Redakcja 26.04.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Nie jesteś zadowolony z wnętrza swojego domu? Nie wiesz jak rozwiązać problem funkcji części domu? Nie wiesz, jak urządzić wnętrze? Jeszcze czas na zmiany? Mogą Ci bezpłatnie pomóc architekci współpracujący z "Dobrym Wnętrzem". Dwa zespoły opracowują projekt, a efektem jest artykuł w piśmie. To prawdziwa okazja - kontakt z profesjonalistami, możliwość zweryfikowania własnych pomysłów, a na koniec współpracy dodatkowo prezent. -----cykl zakończony------------------------------------------------ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 26.04.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 jestem zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewac 26.04.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja też, ja też!Mam dom w stanie surowym - jeszcze jest czas na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 26.04.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja też!!! Ale dopiero pod koniec lata będzie stan surowy... nie za późno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 26.04.2004 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Jestem zainteresowana, ale stan surowy otwarty dopiero w sierpniu. Mamy nietypowy projekt indywidualny do ktorego mamy juz teraz mase watpliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi, czyli Edyta Zet. 26.04.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja też się zgłaszam. Dom o powierzchni 220 metrów, w stylu starego polskiego dworku z wielkim salonem. Zapraszam. Stan surowy październik 2004. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorga 26.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ten temat jest jakby na moje zamówienie. Jestem zainteresowana - jest tylko jeden problem - budowę rozpocznę dopiero w przyszłym roku. Ale może chociaż "na papierze" projektanci coś doradzą. Będę budować dom na 102 - z kolekcji Muratora. Zamieszkać ma w nim trzyosobowa rodzinka + kot (no może w przyszłości jeszcze jedno dziecko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 26.04.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Mamy stan surowy zamknięty _ czy ten etap wystarczy do zgłoszenia ????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 26.04.2004 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Aha i jestem z Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 26.04.2004 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 My tez sie zglaszamy, ale dom jeszcze nie stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja także jestem bardzo zaintersowana taka mozliwością Planuje rozpoczęcie budowy w 2005, projekt z którego chce skorzystać to projekt Muratora "Nieduży d33". Już teraz poważnie zastanawiam się nad tym, co zrobić aby wnętrze domu było orginalne, ciekawe i funkcjonalne. Będę czekać na kontakt !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 26.04.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 No, ciekawe co redakcja wezmie pod uwage wybierajac jednego (?) forumowicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 26.04.2004 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja też chcę!!!! Poznań, projekt indywidualny, właśnie wylewają posadzki, ok. 15 maja stan zamknięty. Na mojej stronce zdjęcia z budowy i projekcje, jak domek będzie wyglądał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaveryd 26.04.2004 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Jestem zainteresowana . W domu właśnie są robione wylewki, a my cały czas dumamy co i jak dalej. Dom jest w W-wie. PozdrawiamXaveryd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinF 26.04.2004 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 My też się zgłaszamy. Mamy projekt indywidualny i nie podobają nam się zimne, "gładkogresowe" i awangardowe wnętrza. ("snobizm pod kontrolą" - zdecydowanie nie)Zdecydowanie tak : ciepło, drewno, cegła itp. Stan surowy zamknięty będzie w czerwcu, więc jeśli będziemy mogli skorzystać z profesjonalnych porad, to baaardzo chętnie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.04.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Ja też jestem zainteresowany, budowa rusza latem w Krakowie. Pozdrawiam. Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 26.04.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Również zapraszam - dom stoi, puste ściany, brak kolorów- czas na aranżację wnętrz, pomieszczenia czekają na pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 27.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Jak tez jestem zainteresowana - głównie chodzi mi o aranżację salonu z półotwartą kuchnią. Jak fajnie wydzielić kącik telewizyjno-relaksowy z kominkiem i jadalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 jejku Redakcjo jesteś genialna. właśnie tego mi trzeba. Dom parterowy 105m2 podzielony na część dzienną i nocną. Dzienna: 50 m2 otwartej przestrzeni (hol, kuchnia, salonik, pośrodku tej przestrzeni komin [kiedyś kominek]) + 19m2 oranżeria z przyszłą biblioteką. Nocna: 2 pokoje, łazienka. Stan: surowy zamknięty. pusto (tynki, posadzka, okna, ogrzewanie podłogowe) więc myślę, że można poszaleć, a zależy mi na niebanalnych rozwiązaniach. więc zgłaszam się: ja też, ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 27.04.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Czas nagli. Doprawdy chętnie skorzystałabym z podpowiedzi profesjonalistów i ewentualnie zweryfikowała swoje spojrzenie na kolor, strukturę,kształty, wśród których poruszam się, ja laik, na wyczucie , jakby trochę po omacku. Zwłaszcza, że już kocham swój dom, odpowiada mi klimat architektoniczny jego wnętrz. Najbardziej chyba potrzebowałabym konsultacji w kwestiach, w których lada moment muszę sie zdecydować. A oto one: - 3 małe łazienki- i 3 duże problemy ( rodzaje ,wielkość ceramiki), aranżacja murku, przesłony części gospodarczej). -barwy, kolory, odcienie w środku i na zewnątrz -ceramika podłogowa - królowa parteru ( salon, holl, jadalnia,kuchnia-wnętrze otwarte) -słup (kolumna) w salonie - miła oku podpora ( jak to osiągnąć ? ) - taka mała, a taka praktyczna (kuchnia) Bedę wdzięczna pozdrawiam ara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts