rzufik1 02.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Nie licze ile powiesiłem Espritówczy DGP ... mógłbym policzy ile powiesiłem nowych E55..65 czy SP. też nie licze desek i sateli.. ale takie czasy. Moja firma była na I...ale chlubą to nie jest:) Było kilku zapalenców co chciało dobrze i na njawyższym poziomie...ale centrala niestety chciała aby tanio było:) Ciekawostka z tym Espritem jest taka że on się nie wyłączał ale jakimś dziwnym trafem waliło w zabezpieczenie zasilania AUX( system traktował to jak przeciążenie ) i ... czujniki oraz klawiatury traciły zasilanie... a centrala wtedy dawala alarm bo bell działał Ja osobiście do tego produktu nic nie mam.. a wsumie i tak wkrótce zniknie z rynku na korzyśc nowszych sióstr pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parabriza 12.03.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Czujka rx40qzpir, czujka encore ec301aat, procesor ca10 satel, obudowa ca10 satel aat, manipulator kled-sca10 satel, akumulator12v/7ah, sygnalizator zewnetrznyspl 5010, radiolinia Gorke 2 kan bez pilotow, Pilot 2kan Puk142, przewody tdy6x0.5, przewod skretka, materialy instalacyjne, modul nadawczy. wszystko z montazem. nie mam podane ile czujek ale chodzi napewno o dom i osobne zabudowania gospodarcze i magazyn. ile za takie cudo mozna zaplacic w okolicach sandomierza, bo jak wiadomo ojciec mateusz nam wszystkim nie pomorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 13.03.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 co region to inaczej. ceny materiału znasz:) na alegro czy ceneo .Co z robota .. musizz pytac lokalnie.W sandomierzu znam jedna fajna firmę i człowieka konkretnego.. jak chce to podam ci namiar na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 13.03.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 ja za swój alarm zapłaciłem 1500zł . 6 czujek wewnętrznych centrala Satela 2 klawiatury . całość z montażem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts