piterazim 19.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 są, romantycy, są i wciąż czekają na tą druga, właściwą połówkę - księcia z bajki http://www.mfo.org.uk/Background/Waiting%20for%20the%20perfect%20man.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja kupię najpierw pierścionek na odpuście tak dla jaj i zobaczę reakcję oczywiście jak już będzie kandydatka jakbym była na miejscu tej laski to zebrałbyś takiego ....nawet już nie kosza , tylko kopa cobyś się przez tydzień nie pozbierał piterazim ... są tacy , są ... za dużo romansów czytają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.11.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 piterazim ... są tacy , są ... za dużo romansów czytają ... Znam nawet taką - fajna kumpela - trochę szkoda że się marnuje. Za wysokie progi dla męskiej części świata - szuka faceta idealnego. W zasadzie ja spełniam wszystkie warunki, no ale cóż - zajęty jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 19.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 piterazim ... są tacy , są ... za dużo romansów czytają ... Znam nawet taką - fajna kumpela - trochę szkoda że się marnuje. Za wysokie progi dla męskiej części świata - szuka faceta idealnego. W zasadzie ja spełniam wszystkie warunki, no ale cóż - zajęty jestem a skromność to wrodzona ja też mam taka kumpelę ... może to ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 19.11.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 na pewno ten sam typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 19.11.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Moim zdaniem pierścionek powinien być, ale to wszystko zależy czy przyszła wybranka lubi takie cacka i czy ty masz kasę na taki wydatek.Bo jeśli nie to kwiatek i kolacja też powinny wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 19.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 M@riusz_Radom dobry tekst. Ciekawe kto to wymyśla, musi być nieźle zryty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
splinka 19.11.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Moim zdaniem zdecydowanie z pierścionkiem. Zwłaszcza że oboje romantycy. Ja nigdy nie uważałam się za romantyka tym bardziej mojego męża. Pierścionek chciałam i wiedziałam że będę nosiła mimo że więcej żadnej biżuterii nie noszę, wybieraliśmy razem. Natomiast maż go odebrał, zapakował w piękne pudełeczko, zabrał mnie na snowboard i na wyciągu krzesełkowym nad górami pięknie się oświadczył. I tu mi racjonalnej i mało emocjonalnej osobie łezki popłynęły i było jak najbardziej romantycznie. Pierścionek mimo że widziałam go wcześniej miał jednak znaczenie. A poza tym tak sobie myślę czy nie poczuje, że Tobie mniej na tym zależy bo to jak napisałeś ślub tylko cywilny. Może jej być przykro. A jak wiemy kobietom różne wytłumaczenia męskiego zachowania do głowy przyjść potrafią. Niekoniecznie te najprostrze i zgodne z intencjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.11.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 1. Jak będzie pierścionek - może być "to już było" 2. Jak nie będzie - to " chytrusek, zaoszczędził na geście" A w ogóle, o sso chodzi ? Jak nie będzie mamusi się podobał, jak znalazł dla córci na 18'tkę. Czyli inwestycja finansowa przyszłościowo dobrze rokująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 19.11.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja tam też za pierscinkiem jestem,sama pojechalam z męzem w sklepie wybralam.POzniej maz do domciu przyjechal,101 roż w koszu przywiozl do pokoju do mnie przyszedl ,oswiadczyl sie i bylo miło:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.11.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 ja też pierścionków nie noszę wcale i generalnie powiedziałabym, że pierścionek "nie jest konieczny", ale... no właśnie choć nie nosze pierścionków to ten zaręczynowy (na co dzień leżący w szkatułeczce) od czasu do czasu zakładam i tak mi jakoś milej i cieplej na serduchu, od razu wspominki się włączają...ach rozmarzyłam się...więc może jednak z pierścionkiem??? POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 19.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 pierścionek, nie koniecznie, ja się oświadczałem na zakręcie, w tramwaju nr 7, na placu Wolności w Katowicach, no dobra, pierścionek był później, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.11.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 O matko Daggulka wiesz, jak taka skóra drapie? Ja 20 lat pamiętam to uczucie to może to dzik był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 O matko Daggulka wiesz, jak taka skóra drapie? Ja 20 lat pamiętam to uczucie to może to dzik był? No może. Drapanie pamiętam, ale skóre już mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 19.11.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Oczywiscie,że z pierscionkiem! klasycznie i romantycznie - pamieta sie do konca zycia i nie ma znaczenia co bylo wczesniej! o kwiatkach juz nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.11.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 u mnie z pierścionkiem był cyrk ale gdyby nie on - pierścionek- pewnie do dziś było by bez oświadczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 20.11.2009 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A teraz powiedzta ktora laska nie chce pierscionka?To jak walenie główą w mur, tradycji nie da sie nie zmienić -można próbować i są drobne wyjątki ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 20.11.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A teraz powiedzta ktora laska nie chce pierscionka? To jak walenie główą w mur, tradycji nie da sie nie zmienić -można próbować i są drobne wyjątki ale... no ja nie chciałam pierścionka...zanim go nie dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.11.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A teraz powiedzta ktora laska nie chce pierscionka? To jak walenie główą w mur, tradycji nie da sie nie zmienić -można próbować i są drobne wyjątki ale... ja nie chciałam za drugim razem ..... i nie mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 20.11.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A teraz powiedzta ktora laska nie chce pierscionka? To jak walenie główą w mur, tradycji nie da sie nie zmienić -można próbować i są drobne wyjątki ale... ja nie chciałam za drugim razem ..... i nie mam .... to trzeba było brać jak dawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts