Elfir 07.11.2016 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Z góry zapłaciliście za całość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 13.11.2016 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 " ważne, aby projekt konsultować z miejscowym architektem "niekoniecznie, ale fakt : wybór architekta powinien być świadomy, podobnie jak artykułowanie potrzeb / oczekiwań dot. przyszłej, użytkowej, " skrojonej na miarę" przestrzeni, bez względu, czy dotyczy to budynku, czy też jego wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wacho26 21.01.2017 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Witam, czy ktoś korzystał z usług projektanta wnętrz i mógłby napisać: czy w ogóle warto do takiego kogoś się zwrócić, ile orientacyjnie kosztują takie usługi, czy spełnił oczekiwania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZARNY. 21.01.2017 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2017 Koszt od 100 zł /m. Osobiście nie wyobrażam sobie urządzania wnętrz bez architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 08.02.2017 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 A czy zdarzyło się wam aby projektant/architekt po pokazaniu go klientowi nie musiał nnosić żadnych poprawek klienta? Tzn, klient zaakceptował go w 100%??? Ja tak miałem Zobaczcie video Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁUKASZ ŁADZIŃSKI 09.02.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 A czy zdarzyło się wam aby projektant/architekt po pokazaniu go klientowi nie musiał naosić żadnych poprawek klienta? Tzn, klient zaakceptował go w 100%??? - zazwyczaj nigdy tak nie jest jak piszesz, aby nie było poprawek do Koncepcji - też i po to jest Koncepcja opracowywana, aby "dojść" do najlepszych rozwiązań projektowych od strony użytkowej, funkcjonalnej oraz estetycznej ( wpisującej się niekiedy w odczucia estetyczne Inwestora / Klienta ) - dziwi mnie natomiast ( po obejrzeniu filmiku ), że Inwestor dysponując dużym budżetem ( meble B&B Italia, meble "ikony", ... ) poszedł w stronę Architektury budynku. który nie pasuje do tych modernistycznych mebli, wystroju, aranżacji - może dlatego "odpuścił" sobie wszelkie dyskusje na temat projektu wnętrza, który ( choć tylko od wewnątrz ) zmienia dosyć słabą, standardową, typową, gotową ... estetykę bryły tak naprawdę nijakiego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plichos 02.09.2017 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2017 (edytowane) Korzystałem z pomocy i sądzę, że bez nich mój dom nie byłby taki praktyczny i wygodny. Warto zdecydować się na współpracę z architektem, specjalista potrafi doradzić, może pomóc wybrać wyposażenie oraz dodatki do domu. Dodam, ze firma dysponuje ekipą wykonawczą. Edytowane 14 Października 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts