nercio 30.10.2009 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam,jestem tu nowy czy ktos z panstwa buduje moze http://galeriaprojektow.pl/lk-215.htm albo podobny projekt?prosze o opinie na temat tego domku-pewne rzeczy bym pozmienial ale jako sama bryla to domek strasznie mi sie podoba prosze o porade-pozdrawiam>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiak215 07.03.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Witaj, ja tez mam w planach budowę tego domu. Na razie jestem na etapie kupowania projektu i ciekawi mnie czy u Ciebie posunęło się coś do przodu. Może udzielisz kilku wskazówek, podzielisz się spostrzeżeniami:D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 23.03.2014 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2014 Witam i podbijam temat. Planujemy zakup tego projektu. Czy ktoś z forumowiczów budował lub buduje według tego projektu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.03.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 uwagi 1.dlaczego ten dom nie ma przejścia między garażem a wiatrolapem? 2. Widać że rozwiązania układu okien na elewacji ogrodowej sa niefunkcjonalne dla salonu - polecam przeprojektować 3. W kuchni ilośc okien utrudnia zagospodarownie wnętrza (zwłaszcza jak ktoś chce nowoczesną zabudowę w słupkach. 4. okna w narożnikach domu bardzo trudno prawidłowo docieplić 5. na piętrze przydałaby się łazienka dla rodziców lub przynajmniej pralnia. 6. Na parterze wygospodarowałabym spiżarkę 7. loggia Mam wrażenie, że architekt najpierw narysował dom z zewnątrz a potem starał się dopasować wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 25.03.2014 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Dzięki za zainteresowanie!Zgadza się - planowałem zmienić to na etapie adaptacji. Podobnie generalnie kiepsko rozmieszczeone okna na parterze i likwidacja loggi na rzecz dwóch zwykłych okien.Oprócz tego chciałem dodać mały balkonik od strony dużej sypialni. Co do spiżarki to do rozważenia. Kuchnia jest dość duża i rozważałem jakieś ciekawą szafę w roli spiżarki zamiast psuedo-jadalni. Schody zamiast zabiegowych to z pół-spocznikiem lub pełnym spocznikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.03.2014 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 po co ci balkony w domku jednorodzinnym i to od frontu? Sasiadom rano w gatkach będziesz się prezentował? Spiżarkę zrobilabym we wąskim fragmencie kuchni przy schodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grv 26.03.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Balkon według mnie do domku z ogrodem w ogóle nie jest potrzebny - cały czas przekonuje do tego moją żonę A spiżarka faktycznie w tym miejscu pasuje najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts