anna_p 26.10.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam.Proszę o opinię , czy skóra z krowy jest niemodna.Może ktos ma u siebie w domu , proszę o jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leli1 26.10.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 a ja tak niesmialo zapytam...... w jakim celu ta skóra? Do czego ma służyć? i czy kiedykolwiek była modna.......bo ja chyba przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 26.10.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Widziałam kiedyś w czterech Kątach fotel-leżankę Le Cobusiera obity skórą w łaty. Przy monochromatycznym , oszczędnym wystroju wnetrza być interesującym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 27.10.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Widziałam kiedyś w czterech Kątach fotel-leżankę Le Cobusiera obity skórą w łaty.... LC4 Hmm Klasyka ...tylko ta cena http://gibraltarfurniture.files.wordpress.com/2008/08/gibraltar_2035_133749057.jpg Choć podróbę można znaleźć już od jakiś 3500 zł Co do skóry z krowy takiej soute na ścianie lub podłodze to chyba nigdy specjalnie modne nie były jeśli nie liczyć rezydencji ranczerskich z Australii lub USA. U siebie na wsi jak skończę z remontem, to planuję na podłogę przed kominkiem skórę z krowy (koniecznie łaciatą czarno-białą) ale żeby to specjalnie modne miało być nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaitomek 27.10.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Chodzi zapewne o takie efekty "zwierzęce" w mieszkaniu Taki drobiazg odmienia wnętrze, ale nie do każdego pasuje.... przykład z zebrą na podłodze http://www.urzadzamy.pl/style-urzadzania/sciagawka-ze-stylu/stare-mieszkanie-w-nowym-stylu,5447_715.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 27.10.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Widziałam kiedyś w czterech Kątach fotel-leżankę Le Cobusiera obity skórą w łaty.... LC4 Hmm Klasyka ...tylko ta cena http://gibraltarfurniture.files.wordpress.com/2008/08/gibraltar_2035_133749057.jpg Choć podróbę można znaleźć już od jakiś 3500 zł Co do skóry z krowy takiej soute na ścianie lub podłodze to chyba nigdy specjalnie modne nie były jeśli nie liczyć rezydencji ranczerskich z Australii lub USA. U siebie na wsi jak skończę z remontem, to planuję na podłogę przed kominkiem skórę z krowy (koniecznie łaciatą czarno-białą) ale żeby to specjalnie modne miało być nie sądzę. 100 razy lepiej zakupić osobno skórę i siedzisko i dać do tapicera wyjdzie pewnie razem ze 40% jak i mniej. Odnośnie skóry z krowy to powiem że jakoś jak się na niej leży to miłe uczucie! Pamiętajcie jednak że z cielaka jest najlepsza i sierść miła w dotyku. Odnośnie czy jest w modzie to zależy do czego będzie użyta. Na podłogę przed kominkiem - jak najbardziej ale jako sama w sobie ozdoba raczej nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolcia14m 27.10.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 a ja tak niesmialo zapytam...... w jakim celu ta skóra? Do czego ma służyć? i czy kiedykolwiek była modna.......bo ja chyba przegapiłam? oczywiście, że były modne. Wiele lat temu jak byłam małym dzieckiem u moich rodziców były dwie w salonie w charakterze dywaników na podłodze. Z tego co pamiętam moda dotyczyła różnorakich skór. U znajomych w domu, co prawda nie na podłodze, ale na ścianie w salonie "wisiał" tygrys bengalski a w jadalni niedźwiedź. Biedne zwierzątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 27.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 100 razy lepiej zakupić osobno skórę i siedzisko i dać do tapicera wyjdzie pewnie razem ze 40% jak i mniej... LC4 swoje kosztuje niezależnie od rodzaju pokrycia. Płacisz za nazwisko, z resztą z pokryciem z bistoru nawet podrabiacze nie robią. Podróbka do dostania za mniej więcej tyle złotych co euro za oryginał. Pewnie jak by skumać stolarza ze ślusarzem i tapicerem, to pewnie wyszło by jeszcze taniej To jest mebel z tej samej kategorii co Eames Lounge Chair, Barcelona Chair czy VITRA W.W. Stool. To są kamienie milowe designu i kosztują po te 3-5 tyś € nie ze względu na materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 27.10.2009 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 2250zł oryginał z rynku wtórnego http://www.allegro.pl/item787246708_le_corbusier_lc4_szezlong_fotel_warszawa.html A tak na marginesie polecam przeglądnięcie kategorii skórek http://www.allegro.pl/20254_skory.html?id=20254&p=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 27.10.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 gdybym miała taka skóre to obiłabym nią jakieś krzesło, albo lepiej pufę, albo zrobiła bym pokrowiec na poduszkę. Tak byłoby bardzo fajnie. To moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 27.10.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 2250zł oryginał z rynku wtórnego Oryginał inspirowany projektem z 1928r. Lc4 Le Corbusier’a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts