mszczucki 28.11.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 a może portal http://www.architekci.pl pomoże wybrac kogoś.tam jest spis pracowni i architektów i większośc z nich posiada strony www na których są ich dokonania. To naprawdę niezłe żródło kontaktów http://www.architekci.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Ja wzięłam moją z netu, a właściwie to Ona mnie wzięła , bo spotkałyśmy się tutaj na forum i to Ona zaproponowała mi współpracę. Wszystko to raczej dziwny zbieg okoliczności, bo moja na Forum nie bywa, nie ogłasza się - musiało zadziałać zrządzenie losu . Lidka, napisz mi na priva skąd jesteś, może chciałabyś moją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszczucki 29.11.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 to tak jak ja. Bywam rzadko a zaprojektować też moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 BTW, moja babcia była z domu Szczucka - może jesteśmy rodziną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mszczucki 29.11.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 szczucki to pozostałość z tabliczki przy domofonie, której nie zmieniłem po poprzedniej lokatorce i tak już na mnie wołają do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tekt 29.11.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 no własnie skad wzieliscie swoich? z ogłoszenie, polecenia, netu? mi nie ma kto polecic i na co trzeba zwracać uwagę czy cena jest w ogóle ważna? najlepsi zdażają się z łapanki ... ważne jest by architekt miał przynajmniej jedno oko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.11.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 no własnie skad wzieliscie swoich? z ogłoszenie, polecenia, netu? mi nie ma kto polecic i na co trzeba zwracać uwagę czy cena jest w ogóle ważna? ... ważne jest by architekt miał przynajmniej jedno oko ... dziękuję o tym nie pomyślałam... mam już namiary na jednego - skoro to takie ważne, zaraz zadzwonię i zapytam, czy spelnia ten warunek pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.11.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 jak wybrać odpowiedniego architekta??? poczuć z nim odpowiednie fluidy mam nadzieję, że mi się to udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pollyann 29.11.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 w sumie to tak jak wybierasz lekarza dla dziecka, dentyste czy agenta ubezpieczeniowego... najprosciej z pewnego polecenia i intuicyjnie z tymi fluidami tez cos chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kayak 29.11.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Po prostu musi być między Wami chemia i pełne zrozumienie Moja architektka to moja dobra koleżanka- ale niezaleznie od tego uwazam że jest rewelacyjna, świetnie się rozumiemy i łapiemy obie w lot o co drugiej chodzi. I co najważniejsze ona słucha Ciebie- nie narzuca swojej wizji jako tej jedynej(wiadomo czesto tak bywa niestety) Koncepcje moich wnętrz robiłyśmy jeszcze przed zakupem projektu- ja miałam już swoją wizję- ona zwróciła moją uwagę na rzeczy o których bym nawet nie pomyślała- a które będą odgrywać istotną rolę. Przedstawiła mi kilka koncepcji- całość obejrzałam sobie w 3d- i od razu wyszło co należy poprawić w głównym projekcie domu. No i wreszcie widziałam MÓJ DOM Pod kątem wykończeniówki zmieniłyśmy trochę projekt. W fazie wykończeniówki będziemy jeszcze oczywiście pracować nad detalami. Jeśli jesteś z Warszawy to gorąco polecam wspólpracę http://www.dmitruk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 30.11.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 hihi chyba robicie sobie żarty? - min. jedno oko - chemia - pełne zrozumienie i to wszytsko? takiego to już dawno mam, ale trudno żeby sie zajmował moimi głupimi wnętrzami myślałam, że trzeba raczej zobaczyć poprzednie projekty... dzieki za namiary - te tutejsze i przysłane w privach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 30.11.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 hihi chyba robicie sobie żarty? - min. jedno oko - chemia - pełne zrozumienie i to wszytsko? Ja dodalbym , ze projektant/tka/ powinien byc przystojny .... no i , zeby byl chociaz mistrzem gry wstepnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 01.12.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 hihi chyba robicie sobie żarty? - min. jedno oko - chemia - pełne zrozumienie i to wszytsko? Ja dodalbym , ze projektant/tka/ powinien byc przystojny .... no i , zeby byl chociaz mistrzem gry wstepnej. No dokładnie, innego to bez sensu brać przecież. Lidka jak znajdziesz, podeślij namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 01.12.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 hihi chyba robicie sobie żarty? - min. jedno oko - chemia - pełne zrozumienie i to wszytsko? Ja dodalbym , ze projektant/tka/ powinien byc przystojny .... no i , zeby byl chociaz mistrzem gry wstepnej. No dokładnie, innego to bez sensu brać przecież. Lidka jak znajdziesz, podeślij namiary Kochana, chyba nie liczysz, że jeśli gdzieś kiedyś takiego znajdę, to będę skłonna się nim podzielić... musiałabym oszaleć oj, rozmarzyłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 01.12.2005 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Jeśli będziesz intensywnie szukać, to jest szansa, że trafisz na dwóch. Więc może wtedy. Choć pewnie też nie mam co na to liczyć, wszak co dwóch to nie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heliodor 01.12.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Nasz Pan architekt najpierw zaprojektował nam domek,a potem jakoś tak samo poszło.Poprosiłam go ,żeby uładził ogarnął nasze szaleństwo.Chemia?Czy ja wiem.Miły jest i wesoły.Kryterium jego wyboru było również to,ze gustownie nieekstrawagancko się ubiera.No tak ogólnie uroczy z niego facet.Widziałam wnętrza przez niego zaaranżówane.Były ok.I kiedy opowiedzieliśmy mu czego szukamy przyniósł parę zdjęć-jedno strzał w serce.Tego ducha szukaliśmy i takie wnętrza nam pomógł wyczarować.Namówił nas na piaskowo-oliwkowe kolory.super.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 02.12.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 Jeśli będziesz intensywnie szukać, to jest szansa, że trafisz na dwóch. Więc może wtedy. Choć pewnie też nie mam co na to liczyć, wszak co dwóch to nie jeden jak trafie na dwóch to zobaczymy... własnie sobie przypomnilam o tym Miedzynarodowym Forum dla Architektów, co to Mimi tak stale o nim mowila... może tam sie trzeba rozejrzec, za takim co by spełniał wszystkie pięć warunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 02.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2005 jest jeszcze Kasiorek PS. Ja jestem za i wcale nie byłbym "smutny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcy 03.12.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 A co powiecie na architektów internetowych? Widzę, że się ogłaszają na allegro - np. 200 zł za łazienkę. Miałoby to sens? Wpłacam pieniądze i co? Wysyła mi taki swoje wizje i zegnam, czy zrobi mi tak, żeby się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 03.12.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2005 Najlepszym architektem jest podobno wlasna intuicja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts