adam_mk 07.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Bogusław Weź, medyku, kryształek KMnO4 i wrzuć centralnie do szklanki gorącej wody. ZOBACZYSZ cyrkulację!!! To doświadczenie z wyższych klas szkoły podstawowej. Z biologii. Jak ja chodziłem do szkoły, to WSZYSCY je wtedy wykonywali. Wiem, że teraz już się tego nie robi.... Dla Ciebie chyba czysta szklanka wrzątku i kryształek to nie problem... Weź zlewkę w "robocie" i poproś jaką pielęgniarkę o pomoc. Eksperyment na 5 minut! ZOBACZYSZ o czym się tu dyskutuje... Pozdrawiam Adam M. Masz cyfrówkę? Choćby w komórce? Zrób fotkę i wklej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.08.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 "A wiesz o tym, że alergeny znajdują się głównie w łóżkach i na podłodze obok nich? " Ciekawe uczulenie na kobietę.... (sorki, nie mogłem się powstrzymać....) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 07.08.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 nie nadaje sie gdy ktos ma dzieci alergików poniewaz alergeny i kuz unosza sie do góry dobrze prawisz, pisz, pisz, może się czegoś nauczę bo wiesz, człowiek to się uczy całe życie zwłaszcza od takich znafcuf tematu Już dawno zauważyłam pewną prawidłowość, takie opinie roztaczają osoby, które nie miały do czynienia z tym systemem ogrzewania i powtarzają zasłyszane mądrości gumis22. Nie przejmuj się nimi. Zawsze atakują stadem i zawsze w ten sam sposób... Piczman Powiedz mi, a jak duże są te ALERGENY? A wiesz o tym, że alergeny znajdują się głównie w łóżkach i na podłodze obok nich? Czy Ty bogusławie też uważasz że cyrkulacja powietrza ( tutaj i kurzu ) jest większa przy połogowym ??? Czy tylko negujesz stwierdzenie że zostało to udowodnione! Co zostało udowodnione? że cyrkulacja powietrza jest większa przy podłogowym? A co to jest ta cyrkulacja i od czego zależy? Nie masz jakichś fotek takiej cyrkulacji? Na proste pytanie nie odpowiadasz wprost, tylko odpowiadasz kolejnymi pytaniami, a potem się dziwisz, że większość uczestników tego Form, nie traktuje poważnie Twoich wypowiedzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.08.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 "A wiesz o tym, że alergeny znajdują się głównie w łóżkach i na podłodze obok nich? " Ciekawe uczulenie na kobietę.... (sorki, nie mogłem się powstrzymać....) Adam M. przednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 adam_mk"Chłopczyk" się w Tobie odezwał................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 HenoK. Przecież ja w ogóle nie odpowiadam na żadne pytanie...... Ani mi się śni. Szkoda czasu . O!!!! 1950 też tu jest. Całe towarzystwo wzajemnej adoracji w komplecie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.08.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Nadmanganian potasu masz? Czy - ciągła niemożność weryfikacji jakiegoś stwierdzenia... Fakt! Jestem chłopczyk! Wiem od dawna i wcale nie muszę sprawdzać co chwilę! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 07.08.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 HenoK. Przecież ja w ogóle nie odpowiadam na żadne pytanie...... Ani mi się śni. Szkoda czasu . BEZ KOMENTARZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Dać się tak prosto podpuścić i wypuścić może tylko bardzo mały chłopczyk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Piczman Powiedz mi, a jak duże są te ALERGENY? A wiesz o tym, że alergeny znajdują się głównie w łóżkach i na podłodze obok nich? Cytat: Czy Ty bogusławie też uważasz że cyrkulacja powietrza ( tutaj i kurzu ) jest większa przy połogowym ??? Czy tylko negujesz stwierdzenie że zostało to udowodnione! Co zostało udowodnione? że cyrkulacja powietrza jest większa przy podłogowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 07.08.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Szukał pół dnia aż się doszukał ,,,, błędu ! Chociaż każdy zrozumiał o co chodziło! Nawet Ty na początku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 O jakim błędzie mówisz? Kto to jest każdy? Osochodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
turcin 07.08.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Bogusław... chciałem coś napisać tak żebyś odpuścił ale nie mam bladego pojęcia co mógłbym napisać, nagle pustka się pojawiła. Jak czytam twoje posty to mi ręce z szelestem opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Przesuszone a następnie mocno rozdrobnione alergeny roztoczy, będą znacznie łatwiej alergizować dzieci bawiące się na podłodze ogrzewanej niż na nieogrzewanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 07.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 powiedz no mi lekarzu,gdzie i jak długo prowadzisz praktykę lekarską,chyba że, to za trudne pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 turcin. Dobra rada. Przewijaj. Nie czytaj. Albo może przeczytaj wątek od początku. Na pewno znajdziesz jakiś argument za odpuszczeniem wątka i olaniem tych prześmiewców- pseudomądrali... Ale przecież prawda jak oliwa.... JA MAM CZAS !! A tak na marginesie... Dlaczego Twoje ręce szeleszczą jak opadają? To ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 To nie było trudne pytanie 1950... Tak trudno Ci było je skonstruować?Brak pytajnika... 24 lata. W szpitalu. Nigdy nie pracowałem w przychodni.Szkoda mi było czasu na udawanie w przychodni że naprawdę leczę. Przeszło 90% alergii to alergie roztoczowe....Przesuszone a następnie mocno rozdrobnione alergeny roztoczy, będą znacznie łatwiej alergizować dzieci bawiące się na podłodze ogrzewanej niż na nieogrzewanej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 On napiłsia?! Niekomunikatywny się robi... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 1950 pije! O !!! Nie wiedziałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 07.08.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Obecna odsłona wątku zaczęła się od konkretnego pytania forumowicza imieniem Nerw: Nerw Mam pytanie odnośnie temperatury podłogi i pomieszczenia. Dobrze działająca podłogówka to temperatura podłogi wynosząca 25stC? A temperatura pomieszczenia w takim wypadku? ________________ adam_mk NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! Pytaj o odczuwalną a nie o temperaturę pomieszczenia! Byłem w obiekcie, gdzie termometr leżący na stole pokazywał 15stC. Na podłodze 19stC. Łaziłem w krótkich rękawkach i było mi ciepło... Nie jeden termometr! Trzema naraz sprawdzałem!!! Adam M. Nerw Pytam o prawdziwą temperaturę w pomieszczeniu to ile mniej więcej? jaka jest różnica? _________________ adam_mk NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! Obudzisz się sam czy trzeba potrzepać Tobą?! Dobrze zrobiona podłogówka "świeci" ciepłem... GDZIE chcesz mierzyć TEMPERATURĘ?!!! Adam M. I tak dalej, usw., aso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts