Wowka 18.04.2002 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 W profilach wielu forumowiczów wyświetlana jest ikonka o posiadaniu strony www, co przeważnie okazuje się być nieprawdą.Tak jest także w moim przypadku. Niestety nie znam przyczyny dlaczego tak jest. Pytanie do admina. Czy popełniamy jakieś błedy przy ustawianiu własnego profilu (ja np. nigdy nie wpisywałem informacji o posiadaniu strony www) czy też "winny" jest ktoś inny. Pytanie to zadaję gdyż niekiedy chciałbym się dowiedzieć coś bliższego o którymś z forumowiczów a naprawdę szkoda czasu na bezowocne czekanie na otwarcie strony która nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 19.04.2002 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Przy pisywanych danych do profilu w wierszu "Adres strony WWW:" nalezy wykasować http:// i powinna strona www zniknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 19.04.2002 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o autorze kliknij na ikonę profil i będziesz wiedział, czy on naprawdę posiada stronę oraz poznasz inne informację, które ON udostępnił.Pozdrawiam S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 19.04.2002 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Drogi Sanipro, dziękuję za informację, lecz niestety z tym wykasowaniem http w profilu nic nie pomaga (próbowałem tego już wcześniej). A co do bliższego poznania innych forumowiczów to samo wejrzenie w ich profil w tym układzie rzeczywiście musi wystarczyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 19.04.2002 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Potwierdzam, masz rację. Zapomniałem, że dawno próbowałem podobnie jak Ty, bez powodzenia. Przepraszam za wpuszczenie w kanał. S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts