Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 746
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja wzięłam moją z netu, a właściwie to Ona mnie wzięła :wink: , bo spotkałyśmy się tutaj na forum i to Ona zaproponowała mi współpracę.

Wszystko to raczej dziwny zbieg okoliczności, bo moja na Forum nie bywa, nie ogłasza się - musiało zadziałać zrządzenie losu :wink: :D .

Lidka,

napisz mi na priva skąd jesteś, może chciałabyś moją?

no własnie

skad wzieliscie swoich?

z ogłoszenie, polecenia, netu?

mi nie ma kto polecic :(

i na co trzeba zwracać uwagę

czy cena jest w ogóle ważna?

...

ważne jest by architekt miał przynajmniej jedno oko ...

dziękuję

o tym nie pomyślałam...

mam już namiary na jednego - skoro to takie ważne, zaraz zadzwonię i zapytam, czy spelnia ten warunek

pozdrawiam

Po prostu musi być między Wami chemia i pełne zrozumienie :D

Moja architektka to moja dobra koleżanka- ale niezaleznie od tego uwazam że jest rewelacyjna, świetnie się rozumiemy i łapiemy obie w lot o co drugiej chodzi. I co najważniejsze ona słucha Ciebie- nie narzuca swojej wizji jako tej jedynej(wiadomo czesto tak bywa niestety)

Koncepcje moich wnętrz robiłyśmy jeszcze przed zakupem projektu- ja miałam już swoją wizję- ona zwróciła moją uwagę na rzeczy o których bym nawet nie pomyślała- a które będą odgrywać istotną rolę. Przedstawiła mi kilka koncepcji- całość obejrzałam sobie w 3d- i od razu wyszło co należy poprawić w głównym projekcie domu. No i wreszcie widziałam MÓJ DOM :D Pod kątem wykończeniówki zmieniłyśmy trochę projekt.

W fazie wykończeniówki będziemy jeszcze oczywiście pracować nad detalami.

Jeśli jesteś z Warszawy to gorąco polecam wspólpracę :D

http://www.dmitruk.pl

hihi

chyba robicie sobie żarty?

- min. jedno oko

- chemia

- pełne zrozumienie

i to wszytsko? :roll:

takiego to już dawno mam, ale trudno żeby sie zajmował moimi głupimi wnętrzami

myślałam, że trzeba raczej zobaczyć poprzednie projekty...

dzieki za namiary - te tutejsze i przysłane w privach

hihi

- min. jedno oko

- chemia

- pełne zrozumienie

Ja dodalbym , ze projektant/tka/ powinien byc przystojny ....

no i , zeby byl chociaz mistrzem gry wstepnej.

No dokładnie, innego to bez sensu brać przecież. Lidka jak znajdziesz, podeślij namiary :)

hihi

- min. jedno oko

- chemia

- pełne zrozumienie

Ja dodalbym , ze projektant/tka/ powinien byc przystojny ....

no i , zeby byl chociaz mistrzem gry wstepnej.

No dokładnie, innego to bez sensu brać przecież. Lidka jak znajdziesz, podeślij namiary :)

Kochana, chyba nie liczysz, że jeśli gdzieś kiedyś takiego znajdę, to będę skłonna się nim podzielić...

musiałabym oszaleć :wink:

oj, rozmarzyłam się...

:lol:

Nasz Pan architekt najpierw zaprojektował nam domek,a potem jakoś tak samo poszło.Poprosiłam go ,żeby uładził ogarnął nasze szaleństwo.Chemia?Czy ja wiem.Miły jest i wesoły.Kryterium jego wyboru było również to,ze gustownie nieekstrawagancko się ubiera.No tak ogólnie uroczy z niego facet.Widziałam wnętrza przez niego zaaranżówane.Były ok.I kiedy opowiedzieliśmy mu czego szukamy przyniósł parę zdjęć-jedno strzał w serce.Tego ducha szukaliśmy i takie wnętrza nam pomógł wyczarować.Namówił nas na piaskowo-oliwkowe kolory.super.K

Jeśli będziesz intensywnie szukać, to jest szansa, że trafisz na dwóch. Więc może wtedy. Choć pewnie też nie mam co na to liczyć, wszak co dwóch to nie jeden ;)

jak trafie na dwóch to zobaczymy... :wink:

własnie sobie przypomnilam o tym Miedzynarodowym Forum dla Architektów, co to Mimi tak stale o nim mowila...

może tam sie trzeba rozejrzec, za takim co by spełniał wszystkie pięć warunków :lol: