Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za instalacje alarmowa ?

szczukot

Recommended Posts

Nie licze ile powiesiłem Espritówczy DGP ... mógłbym policzy ile powiesiłem nowych E55..65 czy SP. też nie licze desek i sateli..:) ale takie czasy. Moja firma była na I...ale chlubą to nie jest:) Było kilku zapalenców co chciało dobrze i na njawyższym poziomie...ale centrala niestety chciała aby tanio było:)

Ciekawostka z tym Espritem jest taka że on się nie wyłączał ale jakimś dziwnym trafem waliło w zabezpieczenie zasilania AUX( system traktował to jak przeciążenie ) i ... czujniki oraz klawiatury traciły zasilanie... a centrala wtedy dawala alarm bo bell działał:)

Ja osobiście do tego produktu nic nie mam.. a wsumie i tak wkrótce zniknie z rynku na korzyśc nowszych sióstr

pozdrawiam

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czujka rx40qzpir, czujka encore ec301aat, procesor ca10 satel, obudowa ca10 satel aat, manipulator kled-sca10 satel, akumulator12v/7ah, sygnalizator zewnetrznyspl 5010, radiolinia Gorke 2 kan bez pilotow, Pilot 2kan Puk142, przewody tdy6x0.5, przewod skretka, materialy instalacyjne, modul nadawczy. wszystko z montazem. nie mam podane ile czujek ale chodzi napewno o dom i osobne zabudowania gospodarcze i magazyn.

ile za takie cudo mozna zaplacic w okolicach sandomierza, bo jak wiadomo ojciec mateusz nam wszystkim nie pomorze :-)