oxa 24.11.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Jak w temacie, Jak wygląda u Was? Dla przypomnienia, albo informacji: Lewa ręka, linia półokrągła od zgięcia nad kciukiem idzie w dół, do .............. no właśnie. U mnie prawie do końca, u męża tak samo, a u Was? ps. tylko bez brechtania proszę szukam ludków którzy mają krótką.... i żyją, dla spokoju ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 24.11.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 U mnie niestety tez do konca:) ( to jest ta ostatnia linia, takie polkole tak??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał i Magda 24.11.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zawsze myślałam, że linia życia to ta najwyżej (u mnie bardzo krótka), ale jak to ta najbliżej kciuka to wychodzi na to, że jeszcze pożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.11.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 U mnie niestety tez do konca:) ( to jest ta ostatnia linia, takie polkole tak??) jak to niestety ? u mnie się wywija na wierzch dłoni Także - pogadamy za sto lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.11.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Jak to dlaczego niestety Bo mnie potrzeba wpisów o takich króciutkich ale gratuluję długaśnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.11.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 u mnie pod pachę to źle czy dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 24.11.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 u mnie przecina sie z liną losu na 3/4 długości .... i się tam kończy ... nie znam sie, nie wierze ... teraz pierwszy raz w życiu w googlach poszukałam co te linie oznaczają ... wnioskuje, że wczesniej mnie szlag trafi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.11.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam linię zycia tak do połowy .Nie do końca..Mam 28 lat czyli pewnie umre lada dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.11.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pati Jeśli do połowy, nie licz na szybką śmierć, teraz to i 100 można dożyć, a sama piszesz, że maszz do połowy plus nasza skuteczna służba zdrowia, lekką ręką zdobyta kasa na życie i przyjemności to 80 dych masz jak ta lala znalazłam obrazek, tu jest do końca http://twojeprzeznaczenie.pl/images/stories/linia%20zycia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 24.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Za naszą "kochaną" służbę zdrowia, to raczej należy odjąć 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 24.11.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Kurcze zmyliła mnie nazwa wątku myślałem że chodzi o takie linie życia jak na foto poniżej. Pozdrawiam http://www.pwbiuro.pl/img_product/msa048a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.11.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pati Jeśli do połowy, nie licz na szybką śmierć, teraz to i 100 można dożyć, a sama piszesz, że maszz do połowy plus nasza skuteczna służba zdrowia, lekką ręką zdobyta kasa na życie i przyjemności to 80 dych masz jak ta lala znalazłam obrazek, tu jest do końca http://twojeprzeznaczenie.pl/images/stories/linia%20zycia.jpg Słuzba zdrowia..ta..własnie czekam na operacje kręgosłupa w naszej słuzbie zrowia ...jak sie nie odezwe za kilka dni to znaczy ze kipnełam i z tą linia życia to "święta raca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.11.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Za naszą "kochaną" służbę zdrowia, to raczej należy odjąć 25% No własnie okaze sie ...lada dzien ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 24.11.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Cholerka, to żart miał być Pati, daj znać kiedy, będziemy słać ciepłe myśli, trzymam kciuki, będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.11.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 A co jak ktos ma owa linie zycia ale taka przy końcu rozgałęzioną? Bo mi Misiek mówi, że przed 80-tką będę zyc z innym W co watpię, bo jakos z pokolenia na pokolenia rak to norma od strony mamy, a od strony taty -udar mózgu -fajnie co! Nu ale żebym ja musiała za cytologię płacić bo wolę mieć badanie co roku, to dla mnie cosik chore! Bo na ubezpieczenie nalezy się co kilka lat! I My tutaj czytamy o szczepionkach itp. przeciw rakowi szyjki macicy... chore to wszystko! A służba zdrowia szkoda słów... Takie rozgłaęzienia pod koniec mam dwa -to nic tylko dwa zycia kolejne -pewnie po zawale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 24.11.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 myślę raczej że rozdwojenie jażni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.11.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 myślę raczej że rozdwojenie jażni Hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy... Może być... ło matko... to zawał murowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.11.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 U mnie niestety tez do konca:) ( to jest ta ostatnia linia, takie polkole tak??) jak to niestety ? u mnie się wywija na wierzch dłoni Także - pogadamy za sto lat U mnie tez tak sie wywija z ta roznica, ze linia zycia w polowie jest przecieta i kazdy jej koniec nachodzi na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.11.2009 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Długa i bardzo wyraźna - doskonałe zdrowie oraz znamionuje także długie i dynamiczne życie. Krótka - ogromna energia życiowa, ale również i zagrożenie poważną chorobą. Nie ma to jednak związku z długością życia. Szeroka - duży dynamizm życiowy, który się jednak może przedwcześnie wyczerpać. Życie zbyt intensywne, bez troski o zdrowie. Długa i delikatna – długie życie, lecz trzeba cały czas uważać na zdrowie. Długi łuk linii życia – wielkoduszność, szczerość i serdeczność. Łuk spłaszczony – to przeciwieństwo powyższych cech, a zwłaszcza wewnętrzny chłód. Linia życia schodząca ze wzgórka Wenus kilkoma rozgałęzieniami – wewnętrzny niepokój i skłonność do wędrówek i podróży. Krótka i niewyraźna – słabsza osobowość, mała witalność oraz tchórzostwo. Podwójna linia – życie pod silnym wpływem lub dominacją innej osoby. Rozpoczynająca się poniżej linii głowy – nieopanowanie, słaba wola, uleganie słabostkom i brak samokontroli. Rozpoczynająca się od linii głowy – umysł analityczny, opanowanie i wyrachowanie. Rozpoczynająca się od wzgórka Jowisza – ogromna ambicja i silne dążenie do sukcesów. Liczne przerwy – częste zmiany w życiu. Falista – niestałość w uczuciach i brak równowagi. Przerywana z zachodzącymi na siebie odcinkami – może znamionować* chorobę lub jakieś bolesne wydarzenia, ale niezbyt dramatyczne. Przerwana na początku – poważna choroba w dzieciństwie. Rozwidlona na końcu – zmiany w życiu oraz bieda na starość. Cienko zakończona – słaba witalność u kresu życia. Dublowana (z linią Marsa) – spotęgowanie cech oraz długie i zdrowe życie. Linia życia biała – powolność, flegmatyczność. Linia życia żółta – schorzenia wątroby i nerwowość. Linia życia czerwonawa – temperament, zapalczywość i ogromna aktywność życiowa. http://zenforest.wordpress.com/2008/10/29/chiromancja-linie-na-dloni/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 25.11.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 A która to ma byc w koncu reka?prawa czy lewa?Myslałam ze lewa tak mam krutka linie zycia ,na lewej długa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts