Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Linia życia

oxa

Recommended Posts

Jak w temacie, 8) Jak wygląda u Was?

Dla przypomnienia, albo informacji: Lewa ręka, linia półokrągła od zgięcia nad kciukiem idzie w dół, do .............. no właśnie.

U mnie prawie do końca, u męża tak samo, a u Was?

ps. tylko bez brechtania proszę :roll: szukam ludków którzy mają krótką.... i żyją, :lol: dla spokoju ducha 8)

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

u mnie przecina sie z liną losu na 3/4 długości .... i się tam kończy ...

nie znam sie, nie wierze ... teraz pierwszy raz w życiu w googlach poszukałam co te linie oznaczają ... :roll:

wnioskuje, że wczesniej mnie szlag trafi ? :roll: :lol:

Pati :lol: Jeśli do połowy, nie licz na szybką śmierć, teraz to i 100 można dożyć, a sama piszesz, że maszz do połowy :lol: plus nasza skuteczna służba zdrowia, lekką ręką zdobyta kasa na życie i przyjemności to 80 dych masz jak ta lala :lol:

znalazłam obrazek, tu jest do końca :D

http://twojeprzeznaczenie.pl/images/stories/linia%20zycia.jpg

Pati :lol: Jeśli do połowy, nie licz na szybką śmierć, teraz to i 100 można dożyć, a sama piszesz, że maszz do połowy :lol: plus nasza skuteczna służba zdrowia, lekką ręką zdobyta kasa na życie i przyjemności to 80 dych masz jak ta lala :lol:

znalazłam obrazek, tu jest do końca :D

http://twojeprzeznaczenie.pl/images/stories/linia%20zycia.jpg

Słuzba zdrowia..ta..własnie czekam na operacje kręgosłupa w naszej słuzbie zrowia ...jak sie nie odezwe za kilka dni to znaczy ze kipnełam i z tą linia życia to "święta raca"

A co jak ktos ma owa linie zycia ale taka przy końcu rozgałęzioną?

Bo mi Misiek mówi, że przed 80-tką będę zyc z innym :lol:

W co watpię, bo jakos z pokolenia na pokolenia rak to norma od strony mamy, a od strony taty -udar mózgu -fajnie co!

Nu ale żebym ja musiała za cytologię płacić bo wolę mieć badanie co roku, to dla mnie cosik chore! Bo na ubezpieczenie nalezy się co kilka lat! I My tutaj czytamy o szczepionkach itp. przeciw rakowi szyjki macicy... chore to wszystko!

A służba zdrowia szkoda słów...

Takie rozgłaęzienia pod koniec mam dwa -to nic tylko dwa zycia kolejne :wink: -pewnie po zawale! :o :roll:

U mnie niestety tez do konca:) ( to jest ta ostatnia linia, takie polkole tak??)

jak to niestety ? :o :wink:

u mnie się wywija na wierzch dłoni :D

Także - pogadamy za sto lat :D

U mnie tez tak sie wywija z ta roznica, ze linia zycia w polowie jest przecieta i kazdy jej koniec nachodzi na siebie.

Długa i bardzo wyraźna - doskonałe zdrowie oraz znamionuje także długie i dynamiczne życie.

Krótka - ogromna energia życiowa, ale również i zagrożenie poważną chorobą. Nie ma to jednak związku z długością życia.

Szeroka - duży dynamizm życiowy, który się jednak może przedwcześnie wyczerpać. Życie zbyt intensywne, bez troski o zdrowie.

Długa i delikatna – długie życie, lecz trzeba cały czas uważać na zdrowie.

Długi łuk linii życia – wielkoduszność, szczerość i serdeczność.

Łuk spłaszczony – to przeciwieństwo powyższych cech, a zwłaszcza wewnętrzny chłód.

Linia życia schodząca ze wzgórka Wenus kilkoma rozgałęzieniami – wewnętrzny niepokój i skłonność do wędrówek i podróży.

Krótka i niewyraźna – słabsza osobowość, mała witalność oraz tchórzostwo.

Podwójna linia – życie pod silnym wpływem lub dominacją innej osoby.

Rozpoczynająca się poniżej linii głowy – nieopanowanie, słaba wola, uleganie słabostkom i brak samokontroli.

Rozpoczynająca się od linii głowy – umysł analityczny, opanowanie i wyrachowanie.

Rozpoczynająca się od wzgórka Jowisza – ogromna ambicja i silne dążenie do sukcesów.

Liczne przerwy – częste zmiany w życiu.

Falista – niestałość w uczuciach i brak równowagi.

Przerywana z zachodzącymi na siebie odcinkami – może znamionować* chorobę lub jakieś bolesne wydarzenia, ale niezbyt dramatyczne.

Przerwana na początku – poważna choroba w dzieciństwie.

Rozwidlona na końcu – zmiany w życiu oraz bieda na starość.

Cienko zakończona – słaba witalność u kresu życia.

Dublowana (z linią Marsa) – spotęgowanie cech oraz długie i zdrowe życie.

Linia życia biała – powolność, flegmatyczność.

Linia życia żółta – schorzenia wątroby i nerwowość.

Linia życia czerwonawa – temperament, zapalczywość i ogromna aktywność życiowa.

http://zenforest.wordpress.com/2008/10/29/chiromancja-linie-na-dloni/