Gość 18.04.2002 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 no właśnie... zaczynają się nowe wątki o wykończeniu wnętrza.Może już czas założyć podforum o tej tematyce? Ja wprawdzie mam chyba najmniej do powiedzenia i wciaż mi daleko do tego, ale lubię marzyć. A szczegolnie estetyka ,to coś co się kłębi po głowie, powstają nowe obrazy, weryfikujemy pomysły i wciąż tworzymy. Uważam ,ze to jest akurat najmilszy etap budowy. A pragmatycznie rzecz ujmując dobrze przemyślec wystrój i wykończenie wnętrza. Uważam,że brak tego jest głównym mankamentem nowych domów. Jest wprawdzie forum na Dobrym Wnętrzu , ale po co biegać na inne podwórko. Poza tym jest chyba mało uniwersalny. Uśmiecham sie do redakcji. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-04-18 19:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.04.2002 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2002 Oj tak, tak! KONIECZNIE. Popieram Opal(kę) 4 łapami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 19.04.2002 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Ja też jestem ZA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 19.04.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Ale doznałam szoku jak nie mogłam znależć Murowanej Kuchni!!!!! Brawa dla redakcji za szybką reakcję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sanipro 19.04.2002 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Jesteśmy świadkami OPALIZACJI . Bardzo mnie to cieszy - na tym skorzystają wszyscy. Gratulacje S-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.04.2002 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.04.2002 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2002 Zakupiłam program do projektowania wnętrz "Wymarzony Dom"i jest to strasznie fajna zabawka. Jeśli jest ktoś obeznany z komputerem choć troszkę i ma chwilę, żeby wklepać trochę cyferek, to może sobie zrobić wizualizację urządzenia wnętrz w całym domu. I to w różnych wersjach, kolorystyce itp. Cena 69 + VAT + koszty przesyłki. Zgodnie z regulaminem nie podaję firmy (nie moja!) ale jeśli byłby ktoś zainteresowany, mogę podać namiary na priva. Mimo, że na mojej działce na razie tylko pole i chwasty, to już niebawem będę mogła obejrzeć nie tylko jak będzie na niej wyglądał dom, ale nawet urządzony !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts