alinka_26 28.04.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 bardzo rzadko jeżdżę do Ikei ponieważ towar jaki mają jest słaby jakościowo i nie ma tam nic to by mnie zachwyciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adrian1224 28.04.2016 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Jak dla mnie w Ikea bardzo dobre i nie drogie są te wszystkie przybory kuchenne jak praski do czosnku,otwieracze,tarki,noże i różna ceramika i szklane wyroby.Ale fotele obrotowe już nie są zbyt dobre,za te same albo nawet mniejsze pieniądze można kupić coś polskiego dużo lepszej jakości.Meble w zasadzie są tam takiej samej jakości jak innych większych producentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Androx 02.05.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 ja myślę że trzeba przede wszystkim rozgraniczać wartościowe produkty w dobrej cenie od tych na których ikea zarabia najwięcej i są gorszej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 02.05.2016 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2016 [ATTACH=CONFIG]350764[/ATTACH] Haha to jest przejrzysta instrukcja A bez flaszki się nie da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszbielski 13.06.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2016 Ja bardzo często kupuje meble w Ikei. Ostatnio kupiłem półkę pod telewizor i stolik do kawy i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salamandraplamista 30.06.2016 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Podobają mi się ich meble ale nie zachwycają mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynaly1991 22.03.2017 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2017 Sama nie chciałabym tam pracować , mam paru znajomych , którzy pracują w tym sklepie i nie są zadowoleni . Kilku z nich odeszło bardzo szybko . Natomiast zakupy tam uwielbiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej44 24.03.2017 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Chyba o każdej sieciówce w Polsce krążą takie opinie, w każdej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykk 27.03.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Ja nie znam nikogo kto by tam pracował więc nie wiem ale do samej Ikei mam mieszane uczucia, niby jest tam trochę rzeczy które mi się podobają ale jakościowo bardzo często jest zwyczajnie słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataia91 05.04.2017 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 Kiedyś słyszałam , że praca w ikei do przyjemnych nie należy , a nawet znam osoby , które szybko stamtąd uciekły . Ja bardzo lubię tam robić zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 24.04.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Ja nie znoszę tego sklepu. Zawsze są tłumy ludzi, z jakością różnie bywa, a potem jeszcze wszystkie mieszkania w PL wyglądają tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja-domatorka 24.04.2017 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 ja bardzo lubię Ikee, jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czerwonasukienka 26.04.2017 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 ja lubię Ikee, bo jest duży wybór i jest tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub.kura 26.04.2017 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ikea jest nawet spoko. Jeżeli chodzi o jakość to rzeczywiście różnie bywa. Jeżeli chodzi o zarobi to niestety nie znam nikogo kto by tam pracował ale pewnie warunki są jak w każdej innej sieciówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek0m 27.04.2017 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Napiszę pewne porównanie. Lata temu kupiłem meble w Ikea i meble w salonie meblowym. Meble w Ikea kosztowały w sumie grosze, a meble w salonie kosztowały ze 3 średnie ówczesne pensje. Jak się przeprowadzałem do domu to zabrałem jedne i drugie, rozkręciłem, przewiozłem, oczyściłem i zamontowałem w nowym domu. Meble salonowe wyglądały ładniej w momencie zakupu, ale z czasem elementy ozdobne się poobijały, bejcowanie się starło, tłoczenia odbarwiły i naprawa tego jest niemożliwa w amatorskich warunkach. Meble z Ikea nie miały bajerów, ozdób, tłoczeń, bejcowania i nie miało co się uszkadzać więc wyglądają prawie tak samo jak po zakupie. No i właśnie ... jak spojrzymy na trwałość to jest podobnie, na estetykę, to niestety ale na "ładnych" meblach salonowych widzimy ślad czasu i nie są już "ładne" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 06.08.2017 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Muszę pochwalić Ikeę za podejście do tematu reklamacji. Po prawie dwóch latach od zakupu reklamowaliśmy sofę ze względu na coraz trudniejsze użytkowanie, będące według nas wynikiem błędu projektowego. Wszystko załatwione przez Internet, sami przyjechali i zabrali mebel, a za zwrot na kartę wybraliśmy sobie coś innego, zwracając tym razem przy zakupie większą uwagę na konstrukcję mebla.Z jednej strony nie było szczególnie tanio, z drugiej byliśmy z sofy coraz mniej zadowoleni, ale trzecia strona - czyli sam proces reklamacji - przebiegał wzorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenka.o 08.08.2017 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Ja lubię ikeę za to, że wszystko jest w jednym miejscu. A jakościowo też wcale nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobek81 24.08.2017 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 Dla mnie Ikea jest przereklamowana. Wszystkie mieszkania teraz wyglądają jak katalog Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszmorek3 28.08.2017 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Meble z Ikei faktycznie może nie są najlepsze, ale różnego pokroju dodatki mają całkiem niezłe. Przynajmniej w moim przypadku słoiki, pojemniki na jedzenie, pudełka, kwiaty, świeczki mają przyzwoite i ceny też nie najgorsze, tylko trzeba nauczyć się dobrze szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecenas41 31.08.2017 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Tanie meble przyzwoitej jakości. W co drugim domu widzę ich produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts