naLeśnik 20.11.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.11.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nie bede pisac o urzadzeniach codziennego uzytku typu plyta gazowa, lodowka, piekarnik, automat, czajnik, bo to ma praktycznie kazdy. Bardzo ulatwila mi zycie zmywarka i juz teraz bym jej nie oddala. Nie wyobrazam sobie mojej kuchni bez elektrycznej maszynki do mielenia (ja mam zelmera). Uzywam jej czesto, miele mieso na mielone, spagetti, tatara, ziemniaki na placki i kluski tarte, ser bialy, grzyby na rozne farsze itd. Dla mnie to urzadzenie niezbedne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 22.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Thermomix Po tylu latach bez niego już bym nie mógł pozbierać się w kuchni. przyznam się,że jako facet to nieraz ,,dobieram" sie do tego sprzętu Thermomix górą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_lilek_ 22.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 nie będę odstawać od reszty - ZMYWARKA - i powtórzę mądrość ludową "życie dzieli się na przed i po zmywarce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reflexes 23.11.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie będę odstawać od reszty - ZMYWARKA - i powtórzę mądrość ludową "życie dzieli się na przed i po zmywarce" W 100% popieram. Używamy z żoną od 3 tygodni i zastanawiamy się jak mogłiśmy być tak durni żeby kupić ja dopiero teraz. Życie ze zmywarką jest piękne. Reszta, czyli wszelkie roboty, maszynki elektryczne itp. itd. to już detale które się przydają od czasu do czasu ale da się bez nich żyć, bez zmywarki już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miciu 24.11.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 nie będę odstawać od reszty - ZMYWARKA - i powtórzę mądrość ludową "życie dzieli się na przed i po zmywarce" W 100% popieram. Używamy z żoną od 3 tygodni i zastanawiamy się jak mogłiśmy być tak durni żeby kupić ja dopiero teraz. Życie ze zmywarką jest piękne. Reszta, czyli wszelkie roboty, maszynki elektryczne itp. itd. to już detale które się przydają od czasu do czasu ale da się bez nich żyć, bez zmywarki już nie. Jestem tego samego zdania - pierwsze miejsce dla ZMYWARKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.11.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zmywarka- mam od 6 lat i kocham, a teraz suszarka - bardzo ułatwia życie- wrzucam pranie- żadnych stojących suszarek przestawianych z kąta w kąt, czy rzeczy dosuszanych na kaloryferze.Sprawdza się zwłaszcza przy małych dzieciach. Popieram popieram popieram !!!!! Nie wiem ja ja żyłam przed erą suszarki elektrycznej do prania. Nieoceniony wynalazek. Nie mam już sterty prasowania upchanej w najmniej używanym pomieszczeniu, nie ma rozwieszania prania, zbierania, prasowania....(za wyjątkiem niektórych koszul) Słowa mojego syna sprzed killku dni: "mamita, odkąd mamy tę suszarę moje życie stało się prostsze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.12.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Wiertarka! W garażu leży jeszcze taka korbowa. Tzn korba jak do starych samochodów. Ale dzisiaj wiercenie w betonie szybkie w drewnie szybkie, ogólnie szybkie - nie wyobrażam sobie wiertarki - bez udaru...... W nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krigro 01.01.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 zmywarka i oczywiście wielofunkcyjny robot kuchenny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 01.01.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 zmywarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 01.01.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 zmywarka, pralka, thermomix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 02.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 OCZYWIŚCIE ZMYWARA. ALE TYLKO SZEROKA NA 60 CM. I NAJLEPIEJ NA WYSOKOŚCI TUŁOWIA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 03.01.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam ja nie będę się wyróżniał z szanownego grona w domu prym wiedzie zmywarka , drugie miejsce mikrofala, toster no i może czajnik bezprzewodowy. Na pewno w domu przydałaby się pralkosuszarka czy jakoś tak bo pranie suszy się wszędzie nie wyobrażam sobie majsterkowania bez wiertarki udar i zwykłej , szlifierki , wyrzynarki , spawarki , imadła , kluczy , gwintowników , narzynek i innych niezastapionych narzędzi bez których prosta robota może okazać się niewykonalną Najczęściej używana obecnie przeze mnie jest siekiera fiskars , super gadget . pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 07.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Przoduja dwie najlepsze przyjaciółki kobiety 1. zmywarka 2. suszarka kondensacyjna - potwierdzam poprzednie zachwyty, oszczędzam czas w ciągu dnia robi sie 5 tur prania i wieczorem jest już w szafkach . 3. mikrofalówka - podgrzewanie mleka z lodówki i rozmrażanie mięska dla kota Reszta drobnego AGD to już teraz po prostu proza życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 07.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy to tak działa że piorę w pralce po wypraniu mokre wkładam do suszarki kondensacyjnej i ubranie się suszy - dobrze zrozumiałem.czy ubrania są mocno zgniecione? Chcę kupić takie coś ale nie mam pojęcia a żonka nic nie wie bo ma to być niespodzianka . proszę jak by ktoś napisał coś więcej , na co zwrócić uwagę przy zakupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 07.01.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Czy to tak działa że piorę w pralce po wypraniu mokre wkładam do suszarki kondensacyjnej i ubranie się suszy - dobrze zrozumiałem. czy ubrania są mocno zgniecione? Chcę kupić takie coś ale nie mam pojęcia a żonka nic nie wie bo ma to być niespodzianka . proszę jak by ktoś napisał coś więcej , na co zwrócić uwagę przy zakupie. Tak to dziala Ubrania nie sa zgniecione, o ile szybko po zakonczeniu suszenia sie je wyjmie i posklada (przynajmniej w mojej tak jest). Ona ma na zakonczenie suszena jakis tam program przeciwzagnieceniowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzu 07.01.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zmywarka - 60 cm to podstawa Ja ją "kocham" , a mąż jej nienawidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.01.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Zmywarka - 60 cm to podstawa Ja ją "kocham" , a mąż jej nienawidzi A to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 07.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Bo jej nie może w trakcie zmywania zajść od tyłu...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 07.01.2010 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Bo jej nie może w trakcie zmywania zajść od tyłu...... No tak, jak stoi przy ścianie, to jej zajść nie może, a jak zabudowana, to tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts