Elfir 23.08.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) EWELYYN - co masz napisane pod nickiem?!WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Na forum jest temat o polecanych architektach wnętrz w Warszawie (wyszukiwarka, zaznacz dział wnętrza i wpisz warszawa) oraz wielki watek o tym czy warto wynając architekta/projektanta/dekoratora wnętrz.Łączę tematy. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 27.08.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 witajcie, chciałabym uzyskać Waszą opinię, rekomendacje firm, zajmujących się kompleksową aranżacją wnętrz. Właśnie z mężem zakupiliśmy mieszkanie i planujemy oczywiście je urządzić . Zastanawia mnie również fakt, czy zlecać to firmie, a może niezależnemu architektowi? Czy ktoś ma doświadczenie z taką współpracą? U kuuk bedziesz mieć jakoś produktów bardzo dobra – oferują meble włoskich czy niemieckich producentów. Zgłaszalismym aranżację kuchni, wykonanie godne polecenia. Myślą nowatorsko i wychodzą poza schematy, nie boją się odważnych zastosowań. U siebie mamy kuchnie w stylu bardzo nowoczesnym, jedynie teściowa złośliwie mówi, że prosektorium, natomiast znajomi, uważają, że świetne, pomysłowe i niestandardowe. Jeżeli masz jakiś plan w głowie, chętnie doradzają, a przy tym nie narzucają swojego zdania, choć mają ciekawe pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 27.08.2012 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Kajetan - założyłeś niedawno wątek o wylewaniu faundamentów i zamawianiu wc dla wykonawców a ty już kuchnię montujesz?Nie lubimy tu spamerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelyyn 28.08.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Elifr dziękuję , już tam zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KajetanKajtek 29.08.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 No tak, wyglada dziwnie - kuchnię remontowałem 3 lata temu w swoim mieszkaniu, a dom, owszem, również stawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 24.02.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Agalee - trzy posty i wszystkie polecające "panią architekt". Reklama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) Mymyk - zamiast odpisywać, wciskaj trójkąt na szarym pasku - to zgłoszenie do moderacji. Ja już to zrobiłam. Swoją drogą - też naruszasz regulamin forum w stopce :> Edytowane 24 Lutego 2013 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 24.02.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 agelee , dla mnie nie brzmi to wiarygodnie "word of mouth" zwykle działa offline... w gronie rzeczywistych znajomych i znajomych-znajomych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariofiszer 12.02.2014 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 (edytowane) Witajcie, to mój pierwszy post więc czołem wszystkim Niebawem spotka mnie ten zaszczyt odbierania mieszkania w nowym budynku i rozglądam się za kimś kto pomoże z gołych ścian stworzyć dom. Problem w tym (a może za bardzo wnikam w szczegóły) że co rozmowa to inne okreslenie i nie wiem w efekcie kogoo szukać. Projektant wnętrz? Architekt wnętrz? Dekorator wnętrz? Dla googla wygląda na to że wsio ryba. Wy wiecie moze czy jest jakaś rzeczywista różnica między tymi specjalnościami czy to tylko to samo ubranko dla jednej profesji? Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez mariofiszer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lejlla 17.02.2014 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witaj,dekorator wnętrz może ograniczyć się tylko do doboru materiałów i kolorów, zaś projektant /architekt zajmują się wszystkim.Projekt składa się z kilku etapów:1. układ funkcjonalny,2. wizualizacje, 3. rysunki techniczne. Punkt 3. jest najważniejszy bo to są wytyczne do realizacji całego projektu.Pozdrawiam,lejlla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 25.02.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 to taka różnica jak między krawcem a stylistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiabuilder 15.06.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Witajcie! Przymierzam się do remontu domu. Mam parę pomysłów, kilka koncepcji (pooznaczałam w czterech kątach to co mi się podoba). Z kolei znajomi podpowiadają, że nie warto brać architekta, bo dobry budowlaniec i choć trochę własnych pomysłów wystarczy. Ja z kolei obawiam się czy wszystko dobrze będzie zrobione, czy kupię sama dobre meble do łazienki (czy nie za duże, czy będą dobrze wyglądać, czy nie za duży brodzik itp. ). Nie wiem czy moja własna koncepcja, będzie "wyglądała" jak należy. W końcu wydam sporo kasy i chciałabym być zadowolona z efektu. Czy macie jakieś swoje odczucia/opinie? Czy uważacie że warto dołożyć trochę grosza do pomocy architekta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 15.06.2014 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 W Twoim wypadku chyba nie warto. Bo znajomi się odwrócą jak wyjdzie lepiej niż u nich . A na poważnie było już kilka wątków na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiabuilder 15.06.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 Oki muszę nadrobić te 34 strony Chyba jednak skorzystam z pomocy architekta, w końcu warto skorzystać z pomocy mądrzejszej głowy póki można. Budowlańcy na samą myśl współpracy z architektem się krzywią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.06.2014 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 bo architekt zwykle wymaga od nich porządnej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewli 30.03.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Poszukuję namiarów na niedrogiego, komunikatywnego architekta wnętrz z okolic Katowic. Oczekuję na pomoc forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 30.03.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 ewli - " niedrogi " - tj. masz bardzo skromne wymagania odnośnie projektu ! - czy tak to zapytanie należy odczytywać ? komunikatywny to pewnie jest każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_ 07.05.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2015 Witajcie, czy w przypadku malego mieszkania warto brac architekta? Nie ukrywam, ze na forum mozna przeczytac o urzadzeniu mieszkania za o wiele mniejsze pieniadze to w calkiem normalnym standardzie pieniadze niz wskazuja szacunki architekta. Od niektorych architektow uslyszalam, ze w zasadzie nie da sie taniej niz 2 tysiace za metr 2 a to i tak bardzo oszczedne mieszkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 08.05.2015 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 2 000 za metr ? A co wchodzi w zakres? Jaki zakres czy projekt instalacji wodnej czy elektrycznej czy sam wystrój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 08.05.2015 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Bejaro - to chyba cana za wykończenie wnętrz na gotowo. To miała na myśli inka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts