zabina 18.11.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 http://www.kreodom.pl/portal/projekt/Vigo-2-Wolnostojacy-Budynek-z-poddaszem-67108896_5008_4.html Projekt nowy, prosta bryła, dach ok 90 m., wysoka scianka kolankowa bo 1,60m Ładne przeszklenia i rozsadny układ pomieszczen. Napiszcie co o nim sadzicie forumowicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Przede wszystkim - żadnych schodków między salonem a resztą parteru!Wigilę będziesz urządzać w kuchni? Bo w salonie stół się nie zmieści. Trochę pozmieniałam wnętrze, aby lepiej połączyć salon z częscią jadalnianą.- przesunięcie nieco ścianki miedzy holem a kuchnią wygospodarowało wnękę na wieszaki i wąskie szafki na buty. - powiększyłam też hol, by nie było problemów z dostępem do szafy, żeby się rozebrać.- Zlikwidowałam łuki i schodki- przestawiłam kominek i zmieniłam kształt komina. Jeśli wkład będzie dwustronny, ogień bedzie można podziwiać i w kuchni i w salonie. Przy trzech szybach ogien będzie można podziwiać również od strony stołu między kuchnią a salonem.- drzwi na taras zrobiłabym przesuwne. http://img510.imageshack.us/img510/916/5008rzut1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 19.11.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam Bardzo fajne zmiany, szczerze mowiac samam myslalam o takiej kosmetyce. Ale zadnych wiekszych rewolucji. Jesli chodzi o drzwi w salonie to tylko przesuwne o innych nawet nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 26.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 a mi się średnio podoba bryła, coś kiepsko z proporcjami, te schodki do salonu (i to jeszcze po łuku) napewno bym usunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hieronim12 26.06.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 i trochę kiepsko z miejscem na jakiś wieszak w przedpokoju;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts