boguslaw 23.11.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Czemu przy oknie wyraźnie pizga chodem? Przy podłogówce "pizgałoby" jeszcze bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.11.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 cześc sSiwy.Tamta była też kompletna. Taka sama.Przeczytaj sobie w wolnej chwili.Nie było jedynie części opisu. Pozdrawiam i czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.11.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Źle. Jesli masz podłogówke masz pogorszone ukrwienie oraz zaopatrzenie mózgu, wskutek przesunięcia krwi do łozyska naczyniowego kończyn dolnych, zmniejszenia iliości krążących erytrocytów oraz spowolnienia metabolizmu. Hmmm... do wszystkich kończyń dolnych. Nie mam podłogówki bo mieszkam nad sasiadką, co na jedno wychodzi i temp. podłogi wynosi 26. Boguś, kiedy mam wystąpić o rente? Eurocyty zawsze dążą ku górze? P.S. Następny wątek do leczenia. Boguś, nie myślałeś o specjalizacji psychologicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 23.11.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Pomiar zrobiłem centralnie w pomieszczeniu. Czemu przy oknie wyraźnie pizga chodem? Okno szczelne. Zadbałem. Trzeba by chyba mapę temperatur zrobić. Robota niewielka. Adam M. TY sie pytasz, czemu pizga ? Okno to potężny odbiornik ciepla, w kontakcie z nim powietrze sie ochladza, robi sie cięższe, splywa w doł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 arteria dorsalis penis jest zasilana w szczególny sposób. Jednosynaptyczny łuk odruchowy, pochodzący z rdzenia kręgowego. Psychologia to specjalnośc z innego typu uczelni. Na medycynie jest natomiast psychiatria... Początek ten sam, koniec jakże odmienny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.11.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 arteria dorsalis penis jest zasilana w szczególny sposób. Jednosynaptyczny łuk odruchowy, pochodzący z rdzenia kręgowego. Czyli mamy dbać o kręgosłup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 23.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 e...to jak to jest z tą optymalną temperaturą,wczesniej pojawił sie wątek ,że najzdrowiej to tak ok 10st...trochę się już pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 23.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Znalazłem coś o rodzajach ogrzewania.Piszą dalej, że różnice temperatury mierzone w różnych miejscach pomieszczenianie powinny przekraczać 4 st. C.- związane oczywiście z komfortem cieplnym. http://img404.imageshack.us/img404/4742/ogrzewat5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 23.11.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Czemu przy oknie wyraźnie pizga chodem? Przy podłogówce "pizgałoby" jeszcze bardziej? nie kop mnie tak gwałtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Musisz dbać o maksymalną elastyczność naczyń. I względnie chłodne nogi z małą ilością uwięźniętej w nich krwi. Bo zbraknie krwi na akcję... Albo po powiększeniu zemdlejesz. -------------------------------------------------- e...to jak to jest z tą optymalną temperaturą,wczesniej pojawił sie wątek ,że najzdrowiej to tak ok 10st...trochę się już pogubiłem Kto, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Musisz dbać o maksymalną elastyczność naczyń. I względnie chłodne nogi z małą ilością uwięźniętej w nich krwi. Bo zbraknie krwi na akcję... Albo po powiększeniu zemdlejesz. -------------------------------------------------- e...to jak to jest z tą optymalną temperaturą,wczesniej pojawił sie wątek ,że najzdrowiej to tak ok 10st...trochę się już pogubiłem Kto, kiedy? Dla kogo ta "recepta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 23.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no ...trochę wczesniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 23.11.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no ...trochę wczesniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 23.11.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no ...trochę wczesniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 23.11.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ale karmimy ...... I odgrzewamy trupy. Wyraźnie sezon ogórkowy zaczyna się na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 23.11.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 sorki,cóś mi się urządzenie zbiesiło,znaczy kompiuter, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 23.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ale karmimy ...... I odgrzewamy trupy. Wyraźnie sezon ogórkowy zaczyna się na forum. Polecam Twój podpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Dla kogo ta "recepta" Dla każdego posiadacza wspomnianej tętnicy. Oraz ostrzeżenie dla posiadaczy podłogówki. Niech sobie wspomną z nostalgią, jak było przed a jak jest teraz. Jak często i w ogóle jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 23.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Idę na kierki. kolorowych snów.. We w miarę chłodnej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotruspan 23.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 jaja sobie robicie elyta forum,a ja tu powaznie życiowych odpowiedzi szukam ps.pomysł na sprawną tętnicę rewelacja..dziadek nogi do zamrażarki na trzy zdrowaśki i dalej hulaj dusza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts