orvis 13.08.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Hej Maju, Widać każda metoda ma swoje zady i walety Wczoraj kierbud zabronił mi odwiedzać budowę częściej niż raz na 2 tyg. Martwi się o moje zdrowie, he he. Refleksole, najlepiej jak sobie zerkniesz na strone selt.com.pl w galerii mają fajny domek w Dzikowie. Nasze okno musi mieć możliwość zaciemnienia bo inaczej ugotować się nie będzie dużym problemem. Zwłaszcza, że mamy je od strony południowej. Na wizualce troszkę widać jak oświetla wnętrze jadalni i salonu... http://i33.tinypic.com/1jkjo8.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.11.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 cześć! dopiero teraz odkryłam Twój dziennik - piękny projekt, będę zaglądać! Długo nic nie pisałaś - na jakim jesteście etapie? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 05.11.2010 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Hej Anulo Było tak: http://oi56.tinypic.com/2urnpye.jpg dwa tygodnie temu było tak: http://oi54.tinypic.com/2ahgl5t.jpg O etapach to lepiej nie mówić Trzymiesięczny poślizg wiosenny odbija nam się czkawką do dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 05.11.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ładnie! poślizgi to standard, oby do przodu! jesteśmy na takim samym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 18.11.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Ale się u Was podziało od zeszłego roku! No szok po prostu, chyba nie poznałabym działki! Fajnie Wam, tez bym chętnie budowała od początku a nie tylko te remonty w kółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orvis 19.11.2010 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Mymyk, nie żartuj nawet!! Kojarzysz ten zakątek z hamakiem? Wczoraj "posadziliśmy" brzozy. Zaczyna się tak... http://oi53.tinypic.com/sbq1yw.jpg Mam nadzieję, że teraz już zaczniemy działać dokładnie wg Twojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gdytom 24.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 wygląda super, czy dobrze widze ze jedna brzoza jest przy budynku tam gdzie bedzie taras? pewnie trzeba bedzie bardzo uwazać przy pracach wykończeniowych.pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 orvis - no jasne, że kojarze zakątek z hamakiem! Ale fajnie, że już coś widać gdytom - koło tarasu od południa to są nawet trzy brzozy (w projekcie znaczy się ) i trzeba będzie uważąć, natomiast efekt będzie obłędny - drzew "wchodzących" do domu przez to duże przeszklenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.11.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 wow!! ile juz domu macie!! Tych iglakow na dzialce Wam zazdroszcze...mialam dwie choinki, to mi panowie budowlancy je zniszczyli i wywalili...:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azakrzew 16.12.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 Bardzo piękny projekt domu, widzę sporo analogii do naszego (wielkie okno w centrum, woda wokół, otwarta przestrzeń. Oj będę tu zaglądał. My zaczynamy budować na wiosnęAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 16.12.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 azakrzew, ciekawy projekt, czekam na Dziennik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 09.01.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Prvis- czy mozna podejrzeć jakoś Wasz dziennik- nie otwiera się , chciałabym pooglądać i poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dr_au 14.02.2011 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Dopiero teraz odkryłem Twój dziennik. Świetnie się go czyta . Będę zaglądał. PS. Miałem pytać o szczegóły związane z żaluzjami, ale doczytałem na forum i już rozumiem, dlaczego to jest problem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Hej, co u Was slychac z budowa? Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts