sakus 27.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 A może ja także, na początku czerwca chcemy zacząć kłaść podłogi, robić łazienki itp. Zgłaszam gotowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woj 27.04.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ja też zapraszam, dom z bala stoi przy lesie ,duza działka 30 arów w tym las, w maju chcemy stawiać ścianki wewnętrzne (KG)Chce mieć dom wyposażony w stare meble typ dworski, holenderski.Potrzebuje pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.04.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Proszę o indywidualne zgłoszenie ([email protected] ). W grę wchodzi wnętrze istniejące (choćby mury), nie planowane. "Obiekt" wybiera redakcja Dobrego Wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.11.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Czy ktoś korzystał z architekta wnętrz i ile to kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oldswan 03.11.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Projektował mi kuchnie - koszt 400 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 03.11.2004 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Łazienka + wc za 500zł Salon (z kominkiem) kuchnię i podjazd oraz oświetlenie (wszędzie) 2500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.11.2004 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2004 Inka! Luxus zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojciec 10.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Witam Chcialbym zlecic takiej osobie zaprojektowanie i wykonanie wykonczenia mojego mieszkania od podlogi do wazonika Czy moglibyscie mi podpowiedziec co powinno znajdowac sie w umowie z taka osoba, zeby niczego nie przeoczyc? Chodzi mi o to, zeby nagle nie wyskakiwaly jakies dodatkowe koszty, bo o czyms zapomnialem lub o czyms nie wiedzialem. Korzystaliscie moze z takich uslug lub sami je wykonujecie? Swoja droga chyba fajna taka praca jak sie ma talent z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 10.05.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 wejdz na http://www.mircea-miernikiewicz.com i tam w "ofercie" masz napisane co tzreba uwzglednic w umowie, w kazdym razie my mniej wiecej to wpisujemy, plus uwagi na temat tego co zrobic w razie poprawek lub opoznien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 11.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Sama kiedys szukalam fajnego dekoratora i okazalo sie ze mam pod nosem babke,fajny ma styl,ladnie dobiera,nie jest droga.Jesli jestes zainteresowana/y napisz na priw przesle CI namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwojciec 12.05.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Sprawdz priv-adzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 04.09.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Witam serdecznieProszę o porade czy warto szukać takiej osoby, ile taka usługa kosztuje. Czy jest mozliwe zamieszczenie tu zdjęcia z pustego pomiesczenia i ktoś z forum wyśle swoje propozycje. Pozdrawiamm serdeczniePSBede wdzieczna za wszystkie porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 05.09.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Pomożecie ? Bardzo proze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.09.2005 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 jest wartoja wziołem, projektował caly parter, ale trzeba wiedziec jak go słuchac oni maja wizje ok 1500 za wszystko wzioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka-Kielce 06.09.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Pablo1979 - fajny domek - juz macie go wykończonego, masz te projekty jak ma wyglądać wnetrze mozesz pokazać tu na stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 jak tkonczymy to pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nordma 10.09.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 za projek kuchni, wizja moja, architekt poukladal i ustalil wysokosc wiszacych szafek itp. - koszt 200 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 u mnie projektant od spraw kuchni był inny przyjechał wymierzył pokazal zdjecia wysłuchał ustaalił co chcemy po czym przygotował projekty, w specjalnym programie do wnetrz i wydrukował, po tym pokazał nam wysłuchał i jeszcze raz zrobił projekty znów drukował w kolorku i pokazał projekt za to wszystko nie wzioł ANI GROSZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 12.09.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 u mnie projektant od spraw kuchni był inny przyjechał wymierzył pokazal zdjecia wysłuchał ustaalił co chcemy po czym przygotował projekty, w specjalnym programie do wnetrz i wydrukował, po tym pokazał nam wysłuchał i jeszcze raz zrobił projekty znów drukował w kolorku i pokazał projekt za to wszystko nie wzioł ANI GROSZA Urzekla mnie Twoja historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 u mnie projektant od spraw kuchni był inny przyjechał wymierzył pokazal zdjecia wysłuchał ustaalił co chcemy po czym przygotował projekty, w specjalnym programie do wnetrz i wydrukował, po tym pokazał nam wysłuchał i jeszcze raz zrobił projekty znów drukował w kolorku i pokazał projekt za to wszystko nie wzioł ANI GROSZA Urzekla mnie Twoja historia pablo ale kupiles u nich meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts