienka Pelagii, 'zacytowana' w tym wątku. Ktoś wie co to za płytki? Byłabym wielce wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 02.11.2009 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Piękna ta łazienka Pelagii, 'zacytowana' w tym wątku. Ktoś wie co to za płytki? Byłabym wielce wdzięczna. Casalgrande Metalwood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 02.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki. Nazwa wskazuje na jakieś włoskie koneksje. Pewnie do tanich nie należy... byleby nie do tych dla Kulczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 02.11.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki. Nazwa wskazuje na jakieś włoskie koneksje. Pewnie do tanich nie należy... byleby nie do tych dla Kulczyków Eee, nie, ale jakieś 150 zł za metr pewnie trzeba będzie dać. Zobacz Stonewood Nowej Gali, wydaje sie trochę podobny, ale ja jeszcze na żywca nie widziałam. No i powinien być tańszy. Ja się aktualnie waham między tymi dwoma a Serenissimą Timberlands Mountain Timber, ale tej tez na żywca jeszcze nie widziałam. Casalgrande jest dla mnie troszkę za ciemna, ale jaka piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 02.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3545c1f8a4698c36.html.jpg ja mam szaro-biała,jest bardzo jaqsniutka,w sam raz do małych lazienek[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 02.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3545c1f8a4698c36.html.jpg moze teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 02.11.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3545c1f8a4698c36.html.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 02.11.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 poddaje sie....i sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 02.11.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 pomogę http://images41.fotosik.pl/218/3545c1f8a4698c36med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki. Nazwa wskazuje na jakieś włoskie koneksje. Pewnie do tanich nie należy... byleby nie do tych dla Kulczyków Eee, nie, ale jakieś 150 zł za metr pewnie trzeba będzie dać. Zobacz Stonewood Nowej Gali, wydaje sie trochę podobny, ale ja jeszcze na żywca nie widziałam. No i powinien być tańszy. Ja się aktualnie waham między tymi dwoma a Serenissimą Timberlands Mountain Timber, ale tej tez na żywca jeszcze nie widziałam. Casalgrande jest dla mnie troszkę za ciemna, ale jaka piękna! Caselgrande ma Dom z Bajki na sprzedaz: http://www.domzbajki.pl/advanced_search_result.php?keywords=metalwood&sort=2a&page=2 Ja mam Platino 30x60 i na prawde jest biale, chociaz na zdjeciu w sklepie internetowym wyglada jak lekko szare. http://www.casalgrandepadana.it/serie_colori.asp?id_serie=77&id_linea=17&serie=colori Pozdrowienia, Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts