Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

a mo?e nowe p.forum-WN?TRZA???

Gość

Recommended Posts

no właśnie...

zaczynają się nowe wątki o wykończeniu wnętrza.Może już czas założyć podforum o tej tematyce?

Ja wprawdzie mam chyba najmniej do powiedzenia i wciaż mi daleko do tego, ale lubię marzyć. A szczegolnie estetyka ,to coś co się kłębi po głowie, powstają nowe obrazy, weryfikujemy pomysły i wciąż tworzymy. Uważam ,ze to jest akurat najmilszy etap budowy.:smile:

A pragmatycznie rzecz ujmując dobrze przemyślec wystrój i wykończenie wnętrza. Uważam,że brak tego jest głównym mankamentem nowych domów.

Jest wprawdzie forum na Dobrym Wnętrzu , ale po co biegać na inne podwórko. Poza tym jest chyba mało uniwersalny.

Uśmiecham sie do redakcji.:smile:

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: opal dnia 2002-04-18 19:42 ]

Zakupiłam program do projektowania wnętrz "Wymarzony Dom"i jest to strasznie fajna zabawka. Jeśli jest ktoś obeznany z komputerem choć troszkę i ma chwilę, żeby wklepać trochę cyferek, to może sobie zrobić wizualizację urządzenia wnętrz w całym domu. I to w różnych wersjach, kolorystyce itp. Cena 69 + VAT + koszty przesyłki. Zgodnie z regulaminem nie podaję firmy (nie moja!) ale jeśli byłby ktoś zainteresowany, mogę podać namiary na priva. Mimo, że na mojej działce na razie tylko pole i chwasty, to już niebawem będę mogła obejrzeć nie tylko jak będzie na niej wyglądał dom, ale nawet urządzony !!!