Charlie 11.11.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Co sądzicie o takich konstrukcjach w domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Mnie się bardzo podobają, ale wydaje mi się, ze względow praktycznych nie zawsze mozna takie rozwiazania zastosowac. Wg. mnie sa dwa "ale": bezpieczeństwo i utrzymanie w czystosci, przede wszystkim, jesli w domu są male dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emild 12.11.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 to jest niezłe: http://www.dobrzemieszkaj.pl/a/2908,Ujarzmic_morze,,cale_wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 A jak zamierzasz to myć? Takie schody czy poręcze ze szkła, gdzie widać każdy palec? Przy schodach - ciekawe kiedy szyba się zarysze i zrobi nieestetycznie matowa?Co innego jakby mnie było stać na służbe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 ja mam poręcze ze szkła. wyglądają fajnie, choć też myślałam, że będzie widać każdy paluch. no, ale 1. ja mam pomoc domową 2. moje schody są w całości w klatce schodowej, jak będą wolnostojące i będzie na nie słońce padać, to na bank będzie widać paluchy, smugi, mazie, itp. co do rys, to chyba by ktoś musiał jeździć kluczami po nich, bez przesady... żadnych rys nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 W tym wątku są zdjęcia poręczy ze szkła: http://forum.muratordom.pl/inspiracje-nowoczesne-wnetrza,t154896.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Widziałam schody ze szkła matowego, niebieskawego, zbrojonego - miały rysy w które wszedł brud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 12.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 no schody to insza inszość, zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.11.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 kazałem zaprojektować sufito/podłogę ze szkła nad mniej więcej połową salonu. Na piętrze bedzie to ciąg komunikacyjny a od salonu sufit.Widziałem takie rozwiązanie w kilku miejscach w Europie i mnie zaczarowało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts